Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo un Džordžs atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Adetokunbo un Džordžs atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem
Jannis Adetokunbo. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Austrumu un Rietumu konferencēs nosaukti Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" un Pols Džordžs no Oklahomasitijas "Thunder".

Adetokunbo par nedēļas labāko atzīts piekto reizi sezonā, bet Džordžs - otro. Adetokunbo aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs vidēji guva 30,7 punktus, izcīnīja 15,7 atlēkušās bumbas un veica 4,0 rezultatīvas piespēles, kamēr "Bucks" svinēja divas uzvaras.

Tikmēr Džordžs četrās spēlē caurmērā iemeta 31,5 punktus, izcīnīja 9,0 atlēkušās bumbas un veica 4,5 rezultatīvas piespēles, "Thunder" komandai izcīnot četras uzvaras.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja godu pretendēja arī Rodiona Kuruca komandas biedrs D'Andželo Rasels no Bruklinas "Nets", Džoels Embīds no Filadelfijas "76ers" un Kairijs Ērvings no Bostonas "Celtics".

Savukārt Rietumos starp labākajiem bija Dāvja Bertāna komandas biedrs Lamarkuss Oldridžs no Sanantonio "Spurs", Džeimss Hārdens no Hjūstonas "Rockets", Tobiass Heriss un Lū Viljamss no Losandželosas "Clippers", kā arī Klejs Tompsons no Goldensteitas "Warriors".

     [+] [-]

, 2019-01-29 12:36, pirms 5 gadiem
Jannis Adetokunbo? Nopietni? Tā viņu tūlko no Giannis Antetokounmpo?

     [+] [-]

, 2019-01-29 12:43, pirms 5 gadiem
MaratSafin rakstīja: Jannis Adetokunbo? Nopietni? Tā viņu tūlko no Giannis Antetokounmpo?
Manuprāt šoreiz ir pareizi, un nevis tulkojās, bet tā izrunā viņa vārdu uzvārdu, ņemot vērā, ka izcelsme ir no NIgērijas.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 12:52, pirms 5 gadiem
Prieks par Džordžu.