Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Pipens: "Adetokunbo nav gatavs titula izcīnīšanai"

Pipens: "Adetokunbo nav gatavs titula izcīnīšanai"
Skotijs Pipens. Foto: Xinhua/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais basketbolists un šī brīža apskatnieks Skotijs Pipens kādā podkāstā atzinis, ka šosezon neredz Milvoki "Bucks" spēlētāju Janni Adetokunbo kā NBA čempionu.

Podkāstā "Da Windy City" leģendārajam Skotijam Pipenam tika uzdots jautājums, vai Jannim Adetokunbo ir pietiekams uzbrukuma arsenāls, lai "Bucks" komandu aizvestu līdz NBA titulam. Bijušais Čikāgas "Bulls" spīdeklis atbildēja noliedzoši: "Nē! Uzskatu, ka šobrīd viņš nav tam gatavs."

"Lai arī esmu dzirdējis, ka viņš piestrādā pie sava metiena no distances, tomēr neticu, ka šobrīd tas ir tik labā līmenī," Pipens turpināja. "Kad runa iet par titulu izcīnīšanu un spēlēšanu finālā, ir jābūt pārliecībai, ka, ritot pēdējām spēles sekundēm, tu vari realizēt izšķirošos metienus. Man nešķiet, ka Jannis tam šobrīd ir gatavs."

Adetokunbo šajā sezonā vidēji guvis 29,6 punktus un savācis 13,7 atlēkušās bumbas. Tieši tādēļ Pipens veltīja arī pozitīvus izteikumus: "Viņš joprojām ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē, bet, ņemot vērā viņa spēli perimetrā, viņš vēl nav gatavs aizvest komandu līdz NBA titulam."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/scottie-pi...


Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
18

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.