Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Kupčaks: Skots ir ideālais treneris "Lakers" komandai

Kupčaks: Skots ir ideālais treneris "Lakers" komandai
Mičs Kupčaks
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas "Lakers" ģenerālmenedžeris Mičs Kupčaks uzskata, ka komandas jaunais galvenais treneris Bairons Skots ir ideāls kandidāts šim amatam.

Pēc kluba ģenerālmenedžera domām 53 gadus vecais Skots varētu kļūt par to, kurš vedīs "Lakers" komandu pretī jauniem sasniegumiem.

"Losandželosas "Lakers" ilgstoši un rūpīgi meklēja komandai jaunu galveno treneri," kluba oficiālajā mājaslapā citēts Kupčaks. "Tagad mēs ar lepnumu varam oficiāli paziņot par līguma parakstīšanu ar Baironu Skotu. Viņš sevi NBA ir apliecinājis no labākās puses. Domāju, ka Skots ir ideāla kandidatūra "Lakers" galvenā trenera amatam. Viņš var kļūt par to, kurš vedīs komandu pretī jaunām virsotnēm."

Skots spēlētāja karjeras spožākos gadus pavadījis tieši "Lakers" komandā, 1985., 1987. un 1988. gadā kļūstot par NBA čempionu. Tāpat viņš spēlējis arī Indiānas "Pacers" un Vankūveras (tagad Memfisas) "Grizzlies" komandās, bet profesionālās karjeras pēdējo gadu viņš pavadīja Grieķijas klubā Atēnu "Panathinaikos".

Trenera karjeru Skots sāka kā Ņūdžersijas (tagad Bruklinas) "Nets" galvenais treneris, 2002. un 2003. gadā aizkļūstot līdz NBA finālam, kur nācās piekāpties attiecīgi "Lakers" un Sanantonio "Spurs". Pēc tam viņš strādājis par galveno treneri Ņūorleānas "Hornets" (tagad "Pelicans") un Klīvlendas "Cavaliers" komandās, bet pēdējo gadu viņš strādāja par "Lakers" televīzijas ekspertu "Time Warner Cable SportsNet".

Izmantotie resursi:
nba.com/lakers


, 2014-07-29 10:59, pirms 10 gadiem
jācer, ka nebūs tik pat "ideāls", kā D'antoni...
treneris, protams, ir laba lieta, taču Kupčakam steidzami vajadzētu domāt par sastāva pastiprināšanu, jo šobrīd tas ir visnotaļ bēdīgs.
, 2014-07-29 11:23, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: jācer, ka nebūs tik pat "ideāls", kā D'antoni...
treneris, protams, ir laba lieta, taču Kupčakam steidzami vajadzētu domāt par sastāva pastiprināšanu, jo šobrīd tas ir visnotaļ bēdīgs.
Vienīgais kā LAL sastāvu vēl var pastiprināt un iekļūt PO ir savā rīcībā iegūt Bledsoe, vairāk no brīvajiem aģentiem nekā nav palicis - tikai 7 un 8 spēlētāji.
Par treneri - nu nav viņš stipri augstākā līmenī par D'antoni, bet nu domājams uz tā paša grābekļa neuzkāps.
, 2014-07-29 11:39, pirms 10 gadiem
Mike Brown, D`antoni arī bija ilgstoši un rūpīgi meklēti?
, 2014-07-29 13:29, pirms 10 gadiem
Nez, man ar NO Hornets laikos likās kruts treneris, bet tur vnk tad spēlēja CP3 + D. West. Kad Skots aizgāja uz citiem klubiem, nekādu dižo reuzltātu nebija.
, 2014-07-29 13:30, pirms 10 gadiem
Reaalais rakstīja: Vienīgais kā LAL sastāvu vēl var pastiprināt un iekļūt PO ir savā rīcībā iegūt Bledsoe, vairāk no brīvajiem aģentiem nekā nav palicis - tikai 7 un 8 spēlētāji.
Par treneri - nu nav viņš stipri augstākā līmenī par D'antoni, bet nu domājams uz tā paša grābekļa neuzkāps.
diemžēl tā tas ir. taču vēl vairāk skumdina fakts, ka Lakers tā īsti neiesaistījās cīņā par kādu no šīs starpsezonas "lielajām zivīm" - ne Lebronu, ne Karameli, ne Bošu. faktiski, ne par vienu. tik vien, cik draftā paņēma perspektīvu 4.nr. un Po samainīja pret Būzeru...
uz ko tad viņi īsti cer - nākamsezon uz Durantu? varbūt grib par sviestmaizi tikt pie Rondo, lai gan, zinot Bostonas un LA "siltās" attiecības - maz ticams...
, 2014-07-29 19:42, pirms 10 gadiem
Lakeri var iet bekot ar visu Kobi priekšgalā.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.