Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī jaunais "Knicks" prezidents saglabā Periju ģenerālmenedžera amatā

Rolands Eliņš

Arī jaunais "Knicks" prezidents saglabā Periju ģenerālmenedžera amatā
Skots Perijs. Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Ņujorkas „Knicks” vienojies ar ģenerālmenedžeri Skotu Periju par sadarbības turpināšanu arī nākamajā sezonā, noslēdzot viena gada līgumu.

„Skots ir plaši cienīts basketbola funkcionārs, kuru es pazīstu vairāk nekā 20 gadus,” kluba paziņojumā citēts „Knicks” prezidents Leons Rouzs. „Gatavojos strādāt kopā ar viņu, lai izveidotu Ņujorkā uzvarošu komandu.”

Skota Perija līgums ar „Knicks” bija noslēgts līdz šī gada maijam, taču, abām pusēm vienojoties, bija iespēja to pagarināt vēl par gadu, kas arī noticis.

Perija nākotne „Knicks” sastāvā tika apšaubīta pēc kluba prezidenta Stīva Milza atlaišanas februāra sākumā. Viņa vietā martā tika nolīgts Rouzs, kurš vairākus gadus bija NBA spēlētāju aģents, pārstāvot arī Lebronu Džeimsu.

Perijs Ņujorkā ieradās pirms trim gadiem, bet iepriekš strādāja „Magic”, „Pistons”, „Supersonics” un „Kings” komandās. Ar Periju kā ģenerālmenedžeri „Knicks” aizmainīja Kristapu Porziņģi, atlaida galveno treneri Deividu Fizdeilu un veica komandas pārbūvi. Perijam neizdevās pagājušajā vasarā uz Ņujorku atvest augstākā līmeņa brīvo aģentu, lai gan klubam bija daudz brīvas vietas algu sarakstos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-30 19:39, pirms 4 gadiem
Laba ziņa. Paturot ģenerālmenedžera amatā šo te banānu, knicks turpinās būt smirdošā komanda, uz kuru neviens top līmeņa spēlētājs neparakstīsies.