Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents kopā ar komandu devies uz Toronto

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Durents kopā ar komandu devies uz Toronto
Kevins Durents un Kavai Lenards. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas fināls, kurā Goldensteitas "Warriors" aizstāvēs titulu cīņā pret Toronto "Raptors", startēs naktī uz piektdienu. Kopā ar pārējo komandu uz Kanādu devies arī Kevins Durents, lai gan jau tagad zināms, ka pirmajā mačā viņš nepiedalīsies.

Kevins Durents, kurš divas reizes atzīts par fināla MVP, savainojumā iedzīvojās sērijas pret Hjūstonas "Rockets" piektajā spēlē. Kopš traumas viņš laukumā nav devies, un pagaidām zināms tikai tas, ka pirmajā duelī pret "Raptors" komandai būs jāiztiek bez viņa palīdzības. Toties otrā spēle notiks trīs dienas vēlāk, un fakts, ka Durents devies uz Toronto, vieš cerības, ka viņš varētu doties laukumā.

Rietumu konferences finālā "Warriors" ar 4-0 sakāva Portlendas "Trail Blazers", un toreiz Durents nedevās izbraukumā. Komandas galvenais treneris Stīvs Kers sacīja, ka uzbrucējs izdara metienus, tomēr treniņos ar komandas biedriem vēl nav piedalījies un turpina rehabilitācijas procesu. "Warriors" piektdien pauda cerību, ka fināla laikā Durents atgriezīsies ierindā.

Lai gan bijušas runas, ka komanda bez viņa spēlē labāk, Durents to kategoriski noliedza, un viņam piebalsoja arī Stefens Karijs. Bez Durents "Warriors" bilance šajās izslēgšanas spēlēs ir 5-0, tomēr finālā viņš lieti noderētu cīņā pret "Raptors" galveno zvaigzni Kavai Lenardu – gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
Durant travels to Toronto ahead of Games 1, 2

  -1 [+] [-]

, 2019-05-29 10:32, pirms 5 gadiem
Labs stāsts 💯 neticu, ka viņš spēlēs šosezon 😉

     [+] [-]

, 2019-05-29 10:37, pirms 5 gadiem
KD māja Oklendā ir izlikta tirgošanā un pasūtīta māja New York😉 tā, ka Te viss skaidrs!

  +1 [+] [-]

, 2019-05-29 10:55, pirms 5 gadiem
Impērija rakstīja: KD māja Oklendā ir izlikta tirgošanā un pasūtīta māja New York😉 tā, ka Te viss skaidrs!
Viss nav gan skaidrs, jo paliek versija par Nets.

     [+] [-]

, 2019-05-29 15:53, pirms 5 gadiem
Es nemaz knicks variantu neizskatiju- tikai un vienīgi nets😉