Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs treniņā sastiepis potīti, "Mavericks" cer, ka trauma nav nopietna

Rolands Eliņš

Dončičs treniņā sastiepis potīti, "Mavericks" cer, ka trauma nav nopietna
Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latviešu zvaigznes Kristaps Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičs ceturtdien treniņā sastiepis labās kājas potīti, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Kā atklājis komandas galvenais treneris Riks Kārlails, Dončičs potītes savainojuma dēļ nepabeidza treniņu. "Mavericks" stūrmanis gan atteicās sniegt plašāku informāciju par savainojumu un tā nopietnību.

"Ceram, ka tas nav nekas nopietns, bet šobrīd neko nezinām," "The Dallas Morning News" citē Kārlaila teikto.

Šī laikraksta apskatnieks Breds Taunsends ziņo, ka Dončičs nedosies uz nākamo spēli Hjūstonā un, visticamāk, rītdien viņam tiks veikta magnētiskā rezonanse. Zem jautājuma zīmes esot arī Tima Hārdeveja juniora dalība piektdienas mačā.

Tikmēr ESPN žurnālists Tims Makmēns "Tviterī" raksta, ka avoti viņam Dončiča savainojumu raksturojuši līdzīgu tam, kādu viņš jau šosezon guva. Toreiz slovēņu zvaigzne izlaida četras spēles un treniņos atgriezās pēc desmit dienu pārtraukuma.

Dalasas basketbolisti nākamo spēli aizvadīs piektdien viesos pret Hjūstonas "Rockets", bet dienu vēlāk savā laukumā tiksies ar Altantas "Hawks".

Dončičs šajā sezonā laukumā devies 43 spēlēs, kurās vidēji guvis 28,8 punktus, izcīnījis 9,5 atlēkušās bumbas un veicis 8,7 rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" ar 29 uzvarām 47 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2020-01-30 23:23, pirms 4 gadiem
Šitam potītes pohodu tādas pašas,kā Karijam pirmajās sezonās
Lai gan tam bija dikti bēdīgāks stāts,un skats pēc teipošanas.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-31 00:05, pirms 4 gadiem
Nekas,komandas spēle uzlabosies.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-31 00:16, pirms 4 gadiem
Komandai tas tikai nāk par labu

     [+] [-]

, 2020-01-31 00:25, pirms 4 gadiem
Zingeram nāks par labu, varēs saladēt pa 30 pts spēlē

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 01:20, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šitam potītes pohodu tādas pašas,kā Karijam pirmajās sezonās
Lai gan tam bija dikti bēdīgāks stāts,un skats pēc teipošanas.
Viss ok, bet par ko te ir jāņirdz? )

     [+] [-]

, 2020-01-31 02:05, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Zingeram nāks par labu, varēs saladēt pa 30 pts spēlē
Nu lai jau tā būtu. Es tik par.Bet stipri šaubos. Jo nejau Dončičs vainīgs,ka KP visu met garām.

     [+] [-]

, 2020-01-31 07:38, pirms 4 gadiem
Traumatisks spēlētājs?

     [+] [-]

, 2020-01-31 08:06, pirms 4 gadiem
nezinuneko rakstīja: Nu lai jau tā būtu. Es tik par.Bet stipri šaubos. Jo nejau Dončičs vainīgs,ka KP visu met garām.
Nevaru tev līdz galam piekrist. Nba apskatnieki ir vairākkārt apgalvojuši, ka šīs sezonas zemais fg% ir stipri saistīts ar to, kā spēlē Dončičs. Ļoti bieži Porziņģim ir jāizpilda sarežģīti metieni uzbrukuma pēdējās sekundēs, kad Dončičs atmetās, jo pats nevar izpildît metienu. Tad, kad Dončičs nespēlēja, Porziņģa fg% ir labāks. Bet nu, protams, gribētos vēl augstāku precizitāti un stabilitāti.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-31 08:19, pirms 4 gadiem
Skatos, ka arī Luka ir ļoti traumatisks puika, tā pat kā KP. Meiverics tas varētu nelāgi atspēlēties ilgtermiņā.
Grūti man saprast - agrāk, ja bija komandu zvaigznes, viņi kapāja kā zirgi un aizkapājās līdz medaļām, bet tagad tik vāji spēlētāji, gan fiziski gan fizioloģiski. Dīvaini

  +2 [+] [-]

, 2020-01-31 09:49, pirms 4 gadiem
RobertsR rakstīja: Skatos, ka arī Luka ir ļoti traumatisks puika, tā pat kā KP. Meiverics tas varētu nelāgi atspēlēties ilgtermiņā.
Grūti man saprast - agrāk, ja bija komandu zvaigznes, viņi kapāja kā zirgi un aizkapājās līdz medaļām, bet tagad tik vāji spēlētāji, gan fiziski gan fizioloģiski. Dīvaini
PO noteikti spēlētu ar pretsāpju līdzekļiem, regulārajā sezonā nav nepieciešams forsēt. Komanda jau pierādija, ka ir gana laba arī bez Dontiča, lai izveseļojās un netaisa sev nekādas hroniskās problēmas. Šobrīd krietni vairāk rūpējas par spēlētajiem un par to, lai viņu karjeras būtu iespējami garākas.

     [+] [-]

, 2020-01-31 14:19, pirms 4 gadiem
arvien vairāk redzams, ka NBA slodze uz spēlētājiem ir ahūni liela - lai kā KP/Dončičam gribētos spēlēt, vai cik izcili nebūtu fiziski attīstīti, visas spēles uz pilnu klapi basketu spēlēt ir pat bīstami. Pagājušā gada GSW pieredze to izteikti parādīja. Domāju, ka tuvākajos gados tiks samazināts spēļu skaits. Par to jau bija runas iepriekšējos gados.