Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens apvainojas uz Adetokunbo: "Es arī gribētu būt tik garš, skriet un dankot"

Andrejs Siliņš

Hārdens apvainojas uz Adetokunbo: "Es arī gribētu būt tik garš, skriet un dankot"
Jannis Adetokunbo un Džeimss Hārdens šī gada Zvaigžņu spēlē viens pret otru. Foto: AFP / Scanpix

Divi no labākajiem spēlētājiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sākuši neklātienes pārmetumu sēriju viens otram - Hjūstonas "Rockets" aizsargs Džeimss Hārdens apvainojies uz Milvoki "Bucks" uzbrucēja Jaņņa Adetokunbo joku.

Adetokunbo uzvarēja Visu zvaigžņu spēles balsojumā un izvēlējās spēles dalībniekus. Izvēles procesā Adetokunbo bija grūtības izšķirties starp Bostonas "Celtics" aizsargu Kembu Vokeru un Atlantas "Hawks" aizsargu Treju Jangu. TNT studijas eksperts Čārlzs Bārklijs izbrīnīts vaicāja, kāpēc Jannis nevēlas draftēt "driblētāju", ar to domājot Hārdenu. Uz to grieķu basketbolists atjokoja: "Es gribu kādu, kas piespēlēs."

Nesen intervijā ESPN žurnāliste Reičela Nikolsa vaicāja Hārdenam par stereotipiem, kas apvij viņa spēles stilu, kā piemēru minot Adetokunbo teikto. Hārdenam joki nebija prātā: "Man vidēji ir vairāk piespēļu [nekā Vokeram, ko Adetokunbo izvēlējās]. Neredzu, par ko šeit ir joks. Bet es nemaz neskatījos šo pārraidi, es nepievēršu uzmanību tādām lietām. Zinu tikai to, ka neviens nevar ar mani spēlēties."

Hārdens turpināja, mēģinot savā atbildē aizskart arī Adetokunbo: "Es gribētu būt septiņas pēdas garš, skriet un tikai dankot. Tur nav nekādas meistarības. Man tiešām bija jāiemācās, kā spēlēt basketbolu, kā tikt pie meistarības. Es to [šādu spēles stilu] izvēlēties vienmēr."

ASV mediji, sajutuši ažiotāžas garšu, turpināja provocēt iesaistītos personāžus un vaicāja pēc atbildes Adetokunbo. Grieķijas izlases spēlētājs saglabāja cieņu, nemēģinot aizskart Hārdenu: "Mana spēle nav tikai spēks. Protams, būs brīži, kad ar spēku nāksies tikt cauri aizsardzībai. Kā tas bijis visiem labākajiem - Lebronam, Maiklam Džordanam, Kobem un pārējiem... Šakam, visiem. Viņi visi spēlēja ļoti fiziski. Viņi lika just savu klātbūtni soda laukumā. Protams, cenšos strādāt pie savas spēles, pie pustālā metiena, trīspunktnieka, bloku likšanas, ārākas ieraušanās, pareizās piespēles veikšanas."

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2020-02-29 14:40, pirms 4 gadiem
Giannis nistjag !!!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-29 16:23, pirms 4 gadiem
kristaps26 rakstīja: Giannis nistjag !!!
Nepatīk Hardens, bet šoreiz viņam taisnība

  +2 [+] [-]

, 2020-02-29 16:52, pirms 4 gadiem
Es to izvēlēties vienmēr. Hārdenam laikam gramatika klibo.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-29 17:07, pirms 4 gadiem
krisla rakstīja: Es to izvēlēties vienmēr. Hārdenam laikam gramatika klibo.
Acīmredzami Hardens skolā sliņķoja latviešu valodas stundās

  +4 [+] [-]

, 2020-02-29 17:26, pirms 4 gadiem
BVV rakstīja: Acīmredzami Hardens skolā sliņķoja latviešu valodas stundās
Tā izskatās. Pēc karjeras beigām var būt problēmas atrast darbu Latvijā. Šobrīd nedomā par to, bet nu agrāk vai vēlāk pienāks tāds brīdis.

     [+] [-]

, 2020-03-01 16:43, pirms 4 gadiem
krisla rakstīja: Es to izvēlēties vienmēr. Hārdenam laikam gramatika klibo.
Jā, tā rinda ir labā. Krieviska.

     [+] [-]

, 2020-03-02 09:31, pirms 4 gadiem
einars_vizins_1155917014464149 rakstīja: Jā, tā rinda ir labā. Krieviska.
nevis krieviska, bet googliska

     [+] [-]

, 2020-03-02 20:22, pirms 4 gadiem
Džeims, nu tā kā mazs bērns. Kur problēma? Paaudzies par pāris collām, skrien un danko tāpat kā Giannis bez problēmām!