Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai "Knicks" piedāvās Porziņģi pret Deivisu? Viedokļi Latvijā un Amerikā

Rolands Eliņš

Vai "Knicks" piedāvās Porziņģi pret Deivisu? Viedokļi Latvijā un Amerikā
Kristaps Porziņģis un Entonijs Deiviss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas „Knicks” vadība savos publiskajos izteikumos uzsvērusi Kristapu Porziņģi kā spēlētāju, ar kuru saista savu nākotni, un tika ziņots, ka viņš ir viens no retajiem pašreizējā „Knicks” sastāvā, kurš netiek piedāvāts NBA maiņu tirgū. Tagad pienācis brīdis, kad šī „Knicks” nostāja tiks pārbaudīta praksē, jo atklāts ir kļuvis jautājums par Entonija Deivisa, "Pelicans" superzvaigznes, vēlmi pārcelties uz jaunu komandu. Šajā materiālā apkopots Ziemeļamerikas sporta mediju vēstītais par situāciju „Knicks” nometnē un Latvijas NBA apskatnieku viedoklis par Porziņģa potenciālo iekļaušanu maiņas sarunās.

Milzīgu apmēru drāma Entonija Deivisa sakarā tika prognozēta jau labu laiciņu, un vakar runas kļuva par faktu – Deivisa aģents publiski paziņoja par iesniegtu prasību „Pelicans” vienībai par aizmainīšanu, informējot komandu, ka 2020. gadā līgums ar to netiks pagarināts. Kāds tam sakars ar joprojām smagu traumu ārstējošo Kristapu Porziņģi? ASV mediji vēsta, ka Deivisu savā sastāvā ļoti vēlas iegūt arī Ņujorkas „Knicks”, kas pats par sevi nebūtu nekas (Deivisu labprāt vēlētos visas komandas), taču tiek uzsvērts, ka „Knicks” gatavo konkrētus piedāvājumus un noskaņota agresīvai cīņai.

Tie ir fakti, kuriem loģiskā kārtībā seko jautājumi. Ko tieši nozīmē „Knicks” agresīva darbība maiņu tirgū? Vai tas nozīmē savas lielākās zvaigznes – Kristapa Porziņģa – iekļaušanu maiņas sarunās? Vai „Knicks” ir gatava iet uz visu banku, lai tikai iegūtu savā pilnbriedā esošo Deivisu? Cik vērtīgu piedāvājumu „Knicks” spējīga sagatavot un vai ir kaut neliela cerība, ka tas varētu apmierināt reizē „Pelicans” vadību un pašu Deivisu? Atbilžu pagaidām nav, attiecīgi mēs nonākam minējumu un spekulāciju teritorijā.

Ziemeļamerikas mediji par Porziņģa iespējamo lomu Deivisa darījumā

NBA apskatnieks Kevins Peltons ESPN slejā izsakās nešaubīgi, iesakot „Knicks” uzreiz piedāvāt Ņūorleānai Porziņģi: „Tas, ka Deivisa maiņa var notikt jau tagad, ir Ņujorkas lielākais pluss, jo vasarā „sign&trade” darījumu ar Porziņģi būtu grūti realizēt. Ņemot vērā to, ka Porziņģim vasarā jāparaksta līgums, un jautājumus par viņa atveseļošanos no ceļgala traumas, es justos komfortabli, padarot viņu par pamatakmeni piedāvājumā par Deivisa maiņu.”

Šajā pašā slejā Kriss Herings, portāla „FiveThirtyEight” apskatnieks, iesaka „Knicks” klusi noskaidrot, ko „Pelicans” vēlētos vairāk – Porziņģi vai „Knicks” šīs vasaras drafta izvēli, kas solās būt ar augstu numuru: „Porziņģa piesaiste varētu kārdināt „Pelicans”, taču kluba vadība varētu vēlēties garantijas no viņa paša, ņemot vērā Porziņģa ierobežotā brīvā aģenta statusu vasarā. „Knicks” potenciālais piedāvājums iekļautu dažus nepatīkamus blakusapstākļus, taču konkrētajā brīdī tieši „Knicks” var piedāvāt visvairāk, salīdzinot ar citām komandām.”

Deivisa aģenta teiktajā gan bija izcelta nostāja, ka viņš vēlas spēlēt komandā, kas cīnīsies par titulu, un „Knicks” šobrīd ir tālu no tādas. Taču ESPN žurnālists Roiss Jangs vēsta, ka Deiviss nebūtu pavisam pret spēlēšanu Ņujorkā, turklāt līgas aprindās tiek uzskatīts, ka tādā gadījumā „Knicks” izskatītos vēl labāka iespēja, kur karjeru turpināt Kevinam Durentam, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu.

Tiek gan ziņots, ka „Pelicans” šobrīd neredz iemeslus steigties un labprāt atliktu maiņu līdz vasarai, kad beigsies Kairija Ērvinga īpašais līgums un savu piedāvājumu varēs izteikt Bostonas „Celtics” (saskaņā ar NBA noteikumiem vienā komandā nevar būt divi īpašie līgumi). Šeit gan vērts piesaukt teorētisko iespēju, ka nekas nekavē „Celtics” izteikt piedāvājumu, iekļaujot tajā Ērvingu, kas gan netiek uzskatīta par īpaši ticamu varbūtību.

Taču „Celtics” problēmas ir pārējo komandu pluss, un arī ASV medijs CBS izceļ, ka tieši „Knicks” šobrīd var sagatavot labāko piedāvājumu: „Lai arī Ņujorkai nav tik spēcīgi jaunie talanti kā citām komandām, „Knicks” var sagatavot ļoti spēcīgu piedāvājumu, ja ir gatava tajā iekļaut Porziņģi un Kevinu Noksu. Šie divi spēlētāji kopā ar augstu drafta izvēli, potenciāli pat pirmo numuru, var būt piedāvājums, ko „Pelicans” būtu ļoti grūti noraidīt.”

„Forbes” NBA apskatnieks Tomijs Bīrs savā raksta pauda pārsteigumu, ka „Knicks” vispār tiek pieminēta Deivisa sakarā, taču ja „Knicks” ir patiešām gatava agresīvam piedāvājumam, tad tas nemaz nav tik neloģiski: „Manuprāt, sākuma punkts Ņujorkai ir 2019. gada drafta pirmās izvēles un Kristapa Porziņģa iekļaušana darījumā. Pēc tam „Knicks” var būvēt ap šiem pamatiem. NBA noteikumiem atbilstu, piemēram, šāds komplekts: Porziņģis, Franks Nilikinā, Eness Kanters (lielās algas un iztekošā līguma dēļ) un pirmās kārtas drafta izvēle.”

Bīrs vairākkārt ir veltījis Porziņģim ļoti atzinīgus vārdus un novērtējis viņu kā topošo NBA superzvaigzni, taču šajā situācijā arī viņš atzīst, ka „Knicks” ir vērts skatīties citā virzienā: „Deiviss ir maksimums, ko „Knicks” nākotnē var sagaidīt no Porziņģa, turklāt arī Porziņģim bijušas vairākas traumas un viņš ir tikai divus gadus jaunāks nekā Deiviss. Tāpat kārdinoša ir tāda fenomena kā Zaiona Viljamsona iekļaušana komandā ar drafta pirmo izvēli, taču ļoti mazas iespējas, ka Zaions kļūs par tāda līmeņa spēlētāju, kāds šobrīd ir Deiviss. Galvenā doma – ja Deiviss dod piekrišanu noslēgt ilgtermiņa līgumu ar „Knicks”, tad Ņujorkas klubam ļoti nopietni jāapsver iespēju galda vidū iestumt visus savus čipus un spēlēt uz pilnu banku.”

„New York Post” apskatnieks Maiks Vakaro savā slejā ir vēl tiešāks: „Ja ir iespēja, Porziņģis pret Deivisu ir jāmaina. Bez vilcināšanās. Šodien un tagad. Deiviss ir starp pieciem planētas labākajiem spēlētājiem. Porziņģis bija ceļā uz kļūšanu par izcilu spēlētāju, iespējams, kādu dienu sasniedzot Deivisa līmeni. Iespējams. Kādu dienu. Deiviss ir spēlētājs, kurš visu maina jau tagad. Porziņģis kādu dienu var būt tāds pats. Kādu dienu. (..) Ja „Knicks” ir iespēja iegūt Deivisu, viņiem tas ir jādara. Jā, tas prasīs bargu samaksu, bet tas ir jādara!”

Latvijas NBA apskatnieki par Deivisa iespējamo nonākšanu Ņujorkā – ar vai bez Porziņģa?

Tikai loģiski, ka ASV basketbola mediji spriež no biznesa viedokļa puses un bez īpašām emocijām tieši Porziņģa sakarā, kamēr mums Latvijā pārsvarā tomēr valda citi apsvērumi, kuru vidū Deivisa panākumi un „Knicks” nākotne tomēr saprotamā kārtā prioritāšu skalā ir aiz Latvijas lielākās basketbola zvaigznes Porziņģa karjeras turpinājuma. Savas pārdomas par situāciju okeāna otrā pusē sniedza trīs Latvijas basketbola cilvēki.

Basketbola komentētājs, „Betsafe/Jūrmala” pārstāvis Edgars Buļs

„Deiviss šobrīd ir „Top 5” spēlētājs NBA, tādēļ skaidrs, ka visas komandas, kurām ir iespēja, centīsies viņu iegūt. Manuprāt, „Knicks” uz viņu var pretendēt tikai tad, ja darījumā iekļauj Porziņģi. Uzskatu viņu par sākuma argumentu, lai „Pelicans” vispār klausītos piedāvājumā. „Knicks” jau ilgāku laiku izcēlusies ar neveiksmīgiem lēmumiem un nekonsekvenci, tāpēc nevajadzētu izslēgt nekādu iespēju, taču nedomāju, ka „Knicks” vajadzētu censties iemainīt Porziņģi pret Deivisu. Jā, Deiviss ir labāks spēlētājs, taču šāds darījums būtu liels risks. 1) Porziņģis ir ļoti populārs Ņujorkā, kluba vadība riskētu ar savu reputāciju. 2) Deiviss 2020. gadā kļūs par brīvo aģentu un varēs aiziet, kamēr par Porziņģi „Knicks” ir drošības sajūta uz vēl, visticamāk, četriem gadiem, jo viņš būs ierobežotais brīvais aģents. Vai "Knicks" nebūtu labāk apliecināt uzticību Porziņģim un nevazāt viņu pa maiņu baumām? Jā, noteikti, taču reizē arī saprotama kluba vadības vēlme iegūt tāda līmeņa spēlētāju kā Deiviss, tāpēc varbūt kārdinājums izrādās pārāk liels.

Cita lieta, ka pašu Deivisu diez vai kārdinās nonākšana „Knicks”, kad tur vairs nav Porziņģa. Taču, ja „Knicks” ir iespēja paveikt darījumu bez Porziņģa, lūdzu, lai dara to! Lai aizmaina kaut vai pusi komandas, tad tas ir tā vērts. Taču par ticamāku uzskatu iespēju, ka „Pelicans” šobrīd iepauzēs, sagaidīs vasaru, kad savu piedāvājumu varēs izteikt „Celtics”, un tikai tad veiks savu izvēli. Bostona tomēr varēs piedāvāt ļoti daudz, reizē saglabājot sev spēcīgu sastāvu. Kas zina, varbūt arī Kairijs Ērvings tiks iesaistīts sarunās, Bostonai arī bez viņa ir spēcīgi aizsargi. Katrā ziņā šeit ir daudz nezināmo apstākļu un iespējamo iznākumu. Jāņem arī vērā, ka Deivisa aģents Ričs Pols ir Lebrona Džeimsa aģentūras pārstāvis, tāpēc aģentūra varētu lobēt pievienošanos „Lakers”, tāpat prātā jāpatur Kevina Durenta nākotne – tiek baumots par viņa vēlmi spēlēt Ņujorkā, un varbūt „Knicks” vadība izdomā rīkoties tādā virzienā, lai savā komandā apvienotu Deivisu un Durentu.”

Sportacentrs.com basketbola žurnālists Andrejs Siliņš

„Ņujorkai ir lietas, ko piedāvāt darījumā arī bez Porziņģa, – ap debitantu Kevinu Noksu un drafta pirmās kārtas izvēli, kas „Knicks” šovasar būs ar augstu numuru, var uzbūvēt labu piedāvājumu. Tad arī varētu cerēt, ka Deiviss vēlēsies pārcelties uz Ņujorku, jo kopā ar Porziņģi viņi varētu pacelt „Knicks” pie līgas favorītēm. Mainīt tīri Porziņģi pret Deivisu – tas būtībā apmierinātu tikai Deivisa iegribu nonākt lielākas pilsētas komandā. Nezinu, vai „Knicks” šādā darījumā būtu liela ieguvēja, jo varbūt Porziņģis pēc gadiem trim izaugs par vēl labāku spēlētāju nekā Deiviss. Porziņģis pats par nokļūšanu Ņūorleānā droši vien nebūtu īpaši laimīgs, bet tas, vai „Knicks” vispār būtu gatava apsvērt šādu darījumu, arī ir lieta, par ko varam tikai spekulēt.”

NBA komentētājs „Best4Sport” kanālā Reinis Lācis

„Entonijs Deiviss ir tāds spēlētājs, kurš NBA parādās reizi desmit, varbūt pat 20 gados. Varbūt tas neizklausīsies patīkami latviešu līdzjutējiem, kuri starp Porziņģi un „Knicks” jau liek vienādības zīmi, taču es šajā gadījumā saprastu „Knicks” nostāju, ka Deivisa iegūšanai tiek izmantoti visi pieejamie līdzekļi, ieskaitot Porziņģi. Bez viņa iesaistīšanas neuzskatu, ka „Knicks” var sagatavot„Lakers” un „Celtics” konkurētspējīgu piedāvājumu. Taču „Knicks” tāpat neizskatās pēc favorītes, ņemot vērā, ka Deivisa vēlme ir spēlēt komandā, kas pretendē uz titulu. No šāda viedokļa iepriekš nebiju iedomājies, bet varbūt patiešām labāk tad būtu, lai „Knicks” nemaz neriskē sabojāt savas attiecības ar Porziņģi un neiesaista viņu nekādās pārrunās. Jo arī privātas pārrunas diezin vai Ziemeļamerikā ilgi paliks noslēpumā.”

„Viens pluss Ņujorkai ir tāds, ka no biežāk pieminētajām komandām – „Knicks”, „Lakers” un „Celtics” – tā var piedāvāt lielāko zvaigzni, proti, Porziņģi. Šobrīd gan ir neskaidrība par Porziņģa veselību, ko, protams, visi viņam novēlam, taču karjeras trajektorijas augstākais punkts Porziņģim noteikti ir augstāks nekā, piemēram, Bostonas Džeisonam Teitumam un Džeilenam Braunam. Porziņģim pašam Ņūorleānas ātrais basketbola stils būtu piemērots, bet jautājums par „Pelicans” tālāko virzību pēc Deivisa aizmainīšanas. Iespējams, ka sekotu plašāka pārbūve un komanda vēl dažus gadus nepretendētu uz „play-off”, kamēr „Knicks” tomēr iet tajā virzienā, lai pēc 2-3 gadiem būtu ar ļoti labu sastāvu. Tas tieši sakristu ar Porziņģa brieduma vecumu, kad viņam būs 25-26 gadi.”

NBA maiņas darījumu termiņš šosezon ir septītais februāris, līdz ar to „Lakers”, „Knicks”, „76ers” un citām komandām laika sīki izvērtēt savus soļus nav, piedāvājums ir jāizdara tagad vai jāklusē līdz vasarai, kad konkurenci palielinās „Celtics”. Iespējams, tieši tāds arī bija „Pelicans” aprēķins, saskaņojot ar Deivisa aģentu šī paziņojuma brīdi, proti, cerot, ka ātrumā kāda komanda pasteigsies ar labāku piedāvājumu un kaulēsies mazāk. Parasti gan šāda apjoma darījumi nedēļas laikā nekad netiek nokārtoti.

Lielākais jautājums joprojām ir tas, vai „Knicks” vadība vispār nopietni apsvērtu Porziņģa aizmainīšanu. Kā jau raksta sākumā minēts, viss līdzšinējais ir bijuši tikai vārdi un solījumi, tagad laiks likt galdā darbus. Vai pats Porziņģis ir situācijas ķīlnieks, kurš neko nevar ietekmēt? Gan jā, gan nē. „Knicks” var Porziņģi aizmainīt bez viņa piekrišanas. Ja „Knicks” vēlas, var Porziņģi vispār nostādīt tikai fakta priekšā, viņam viedokli nemaz nevaicājot. Tāds ir NBA bizness.

Taču Porziņģis NBA šaha spēlē jau labu laiku vairs nav tikai ierindas bandinieks, ko noteikti labi atceras arī Fils Džeksons, uz kura rīkoto pēcsezonas sapulci Porziņģis principiāli neieradās, un pēc dažiem mēnešiem no „Knicks” tika atlaists Džeksons, nevis aizmainīts Porziņģis. Arī tagad jaunajam latviešu basketbolistam ir savas ietekmes sviras, un viņam nebūtu šķēršļu pastarpināti nodot „Pelicans” vēsti, ka aizmainīšanas gadījumā neplāno parakstīt līgumu Ņūorleānā. Tas saistītos ar lielu finansiālo risku pašam Porziņģim, bet „Pelicans” vēlmi piekrist maiņai arī pamatīgi atvēsinātu. Šie pieņēmumi gan ir tieši tādi paši kā iepriekšējās 16 rindkopas – tikai pieņēmumi un minējumi.

1 2 3 85 komentāri
Slēpts komentārs: DainixDT

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 16:48, pirms 5 gadiem
Vasarā neviens par velti Deivisu nedabūs šā vai tā, nemurgo

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 16:49, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Vasarā neviens par velti Deivisu nedabūs šā vai tā, nemurgo
Domāts neatdodot spēlēājus par viņu.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 16:51, pirms 5 gadiem
Ja "Pelicans" ir ar mieru, tad jāmaina Porziņģis.

1) Nav zināms vai Porziņģis atgriezīsies iepriekšējā līmenī
2) Porziņģis vēl nav sasniedzis Deivisa līmeni un varbūt nekad nesasniegs
3) Deiviss ir iespēja komandu uzlabot uzreiz un jau nākamgad ievilkt play-off

Es gan nesaprotu kāpēc tas būtu interesanti "Pelicans" un Deivisam - Pelicans iegūtu traumētu spēlētāju, kurš var neatgriezties iepriekšējā līmenī un varbūt 1. drafta izvēli un varbūt nestabilu, nepārliecinātu PG (Nilikina). Deiviss iegūs komandu, kura atkal ir pārbuves procesā un atkal būs jāgaida uz panākumiem.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 16:53, pirms 5 gadiem
DainixDT rakstīja: Domāts neatdodot spēlēājus par viņu.
Tak viņam 1,5 gadu līgums, nevis 0,5. Tā kā vasarā neviens viņu nedabūs prosta pa naudu.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 16:54, pirms 5 gadiem
Ja Knicks iesaistīsies sarunās par KP, tad būs konflikts.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-29 16:54, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak viņam 1,5 gadu līgums, nevis 0,5. Tā kā vasarā neviens viņu nedabūs prosta pa naudu.
sorry tad mana kļūda, likās ka vasarā viņam līgums beidzas.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 16:54, pirms 5 gadiem
patika frāze Deiviss ir spēlētājs, kurš visu maina jau tagad. Ko tad viņš tik tālu ir mainījis?

     [+] [-]

, 2019-01-29 16:55, pirms 5 gadiem
janis_berzins_403619666682012 rakstīja: Ja "Pelicans" ir ar mieru, tad jāmaina Porziņģis.

1) Nav zināms vai Porziņģis atgriezīsies iepriekšējā līmenī
2) Porziņģis vēl nav sasniedzis Deivisa līmeni un varbūt nekad nesasniegs
3) Deiviss ir iespēja komandu uzlabot uzreiz un jau nākamgad ievilkt play-off

Es gan nesaprotu kāpēc tas būtu interesanti "Pelicans" un Deivisam - Pelicans iegūtu traumētu spēlētāju, kurš var neatgriezties iepriekšējā līmenī un varbūt 1. drafta izvēli un varbūt nestabilu, nepārliecinātu PG (Nilikina). Deiviss iegūs komandu, kura atkal ir pārbuves procesā un atkal būs jāgaida uz panākumiem.
Tu neesi KP fans, jo gribi lai viņš nonāk visnepopulārākajā NBA bedrē, par pelikāniems neviens nerunā, viņiem ir zemākais apmeklējums līgā un mazākā TV translāciju nauda... Pilnīgi pretstats Knicks.

     [+] [-]

, 2019-01-29 16:55, pirms 5 gadiem
Domājams,ka NBA apskatnieki zin,ka KP nepaliktu NO.To šodien jau pateica Voj@Get Up.
Tagad Knicks netreidotu,jo aizmainot tagad picku tas vasara jau varētu būt bez maz ap 10 vietu.Drafta pickam vērtība būs tikai nogaidot līdz sezonas beigās,un redzot,kas notiks loterijā.Komandas būs trakas pēc Zion.

     [+] [-]

, 2019-01-29 16:56, pirms 5 gadiem
DainixDT rakstīja: Protams NĒ! KP ir neaizskarams Ņujorkā. Ātrāk Skots Perijs pasūtīs pie velna Pelikānus un lai viņi savu darījumu iebāž tur kur saule neiespīd.
Max ko piedāvātu par Deivisu: Šī gada drafta izvēle + THJ + Kornets (varbūt vēl Mudiejs) un tas arī viss. Ja pelikāniem nepatīk, tad var pagaidīt arī līdz vasarai un dabūt Deivisu par velti brīvajos aģentos.
VIņš ir brīvais aģents nākošgad,un pa to laiku viņš jau sen nebūs pieejams

     [+] [-]

, 2019-01-29 16:57, pirms 5 gadiem
janis_berzins_403619666682012 rakstīja: Ja "Pelicans" ir ar mieru, tad jāmaina Porziņģis.

1) Nav zināms vai Porziņģis atgriezīsies iepriekšējā līmenī
2) Porziņģis vēl nav sasniedzis Deivisa līmeni un varbūt nekad nesasniegs
3) Deiviss ir iespēja komandu uzlabot uzreiz un jau nākamgad ievilkt play-off

Es gan nesaprotu kāpēc tas būtu interesanti "Pelicans" un Deivisam - Pelicans iegūtu traumētu spēlētāju, kurš var neatgriezties iepriekšējā līmenī un varbūt 1. drafta izvēli un varbūt nestabilu, nepārliecinātu PG (Nilikina). Deiviss iegūs komandu, kura atkal ir pārbuves procesā un atkal būs jāgaida uz panākumiem.
1.Varbūt atgriezīsies labāks?Kur tāds variants?
2.Ko Deiviss ir sasniedzis?PO pirmās kārtas pārvarēšanu?

  -2 [+] [-]

, 2019-01-29 17:05, pirms 5 gadiem
Tā KP trauma liek būt piesardzīgam, un ja nu viņš pēc tās traumas tā arī līdz galam vairs nespēj attīstīt sevī to potenciālu kādu visi te to piesauc?

Riskē Ņujorka jebkurā gadījumā!

Kurš tur no ekspertiem teica ka Knicks vadība nevēlas bojāt savu reputāciju fanu acīs ja aizmainīs KP? Kas par murgu? Kāda reputācija? Es nešabuos ka AD Nujorkas publika pieņemtu ar ļoti plaši atplestām rokām!

Tā ir Ņujorka, tur reputācija nevienu neinteresē ja nāk nauda ir lava un būs tituli un AD var nodrošināt šos titulus ātrāk kā KP!

  +6 [+] [-]

, 2019-01-29 17:13, pirms 5 gadiem
"„Knicks” var sagatavot ļoti spēcīgu piedāvājumu, ja ir gatava tajā iekļaut Porziņģi un Kevinu Noksu. Šie divi spēlētāji kopā ar augstu drafta izvēli, potenciāli pat pirmo numuru, var būt piedāvājums, ko „Pelicans” ir ļoti grūti noraidīt."

Kādam dornim būt jābūt, lai atdotu KP, Noksu un, iespējams, Zionu pret vienu pašu Deivisu? 3 potenciāli pamatsastāva dūži (ar All Star potenciālu) pret vienu All Star garo?
Slēpts komentārs: teamo

  +3 [+] [-]

, 2019-01-29 17:15, pirms 5 gadiem
ehh, ja arī Knicks aizmainīs KP, ceru, ka viņš liks nožēlot to ar graujošu atgriešanos

  +4 [+] [-]

, 2019-01-29 17:17, pirms 5 gadiem
Cik atceros, Porzingim jautāja, kurā pilsētā viņam visvairāk nepatīk spēlēt un viņš minēja new Orleana

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 17:20, pirms 5 gadiem
Un vispār, KP būtu jāiemet paziņojums instagram vai kkur citur, ka viņš nekad nepagarinātu līgumu ar NOLA Tas smagi iesistu pa Knicks izredzēm aiztreidot tieši viņu!

  +5 [+] [-]

, 2019-01-29 17:31, pirms 5 gadiem
Deivisu pamatīgi pārslavē visi dotajā brīdī. Ja jau viņš ir tāds nenormāls dievs, tad kāpēc NOP ir tur, kur viņi šosezon ir?
Tie apskatnieki vienmēr bijuši debīli un neobjektīvi, kāpēc lai Knicks atdotu 3 potenciālus AllStar līmeņa spēlētājus pret AD? Jēga "celt nākotni" un pusratā atmest visu ko Mills, Perijs un Fizdeils darijuši un skriet pēc "tagad vai nekad".
Slēpts komentārs: teamo

  +7 [+] [-]

, 2019-01-29 17:35, pirms 5 gadiem
Pirmkārt - Porziņģis nekādā gadījumā nespēlēs "Pelicans", pat ja viņu aizmainītu. Viņš to vnk negribēs darīt.
Otrkārt, "Knicks" diez vai mainīs Porziņģi, pat ne pret Deivisu, pie tam pats Deiviss diez vai gribēs būt Ņujorkā, ja tur nebūs Porziņģis. Pieļauju, ka Deiviss grib, lai viņam ir blakus kāda topoša vai jau esoša zvaigzne.
Treškārt, Deivisu dabūt bez Porziņģa iesaistīšanas treidā ir faktiski neiespējami.

Tāpēc domāju, ka Ņujorkā nekas nemainīsies un Deiviss skatīsies Rietumu virzienā (ja nu tomēr paskatās A virzienā, tad tikai uz Bostonu). Tāds ir mans viedoklis. Nesaku, ka tas ir pareizs un visiem tam būtu jāpiekrīt.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 17:39, pirms 5 gadiem
Nesaprotu, kāpēc, lai Ņujorka mainītu un paturētu vienlaicīgi KP un AD. Manuprāt mūsdienu basketbolā divi supergarie neies cauri.
Manuprāt, AD gadi neiet kopā ar Knicks timeline. Tur būs Karameļu Antons 2.

  -3 [+] [-]

, 2019-01-29 17:39, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Pirmkārt - Porziņģis nekādā gadījumā nespēlēs "Pelicans", pat ja viņu aizmainītu. Viņš to vnk negribēs darīt.
Otrkārt, "Knicks" diez vai mainīs Porziņģi, pat ne pret Deivisu, pie tam pats Deiviss diez vai gribēs būt Ņujorkā, ja tur nebūs Porziņģis. Pieļauju, ka Deiviss grib, lai viņam ir blakus kāda topoša vai jau esoša zvaigzne.
Treškārt, Deivisu dabūt bez Porziņģa iesaistīšanas treidā ir faktiski neiespējami.

Tāpēc domāju, ka Ņujorkā nekas nemainīsies un Deiviss skatīsies Rietumu virzienā (ja nu tomēr paskatās A virzienā, tad tikai uz Bostonu). Tāds ir mans viedoklis. Nesaku, ka tas ir pareizs un visiem tam būtu jāpiekrīt.
Tā gan, klibs zirgs noteiks kur viņš spēles un kur nē. Labi ja vispār tiks juzpēlēt.

  +6 [+] [-]

, 2019-01-29 17:39, pirms 5 gadiem
teamo rakstīja: Būsim godīgi, KP nav jau nekāds Dončičs kurš var iemest 35 punktu, savākt 10 atliekoās un atdot 10 piespēlēs. Pat Deivisam būtu grūti savākt tādu statistiku, bet viņš vismaz ir tuvu tam, bet tādi kā Podriņķis NBA mētājas uz katra stūra.
tev sevis žēl nav vai ne? loham lohu problēmas

     [+] [-]

, 2019-01-29 17:45, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Pirmkārt - Porziņģis nekādā gadījumā nespēlēs "Pelicans", pat ja viņu aizmainītu. Viņš to vnk negribēs darīt.
Otrkārt, "Knicks" diez vai mainīs Porziņģi, pat ne pret Deivisu, pie tam pats Deiviss diez vai gribēs būt Ņujorkā, ja tur nebūs Porziņģis. Pieļauju, ka Deiviss grib, lai viņam ir blakus kāda topoša vai jau esoša zvaigzne.
Treškārt, Deivisu dabūt bez Porziņģa iesaistīšanas treidā ir faktiski neiespējami.

Tāpēc domāju, ka Ņujorkā nekas nemainīsies un Deiviss skatīsies Rietumu virzienā (ja nu tomēr paskatās A virzienā, tad tikai uz Bostonu). Tāds ir mans viedoklis. Nesaku, ka tas ir pareizs un visiem tam būtu jāpiekrīt.
Uzbūvēt čempionu dinastiju Ņujorkā - tas, protams, ir liels, liels kārdinājums, jo tā spēlētājs taptu rakstīts ar zelta burtiem NBA vēsturē. Ņujorka tādā ziņā ir pārāka par jebkuru citu vietu, ja nu vienīgi Losandželosa var sacensties. Tas ir Deivisam noteikti būtiskāk, nekā tāds KP. Nedomāju, ka viņš vispār daudz prātuļo par KP. Savukārt par KP un "Pelicans"... Da spēlēs viņš tur, kur paliks, ja kārtis tā saliksies. NBA parasti tā nenotiek (aizmainītie spēlētāji atsakās spēlēt).

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 17:46, pirms 5 gadiem
Knicks vajag Durent, KP un ja tiešām nospīd Nr1 picks šogad... Tad vēl varbūt sanāk Kantera līgumam un bilde pavisam gaiša.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 17:53, pirms 5 gadiem
Būba rakstīja: "„Knicks” var sagatavot ļoti spēcīgu piedāvājumu, ja ir gatava tajā iekļaut Porziņģi un Kevinu Noksu. Šie divi spēlētāji kopā ar augstu drafta izvēli, potenciāli pat pirmo numuru, var būt piedāvājums, ko „Pelicans” ir ļoti grūti noraidīt."

Kādam dornim būt jābūt, lai atdotu KP, Noksu un, iespējams, Zionu pret vienu pašu Deivisu? 3 potenciāli pamatsastāva dūži (ar All Star potenciālu) pret vienu All Star garo?
Teorētiski var.Problēma jau ir tajā,ka to treidu var veikt tikai vasarā,jo tad ZIons ir tikai iespējams.Tāpat Bostona pārtrumpos jebkuru piedāvājumu ja AD izvilks tik ilgi.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 17:53, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Un vispār, KP būtu jāiemet paziņojums instagram vai kkur citur, ka viņš nekad nepagarinātu līgumu ar NOLA Tas smagi iesistu pa Knicks izredzēm aiztreidot tieši viņu!
Woj jau šodien teica,ka netic tam,ka KP parakstītu tur līgumu.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-29 17:54, pirms 5 gadiem
teamo rakstīja: Būsim godīgi, KP nav jau nekāds Dončičs kurš var iemest 35 punktu, savākt 10 atliekoās un atdot 10 piespēlēs. Pat Deivisam būtu grūti savākt tādu statistiku, bet viņš vismaz ir tuvu tam, bet tādi kā Podriņķis NBA mētājas uz katra stūra.
Pilna līga ar tādiem Podriņķiem ne?Nah tad tād visa līga siekalojas uz viņu ja jau viņu ir tik daudz

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 17:56, pirms 5 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Knicks vajag Durent, KP un ja tiešām nospīd Nr1 picks šogad... Tad vēl varbūt sanāk Kantera līgumam un bilde pavisam gaiša.
Jums kaut kāds oficiāls Kantera fanu klubs ir?Nevienam viņš tur nav vajadzīgs.Tagad jau netiek laists laukumā entās spēles pēc kārtas savas drausmīgās aizsardzības dēļ

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 17:59, pirms 5 gadiem
Galvenais,kad Porzingim toreiz Overtime Puče prasija,kur vins vismazāk vēlētos spēlēt...sakritība vai nē,bet atbilde bija Ņuorleāna.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 18:03, pirms 5 gadiem
teamo kompleksi uz KP,lkm pubertāte sākusies. Vai nu KP6 neatbil FB viņam

  +6 [+] [-]

, 2019-01-29 18:05, pirms 5 gadiem
Un ieteikums sportacentram, mēģinat sazināties ar KP vai JP Palaižat internetā arī viņu viedokli Nedzīvo jau viņi bez telefoniem, visam tak seko līdzi Esat beidzot normāls sporta medijs

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 18:12, pirms 5 gadiem
petravicus rakstīja: Pirmkārt - Porziņģis nekādā gadījumā nespēlēs "Pelicans", pat ja viņu aizmainītu. Viņš to vnk negribēs darīt.
Otrkārt, "Knicks" diez vai mainīs Porziņģi, pat ne pret Deivisu, pie tam pats Deiviss diez vai gribēs būt Ņujorkā, ja tur nebūs Porziņģis. Pieļauju, ka Deiviss grib, lai viņam ir blakus kāda topoša vai jau esoša zvaigzne.
Treškārt, Deivisu dabūt bez Porziņģa iesaistīšanas treidā ir faktiski neiespējami.

Tāpēc domāju, ka Ņujorkā nekas nemainīsies un Deiviss skatīsies Rietumu virzienā (ja nu tomēr paskatās A virzienā, tad tikai uz Bostonu). Tāds ir mans viedoklis. Nesaku, ka tas ir pareizs un visiem tam būtu jāpiekrīt.
Jebkurš vēlas spēlēt New Yorka, tu minēji kaut ko par topošo zvaigzni, lūdzu Kevin Knox + viņiem būs augsta drafta izvēle un iespēja dabūt Durantu pie sevis, protams viņi riskē sabojāt attiecības ar Porzingi, beigās vispār paliks ar garu degunu, bez Deivisa un Porzinga

  -2 [+] [-]

, 2019-01-29 18:21, pirms 5 gadiem
Porzingis,Nikilina un Kanters un pirmá raunda piks uz NOLA ir ideálákais variants ko Knicks var piedávád
1 2 3 85 komentāri