Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Miami "Heat" pagarinās līgumu ar savu ilggadējo galveno treneri Spolstru

Agris Suveizda

Miami "Heat" pagarinās līgumu ar savu ilggadējo galveno treneri Spolstru
Eriks Spolstra. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Maiami "Heat" nolēmusi līdz 2025. gada vasarai pagarināt līgumu ar galveno treneri Eriku Spolstru, kuram līgumā bija atlikusi tikai viena sezona, vēsta ESPN.

Spolstra no 1997. līdz 2008. gadam bija Maiami "Heat" asistents, strādādams pie tādiem speciālistiem kā Pets Railijs un Stevs Van Gandijs, bet 2008. gada aprīlī pēc Railija demisijas kļuva par komandas galveno treneri. Karjeru Spolstra sāka kā spēlējošais treneris Vācijā.

Nepilnus 49 gadus vecais Spolstra Maiami "Heat" aizveda līdz diviem čempiones tituliem, no 2011. līdz 2014. gadam iekļūstot četros finālos pēc kārtas. Vispirms sešās spēlēs tika zaudēts Dalasas "Mavericks", tad "Heat" triumfēja pret Oklahomsitijas "Thunder" (4-2) un Sanantonio "Spurs" (4-3), bet 2014. gadā Sanantonio vienībai piekāpās ar 1-4.

Iepriekšējo piecu sezonu laikā "Heat" tikai divreiz ir sasniegusi izslēgšanas spēles, 2016. gadā izstājoties otrajā kārtā un 2018. gadā izkrītot jau pirmajā kārtā. Šovasar "Heat" ieguva Džimiju Batleru, ar kuru tika parakstīts četru gadu līgums par 142 miljoniem dolāru, un Mairss Lenards, kurš parakstījis viena gada līgumu par 11 miljoniem. Karjeru beidzis Dveins Veids, uz Filadelfiju tika aizmainīts rezultatīvākais spēlētājs Džošs Ričardsons, bet Portlendā karjeru turpinās Hasans Vaitsaids.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-09-29 20:00, pirms 5 gadiem
Pareizs lēmums!