Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" soda Ārtestu

"Lakers" soda Ārtestu
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Lakers" sodījis uzbrucēju Ronu Ārtestu par treniņa sākuma nokavēšanu. Ārtests ieradās pusstundu vēlāk treniņā dienu pēc uzvaras Rietumu konferences fināla piektajā spēlē.

Ceturtdienas vakarā "Lakers" guva uzvaru piektajā Rietumu konferences fināla spēlē, pateicoties Rona Ārtesta iemestajam metieniem līdz ar spēles beigu signālu. Dienu vēlāk piektās spēles galvenais varonis nokavēja "Lakers" treniņa sākumu, par ko saņems arī sodu. "Lakers" treniņu zālē Ārtests ieradās 30 minūtes par vēlu, bet komandas galvenais treneris Fils Džeksons nav ņēmis ļaunā šādu spēlētāja misēkli, jo iemesls bijis pavisam vienkāršs.

Ārtests pēc spēles pārskatījies un nepareizi iegaumējis treniņa sākuma laiku, kas saprotams īpaši pēc tik emocionālas uzvaras, kurā tieši viņš realizēja uzvaru nesošo metienu. "Domāju, ka viņš bija tik patīkami satraukts pēc spēles, ka daudzas lietas viņš vienkārši nespēja uztvert," sacīja Džeksons, kurš gan nekonkretizēja cik liels būs "Lakers" piešķirtais sods Ārtestam.

Jau šonakt "Lakers" un Fīniksas "Suns" sērija notiks sestā spēle. Pašreiz "Lakers" ir vadībā ar 3:2.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-05-29 18:17, pirms 14 gadiem
Ja jau piekast par Artestu,tad jau ari par visiem rezervistiem ,par Bainumu un Fiseru,ja? Braints ar Gazolu visu speli nespes vienmer izvilkt!

 +12 [+] [-]

, 2010-05-29 18:58, pirms 14 gadiem
samoseckis rakstīja: Ja jau piekast par Artestu,tad jau ari par visiem rezervistiem ,par Bainumu un Fiseru,ja? Braints ar Gazolu visu speli nespes vienmer izvilkt!
tu pats saprati ko uzrakstiji?

  +3 [+] [-]

, 2010-05-29 18:59, pirms 14 gadiem
Kārtībai ir jābūt

     [+] [-]

, 2010-05-30 01:05, pirms 14 gadiem
Šaubos, ka tas ļoti ietekmēs mistera Ron-Ron kabatu, samaksās uzreiz dublutā, arī jau par nākamo reizi!