Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kjūbans ironizē par Fišeru "Knicks" trenera amatā

Andrejs Siliņš

Kjūbans ironizē par Fišeru "Knicks" trenera amatā
Dereks Fišers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans sarkastiski atbildējis uz jautājumu par to, ko viņš domā par Dereka Fišera kā Ņujorkas "Knicks" galvenā trenera uzticēšanos Ņujorkas organizācijai.

"Knicks" sezonu debitanta Fišera vadībā sākusi katastrofāli - četras uzvaras 16 spēlēs un desmit zaudējumi pēdējos 12 mačos, kas dod vietu Austrumu konferences tabulas lejasgalā. "Esmu vairāk norūpējies par Fišera veselību un labklājību. Zinu, cik grūti viņam ir ceļot un būt prom no mājām," ironizēja "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans, kurš nekad nav slēpis, ko domā par dažādām lietām.

Kjūbans joprojām nav aizmirsis Fišera rīcību 2012. gada rudenī, kad pēc deviņām nospēlētām spēlēm Dalasas komandas rindās aizsargs prasīja atbrīvošanu no darba, pamatojot to ar grūtībām iedzīvoties tik tālu no ģimenes, kas bāzējās Losandželosā. Tomēr sezonas vidū Fišers parakstīja līgumu ar Oklahomsitijas "Thunder".

40 gadus vecais Fišers pirmos astoņus karjera gadus pavadīja Losandželosas "Lakers", pēc tam uzspēlēja Goldensteitas "Warriors" un Jūtas "Jazz", bet 2007. gadā atgriezās "Lakers" uz piecām sezonām. Kopš 2012. gada Fišers uzspēlēja "Thunder" un "Mavericks" komandās.

Ar "Lakers" Fišers piecas reizes kļuva par NBA čempionu, bet šovasar pēc spēlētāja karjeras beigām Fišeru par galveno treneri noalgoja "Knicks" prezidents Fils Džeksons. Tieši Džeksona vadībā Fišers izcīnīja čempiontitulus.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -2 [+] [-]

, 2014-11-28 17:02, pirms 9 gadiem
Fisher nac uz lakers atpakalj. Kobem bez Fishera nesanaak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-11-28 17:16, pirms 9 gadiem
Kubans man vienmēr ir paticis. Tik eleganti uzlikt virsū

Arī autoram nav ne vainas - uzcept rakstu no viena teikuma.

     [+] [-]

, 2014-11-28 18:00, pirms 9 gadiem
batijs rakstīja: Arī autoram nav ne vainas - uzcept rakstu no viena teikuma.
varēja vēl iešaut kādu teikumu par to, kas ir kjūbans un ka mavericks pagājušajā sezonā play-off pirmajā kārtā zaudēja klubam, kuram pieder tiesības uz D. Bertānu

     [+] [-]

, 2014-11-28 20:57, pirms 9 gadiem
asinsdesa rakstīja: varēja vēl iešaut kādu teikumu par to, kas ir kjūbans un ka mavericks pagājušajā sezonā play-off pirmajā kārtā zaudēja klubam, kuram pieder tiesības uz D. Bertānu
Un vēl, ka Fišers ir spēlējis abos bijušajos A.Biedriņa klubos