Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārnsu soda par bumbas iemešanu tribīnēs

Andrejs Siliņš

Bārnsu soda par bumbas iemešanu tribīnēs
Mets Bārnss
Foto: AFP/Scanpix

98 : 100

Bucks - Magic

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība nolēmusi sodīt Orlando "Magic" uzbrucēju Metu Bārnsu par bumbas iemešanu tribīnēs pēc zaudējuma Maiami "Heat". Basketbolists gan apstrīdēs soda mēru.

Bārnss iemeta bmbu skatītāju tribīnēs pēc minimālā zaudējuma Maiami "Heat" ar rezultātu 98:99. Izšķirošajā epizodē Bārnss neatbloķēja Maiklu Bīzliju, kurš pielaboja kluso Dveina Veida pustālo metienu, atnesot uzvaru savai komandai ar triecienu no augšas. Bārnss bija sanoknojies pats uz sevi un nervu uzplūdā iemeta bumbu tribīnēs. Līga par šādu basketbolista izgājienu piešķīrusi spēlētājam 20 000 dolāru sodu.

Pats Bārnss piekrīt, ka līgai vajadzējis viņu sodīt, taču nav mierā ar summu, no kuras jāšķiras: "Domāju, ka sods ir nedaudz par bargu. Es pilnībā saprotu, par ko esmu sodīts, bet 20 000 ir smieklīgi." Spēlētājs taisās vērsties pie līgas ar lūgumu pārskatīt soda lielumu. Bārnsa un Orlando galvenais treneris Stens van Gandijs atbalsta līgas lēmumu: "Ja bumba tiek mesta tribīnēs, tevi soda. Tas ir labs noteikums. Šādas lietas nedrīkst notikt."

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-29 18:28, pirms 14 gadiem
Spealer rakstīja: Malacis!
kādā ziņā,ka nespēj nervus savaldīt?pietiek jau ar Pietrusu

     [+] [-]

, 2009-11-29 21:12, pirms 14 gadiem
Ko tad var dariit! NBA tik daudz aizliegumu ar skatiitaajiem nedriikst runaat ar pretinieku arii nevar emocijas nevar izradiit tehnisko iedod vai naudas sodu ko tad var?

  +1 [+] [-]

, 2009-11-29 21:17, pirms 14 gadiem
GSWpo rakstīja: Ko tad var dariit! NBA tik daudz aizliegumu ar skatiitaajiem nedriikst runaat ar pretinieku arii nevar emocijas nevar izradiit tehnisko iedod vai naudas sodu ko tad var?
Nu, bet tāds darbs, tas tāpat kā darba laikā nedrīkst dzert, gulēt vai kko tamlīdzīgu, ja nu vienīgi darbs ar to nav saistīts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-30 13:55, pirms 14 gadiem
Bet ja sūda bumba...