Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA burbuļa labāko duetu rangā Porziņģis un Dončičs ierindoti sestajā vietā

NBA burbuļa labāko duetu rangā Porziņģis un Dončičs ierindoti sestajā vietā
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: mavs.com

Populārā ASV televīzijas „Fox Sports” sporta raidījuma „The Herd with Colin Cowherd” vadītājs Kolins Kauhērds savā rangā par labākajiem spēlētāju duetiem NBA burbulī iekļāvis arī Kristapu Porziņģi un Luku Dončiču, kurus atzīmējis sava desmitnieka sestajā vietā.

NBA sezonas atsākšanās tiek gaidīta jau rītnakt, un tajā piedalīsies 22 komandas. Uz vietu izslēgšanas spēlēs stabili tēmē Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas „Mavericks”, kuras rindās NBA burbulī ir arī slovēnis Luka Dončičs, un viņi abi iekļauti „The Herd with Colin Cowherd” labāko NBA duetu rangā. Jāpiemin, ka te ņemti vērā tikai tie, kuri šobrīd ir NBA burbulī, attiecīgi nav, piemēram, „Warriors” zvaigžņu un „Nets” nespēlējošo Ērvinga un Durenta.

Porziņģis un Dončičs ir ierindoti sestajā vietā šajā rangā. Virs viņiem ir Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss no „Lakers”, kuri ir pirmajā vietā, Kavai Lenards un Pols Džordžs no „Clippers”, Džeisons Teitums un Kemba Vokers no „Celtics”. Tieši ārpus pirmā trijnieka ir Nikola Jokičs un Džamals Marejs no Denveras, kamēr Jannis Adetokunbo, iepriekšējās sezonas MVP, un Kriss Midltons ir piektajā vietā.

„Porziņģim un Lukam esot kopā laukumā, Dalasa guva par septiņiem punktiem vairāk nekā pretinieki,” savu izvēli „Mavericks” dueta sakarā skaidroja raidījuma vadītājs Kauhērds. „Luka ir neticams spēlētājs, viņš 20 gadu vecumā ir līgas līderis „triple-double” skaita ziņā. Šajā faktā nav nekādas loģikas. Savukārt Porziņģis pirms sezonas pārtraukšanas bija uz liela viļņa. Iepriekšējās 15 spēlēs viņš vidēji bija guvis 25 punktus, turklāt, atšķirībā no „76ers” līderiem, Porziņģis un Dončičs savu labāko sniegumu pirms sezonas pārtraukšanas rādīja tieši tad, kad reizē bija laukumā. Dalasa ir ļoti interesanta komanda, kurai sekot līdzi.”

Kauhērda pieminētie „76ers” spēlētāji Žoels Embīds un Bens Simonss ir ranga septītajā vietā, kamēr labāko desmitnieku noslēdz Jūtas „Jazz” vīri Donovans Mičels un Rudī Gobērs. Jāatzīmē, ka šajā rangā vieta nav atradusies Hjūstonas „Rockets” spēlētājiem Raselam Vestbrukam un Džeimsam Hārdenam. Ranga veidošanā gan atzīmēts princips, ka ņemti vērā nevis tikai spēlētāju sniegums individuāli un viņu talants, bet gan tieši darbība kopā.

”The Herd with Colin Cowherd” rangs

V.SpēlētājiKomanda
1.Lebrons Džeimss un Entonijs DeivissLakers
2.Kavai Lenards un Pols DžordžsClippers
3.Džeisons Teitums un Kemba VokersCeltics
4.Nikola Jokičs un Džamals MarejsNuggets
5.Jannis Adetokunbo un Kriss MidltonsBucks
6.Kristaps Porziņģis un Luka DončičsMavericks
7.Žoels Embīds un Bens Simonss76ers
8.Deimiens Lilards un Sīdžejs MakolumsTrail Blazers
9.Džimijs Batlers un Bems AdebajoHeat
10.Rudī Gobērs un Donovans MičelsJazz

Vai piekrīti Porziņģa/Dončiča vietai šajā rangā?

  • 100

  • 227

  • 51



, 2020-07-29 22:07, pirms 4 gadiem
Nu pirmie divi pāri labāki, bet par pārējiem varētu arī diskutēt.
, 2020-07-29 23:37, pirms 4 gadiem
Ja par pamatu ņemts +/-, kamēr abi kopā laukumā, tad par vietu nav jābrīnās. Dončičam tas nav tas labākais elements.
, 2020-07-29 23:39, pirms 4 gadiem
Neviens nekad šito čali neuztver īsti nopietni
, 2020-07-30 09:22, pirms 4 gadiem
Kad šie vīri virs savām galvām šosezon pacels kausu, lielais jeņķu žurnālists iekakās biksēs..
, 2020-07-30 12:06, pirms 4 gadiem
Reāli wtf, Midltons? Viņš ir "trash" sen jau nerāda to ko no viņa gaida.reali KP ar Luku, 4tie vai 5tie.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
17

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.