Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Losons karjeras lejupslīdi mēģinās apturēt Sakramento "Kings" sastāvā

Rolands Eliņš

Losons karjeras lejupslīdi mēģinās apturēt Sakramento "Kings" sastāvā
Tajs Losons
Foto: AFP/Scanpix

28 gadus vecais ASV saspēles vadītājs Tajs Losons vienojies par līgumu uz vienu sezonu ar NBA komandu Sakramento „Kings”. Šī viņam būs trešā komanda pēdējo divu sezonu laikā.

Tajs Losons savas NBA karjeras sākumā sevi spilgti pierādīja Denveras „Nuggets” vienībā, kurā pavadīja sešas sezonas. Savā labākajā sezonā viņš vidēji mačā guva 17.6 punktus un izdarīja 8.8 rezultatīvas piespēles.

Taču viņa karjeru nopietni iedragāja vairāki ārpus basketbola laukuma pieredzēti skandāli, un viņš divreiz tika pieķerts, vadot auto alkohola reibumā. Tas noveda gan pie tiesu darbiem, gan „Nuggets” atstāšanas un pievienošanās Hjūstonas „Rockets”.

Lai arī Hjūstona viņa atnākšanu sagaidīja ļoti cerīgi, taču viņš nespēja nostabilizēties pamatsastāvā, spēlēja salīdzinošu mazu lomu komandā un vidēji spēlē guva tikai 5.8 punktus. Pagājušās sezonas izskaņā Losons tiks aizmainīts uz „Pacers”, taču tur viņa statistika bija vēl nedaudz sliktāka, bet izslēgšanas spēlēs viņš laukumā tika minimāli.

Pēc kļūšanas par neaizsargātu brīvo aģentu Losons sākotnēji pie jauna kluba netika, taču šonakt beidzot panācis vienošanos ar Sakramento „Kings” uz vienu sezonu. „Kings” līdzīgi izrīkojās arī pagājušajā vasarā, uz vienu sezonu nolīgstot saspēles vadītāju Reižonu Rondo, kurš pēc salīdzinoši veiksmīgas sezonas klubu atstāja un pievienojās „Bulls”.

Sakramento, kas izslēgšanas spēlēs nav tikusi jau kopš 2006. gada, pašreizējais pamatsastāva saspēles vadītājs parezams Darens Kolisons, tāpat komandai vasarā pievienojās bijušais Kristapa Porziņģa partneris Ņujorkas „Knicks” sastāvā Ārons Aflalo.

Jāpiemin, ka 28 gadsu vecais Losons 2011. gada lokauta laikā uz neilgu laiku uzspēlēja arī Lietuvā, pārstāvot Kauņas „Žalgiri”. Viņam pieder NBA rekords ar trāpītajiem pirmajiem desmit spēles tālmetieniem pēc kārtas, ko viņš paveica 2011. gada aprīlī.

Izmantotie resursi:
Ty Lawson, Sacramento Kings agree to one-year...

  +2 [+] [-]

, 2016-08-29 11:58, pirms 8 gadiem
Autor, Rondo pievienojās Bulls, nevis Celtics.

     [+] [-]

, 2016-08-29 12:08, pirms 8 gadiem
Lai nu kur, bet Kings, manuprāt, Lawsona karjeras lejupslīde turpināsies un kkur ap gadu miju, viņš būs viens no tiem, kas vai nu bez kluba gaidīs piedāvājumus, vai nu būs gana prātīgs un pārcelsies uz Eiropu.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 12:27, pirms 8 gadiem
Tas Sacramento... Loti iecienijusi speletajus,kurus pabruzajis liktenis.
Rondo , Barnss, Afflalo, Lawsons... Tadi speletaji tiek vakti taja komanda. Vispar bez nekadas sasvtarpejas kimijas. Vnk random cilveki.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-29 12:31, pirms 8 gadiem
Lūk spilgts piemērs, no naģenēm aizgāja Igijs un pat Losons kļuva par lūzeru.
Iguodala komandas un spēlētājus paceļ citā līmenī, tāpāt kā LJ.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 13:06, pirms 8 gadiem
Būtu labāk domājis par karjeru kādā Eiropas klubā, piemēram, Dinamo Rīga. Mums ir vajadzīgi talantīgi spēlētāji!

     [+] [-]

, 2016-08-29 13:11, pirms 8 gadiem
Vēl viens tāds kadrs palicis vārdā Lance Stephenson..Runāja,ka pievienosies kādai NY komandai.Puika jau labs tik problemātisks

     [+] [-]

, 2016-08-29 13:17, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: Lūk spilgts piemērs, no naģenēm aizgāja Igijs un pat Losons kļuva par lūzeru.
Iguodala komandas un spēlētājus paceļ citā līmenī, tāpāt kā LJ.
Kāds sākars ar Igijs? Igijs neko nepaceļ, katrs spēlētājs ir pats atkarīgs no sava rakstura. Losonam ir bijušas problēmas un utt. un viņš pirms Igijs atnāca radīja labus status nevis Igijs palīdzeja!

     [+] [-]

, 2016-08-29 13:40, pirms 8 gadiem
Kas tas par Lāšonu?

  -1 [+] [-]

, 2016-08-29 14:14, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Lai nu kur, bet Kings, manuprāt, Lawsona karjeras lejupslīde turpināsies un kkur ap gadu miju, viņš būs viens no tiem, kas vai nu bez kluba gaidīs piedāvājumus, vai nu būs gana prātīgs un pārcelsies uz Eiropu.
Tieši otrādi, Kings varētu būt viena no retajām komandām, kur spēlētājs var atgriezt iepriekšējo spēles garšu un blakus Cousinsam atdotais piespēļu skaits tik uzlabosies.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 14:16, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vēl viens tāds kadrs palicis vārdā Lance Stephenson..Runāja,ka pievienosies kādai NY komandai.Puika jau labs tik problemātisks
Stīvensona gadījumā galvenā problēma bija/ir nevis rakstura īpašības, bet gan spēles maniere un stils kādā viņš spēlē. Ir ļoti maz tādu komandu, kurās Lenss ar savu nestandarta spēles manieri varētu labi iederēties. Joprojām uzskatu(un ne es vienīgais), ka liela kļūda bija lielākas naudas meklējumos doties prom no savas ideālās komandas - Pacers, kā rezultātā atrada naudu, bet pazaudēja sevi... Fakts, ka vēl pirms 3 sezonām viņš bija līgas līderis TD skaita ziņā, liecina par spēlētāja augsto klasi.

     [+] [-]

, 2016-08-29 14:19, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: Tieši otrādi, Kings varētu būt viena no retajām komandām, kur spēlētājs var atgriezt iepriekšējo spēles garšu un blakus Cousinsam atdotais piespēļu skaits tik uzlabosies.
Līdz šim gan bijis otrādi, proti, spēlētāji, kuri pārgājuši uz Kings, lielākajā daļā gadījumu, savu karjeru ir vēl vairāk sajājuši. Bet nu - īsti jau neviens Lawsonu noteikti negribēja ņemt un faktiski Kings viņam noteikti bija kā pēdējais salmiņš pie kura pieķerties. Cerams, ka izdosies, jo savulaik ļoti patika kā viņš spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-29 15:10, pirms 8 gadiem
Reaalais rakstīja: Tieši otrādi, Kings varētu būt viena no retajām komandām, kur spēlētājs var atgriezt iepriekšējo spēles garšu un blakus Cousinsam atdotais piespēļu skaits tik uzlabosies.
Muļķības, paskaties uz to komandu - individuālistu un puļītāju savārstījums ar līderi, kuram smadzene vēl 13 gadīga puišeļa līmenī. Tur pat Čaks Noriss nevarētu izsisties!

  -1 [+] [-]

, 2016-08-29 17:21, pirms 8 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Kāds sākars ar Igijs? Igijs neko nepaceļ, katrs spēlētājs ir pats atkarīgs no sava rakstura. Losonam ir bijušas problēmas un utt. un viņš pirms Igijs atnāca radīja labus status nevis Igijs palīdzeja!
Tieši otrādi, kad Iguodala ieveda keponus PO Lashons uz Igija iedvesmas un nesavtīguma piemēra, radīja savu labāko spēli!

     [+] [-]

, 2016-08-29 17:22, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kas tas par Lāšonu?
Losons, kā pazudušais dēls