Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" aizsargam Tompsonam smadzeņu satricinājums

"Warriors" aizsargam Tompsonam smadzeņu satricinājums
Klejs Tompsons pēc traumas piedzīvošnas
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" aizsargs Klejs Tompsons pēc trešdienas naktī piedzīvotā sitiena galvas rajonā no Hjūstonas "Rockets" uzbrucēja Trevora Arizas guvis smadzeņu satricinājumu un pagaidām nav zināms, kad viņš varētu atgriezties laukumā.

Kā pavēstīja Kleja tēvs Maikls Tompsons ESPN radio pārraidē "Mike & Mike", tad mājupceļā pēc Rietumu konferences fināla piektās spēles pret Hjūstonas "Rockets", kurā "Warriors" izcīnīja uzvara ar rezultātu 104:90, tādējādi nodrošinot vietu NBA finālsērijā pirmo reizi pēdējo 40 gadu laikā, Klejs esot vairākkārt pavēmis un juties "sareibis", taču jau nedaudz vēlāk veselības stāvoklis ir uzlabojies.

Tompsons arī izgājis dažādas procedūras, pēc kurām būtu iespējams noteikt, vai šī gada "All-Star" spēles dalībnieks nav piedzīvojis smadzeņu satricinājumu, taču tikai šovakar tika gūts galīgais apstiprinājums. Iepriekš Goldensteitas "Warriors" paziņojumā tika vēstīts, ka komandas medicīniskais personāls ir pārbaudījis Kleja veselības stāvokli uzreiz pēc traumas iegūšanas. Tobrīd nekādi simptomi (galvassāpes, reiboņi) nav liecinājuši par smadzeņu satricinājuma esamību, taču pēc spēles šie simptomi jau likuši par sevi manīt.

Tompsons ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, turklāt bez kaut aptuvena atgriešanās termiņa. Viņš tiks atkārtoti pārbaudīts katru dienu, bet laukumā varēs doties tikai tad, kad būs pazudušas pēdējās sadursmes sekas.

 

Šosezon 77 aizvadītajās regulārā čempionāta spēlēs 25 gadus vecais Klejs Tompsons vidēji laukumā pavadījis 31,9 minūtes, katrā spēlē caurmērā gūstot 21,7 punktus un realizējot tālmetienus ar 43,9% augstu precizitāti. Izslēgšanās spēles Kleja statistika attiecīgi - 15 spēles, vidēji 35,6 minūtes, 19,7 punkti un 42,5% precizitāte no tālmetienu atzīmes.

Izmantotie resursi:

ESPN.com

  +2 [+] [-]

, 2015-05-29 21:01, pirms 9 gadiem
Nu pa galvu dabuja diezgan traki. Vēl trakāk izskatījās, kad pa ausi sāka tecēt asinis. Galvenais, lai ir gatavs maukt finālā, neaizvietojams spēlētājs Warriors.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-29 21:18, pirms 9 gadiem
Nosegt Lebronu nav reali. Vienigi saladet vairak neka Cavs un to Warriors sogad var.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-29 23:03, pirms 9 gadiem
theScore

Warriors' Thompson diagnosed with concussion, no timetable for return

This is not how the Golden State Warriors wanted to start their week of NBA Finals preparation.

After days of speculation, the team confirmed Friday that All-Star shooting guard Klay Thompson has indeed been diagnosed with a concussion.
While it's too early to speculate about the sharpshooter's status for next Thursday's Game 1 of the finals, it certainly seems like Sunday would now be an incredibly optimistic target.

     [+] [-]

, 2015-05-29 23:50, pirms 9 gadiem
Klīvlendai parādas arvien lielākas iespējas.
Žēl,ka tā Tompsonam,Bet es par Cavaliers.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-29 23:59, pirms 9 gadiem
Ari ar Tomsonu ierinda vareja Cavs apsveikt ar titulu, tad tagad vel vairak, 4:1 Cavs vinnes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-30 00:16, pirms 9 gadiem
Lebrona faneļi, paskaidrojiet, kurš tad būs faktors, lai Cavs uzvarētu sērijā 4:1 (paskaidroju, tad pēc tādiem aprēķiniem Cavs ir jāuzvar vismaz divas spēles Ouklendā)? Love ārā no ierindas, Irving spēlē savainots. Ja kāds domā, ka ar Līdzšinējo Lebronu pietiks un ka viņš varēs ar 4.4 TO, 17% 3pt fg un 37 metieniem spēlē apspēlēt GSW, tad.. Pamostieties.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-30 00:30, pirms 9 gadiem
DainisU rakstīja: Lebrona faneļi, paskaidrojiet, kurš tad būs faktors, lai Cavs uzvarētu sērijā 4:1 (paskaidroju, tad pēc tādiem aprēķiniem Cavs ir jāuzvar vismaz divas spēles Ouklendā)? Love ārā no ierindas, Irving spēlē savainots. Ja kāds domā, ka ar Līdzšinējo Lebronu pietiks un ka viņš varēs ar 4.4 TO, 17% 3pt fg un 37 metieniem spēlē apspēlēt GSW, tad.. Pamostieties.
Lai arii cik tas divaini liktos, bet Klivlenda bez Lova daudz labaak spelee nekaa ar vinu ierinda,, sakritiiba vai kas, es nezinu.bet taa tas ir.. Klivlenda play-off ir loti uzlabojusi savu speeli un es arii paredzu Klivlendas triumfu 6 vai 7 spelees

  +2 [+] [-]

, 2015-05-30 00:55, pirms 9 gadiem
Par septiņām spēlēm vēl varbūt varētu piekrist. Ja Cavs paņems vienu no divām spēlēm pirmajām, tad GSW būs slikti. Domājams, ka pirmās divas spēles izšķirs sērijas uzvarētāju.
Bet, kā es teicu, LBJ ir jābūt labākam. Pagaidām, nevis viņš, bet Thompson, Smith, Shumpert ir Cavs faktors.
Turklāt, pie garas sērijas jāatcerās, ka GSW ir garāks un daudz labāks soliņš. Runā, ka Speights arī būs ierindā.

     [+] [-]

, 2015-05-30 15:06, pirms 9 gadiem
nu nez,gsw izskatijas labi uz hardena fona, cavos tadas kludas mazticamas,cerms viss vinam bus ok, lai skatamak...izredzu nav

  -1 [+] [-]

, 2015-05-30 15:49, pirms 9 gadiem
krustojums rakstīja: nu nez,gsw izskatijas labi uz hardena fona, cavos tadas kludas mazticamas,cerms viss vinam bus ok, lai skatamak...izredzu nav
Haardens pret GSW sevi paradija no sliktakas puses, bet lielaa meraa pateicoties GSW defam. Caurgajieni tika pilnibaa izslegti, sodus ari samera maz sasita un parastie jumperi nekrita tapec ari izskatijas stipri bomziigs un HOU ierija bez variantiem.

LBJ tomer ir klasi labaks un stabilaaks tapec salidzinat Haardenu ar LBJ isti nebutu labi

     [+] [-]

, 2015-05-31 12:28, pirms 9 gadiem
te viss ie skaidrs,kur bus chempis!!!!

     [+] [-]

, 2015-06-01 18:21, pirms 9 gadiem
stakets rakstīja: Nosegt Lebronu nav reali. Vienigi saladet vairak neka Cavs un to Warriors sogad var.
Ko pagājšgad izdarīja Kawhi Leonard , esi piemirsis?