Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Mūsu komandas mērķis ir čempionu tituls"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Porziņģis: "Mūsu komandas mērķis ir čempionu tituls"
Kristaps Porziņģis. Foto: Dallas Mavericks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis atklāj, ka komanda pieliks visas pūles, lai sasniegtu izvirzīto mērķi, kam jākļūst par motivāciju ikdienas darbā.

Pagājušas sezonas "play-off" pirmajā kārtā latvietis guva labā ceļgala savainojumu (meniska plīsums) un pēdējos mačos nevarēja palīdzēt. Nācās atzīt Losandželosas "Clippers" pārākumu. Latvietis uzskata, ka ar viņa palīdzību būtu iespējams uzvarēt minētajā sērijā. "Bija smagi, kad notika kas tāds," atzīst mūsu basketbolists.

Pēc operācijas noskaidrojās, ka nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu. "Tagad man klājas diezgan labi. Rehabilitācija notiek sešas dienas nedēļā, esmu uz to koncentrējies. Ieguldu vajadzīgo darbu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laukumā," informē spēlētājs. "Tagad šo laiku izmantojam mierīgi, bet nevaru sagaidīt, kad varēšu darīt vairāk. Esmu labās rokās, apkārt ir lieliski cilvēki, kuri mani laidīs laukumā tad, kad būšu tam gatavs."

Tiek lēsts, ka jaunajā sezonā Dalasai būs vēl spēcīgāka komanda. "Varam skatīties uz galveno mērķi - uzvarēt čempionātā. Tam jākļūst par mūsu motivāciju, strādājot katru dienu. Nav noslēpums, ka tas ir mūsu komandas mērķis, tāpēc pieliksim visas pūles," norāda Kristaps Porziņģis. "Mums priekšā ir daudz labu lietu. Jāsaglabā koncentrēšanās un jākļūst labākiem katru dienu, tad būs rezultāti. Arī prātam ir liels spēks, tur visam jābūt īstajās vietās - un tad vienkārši ej un spēlē! Nav jādomā par lietām, kas var notikt. Jāizdara viss, ko es varu, lai būtu vesels un spēlētu savu labāko basketbolu."

NBA jaunās sezonas sākums iecerēts 22. decembrī.

Izmantotie resursi:
Dallas Mavericks

Slēpts komentārs: Dzerevņa

  -3 [+] [-]

, 2020-11-28 16:46, pirms 3 gadiem
Vēl jāpasauc Mike Modano un tituls rokā ';

  -3 [+] [-]

, 2020-11-28 16:49, pirms 3 gadiem
Neko jau sev sporta veids starpsezonā nomainīts

  -3 [+] [-]

, 2020-11-28 17:08, pirms 3 gadiem
Dalasas stars? Autor kāds ir nūjas garums ko izmanto KP ?

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:34, pirms 3 gadiem
Šogad vēl nespīd. Nu nez kam jāsakrīt.. Bet nākamgad- kapēc nē. Nevienam šogad nepārmaksāja un nākamsezon var piesaistīt FA + tad jau nu Lebrinam visdrīzāk būs jākar tās kedas vadzī

  +3 [+] [-]

, 2020-11-28 17:38, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Šogad vēl nespīd. Nu nez kam jāsakrīt.. Bet nākamgad- kapēc nē. Nevienam šogad nepārmaksāja un nākamsezon var piesaistīt FA + tad jau nu Lebrinam visdrīzāk būs jākar tās kedas vadzī
Sapņo tālāk. Lebrons kā minimums spēlēs vēl 3 sezonas. Varbūt sagaidīsim ko neticanu, ka vienlaicīgi laukumā NBA spēlē ir tēvs un dēls.
Slēpts komentārs: ravetajs

     [+] [-]

, 2020-11-28 22:39, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Sapņo tālāk. Lebrons kā minimums spēlēs vēl 3 sezonas. Varbūt sagaidīsim ko neticanu, ka vienlaicīgi laukumā NBA spēlē ir tēvs un dēls.
Zini,vispār nepārsteigtu..

  +1 [+] [-]

, 2020-11-28 23:56, pirms 3 gadiem
Grūti būs uzvarēt, KP, ja visu laiku traumējies

     [+] [-]

, 2020-11-29 08:56, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Grūti būs uzvarēt, KP, ja visu laiku traumējies
Runā jau skaisti,bet vienu sezonu nevar nospēlēt bez traumas.