Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa komandas trenera asistents kļūs par "Rockets" galveno treneri

Rolands Eliņš

Porziņģa komandas trenera asistents kļūs par "Rockets" galveno treneri
Stīvens Sailass. Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Hjūstonas "Rockets" vienojies par četru gadu līgumu ar Stīvenu Sailasu un drīzumā apstiprinās viņu galvenā trenera amatā, vēsta ESPN.

47 gadus vecais Stīvens Sailass NBA sāka strādāt pirms 20 gadiem kā "Hornets" skauts un pēc tam kļuva par trenera asistentu. Viņš strādājis arī "Cavaliers", "Wizards" un "Bobcats" komandās, kā arī trenējis divus Latvijas basketbolistus. No 2006. līdz 2010. gadam Sailass bija trenera palīgs "Warriors" komandā, kad to pārstāvēja Andris Biedriņš, un iepriekšējās divās sezonās viņš strādāja Dalasas "Mavericks" rindās, kurā šobrīd spēlē Kristaps Porziņģis.

Sailasam Hjūstonā būs debija NBA kluba galvenā trenera amatā, taču līgas aprindās jau iepriekš tika runāts, ka viņš drīzumā tiks pie savas iespējas. "Rockets" komandā Sailass stāsies Maika D`Antoni vietā.

ESPN vēsta, ka Sailasa nolīgšanā svarīgs apstāklis bija viņa ilggadējs darbs ar augsta līmeņa saspēles vadītājiem – Stefenu Kariju, Kembu Vokeru un Luku Dončiču. "Rockets" komandā viņam būs iespēja strādāt ar Raselu Vestbruku un Džeimsu Hārdenu.

Sailasa tēvs ir Pols Sailass, trīskārtējais NBA čempions, kurš pēc basketbolista karjeras beigām vairākus gadus strādāja kā galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-10-29 09:36, pirms 3 gadiem
Nu prieks, ka ir atradis savu iespēju. Bet, ja viņš strādās pēc Kārlaila un GSW shēmām, tad atkal nekādi lielie centri nebūs, drīzāk tādi mazie PF/C, kuri māk mest 3.p. metienus (kā Klēbers). Tikai jautājums kā viņi tādu dabūs, jo bez garajiem tomēr spēlēt galīgi nevar. Pat GSW vienmēr viens garais tomēr ir. Kur palika Hartenšteins?
Es protams mainītu prom Westbriku. Piedāvātu IND pret Tērneru, nez ko šie teiktu par tādu maiņu.

     [+] [-]

, 2020-10-29 12:51, pirms 3 gadiem
nēģeri tagad rullē!
teksasā ko tādu redzēt nav pieraduši, he he!