Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis raksta vēsturi un izceļ aizsardzības lomu uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis raksta vēsturi un izceļ aizsardzības lomu uzvarā
Kristaps Porziņģis pret D'Andželo Raselu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā vairs nav nevienas komandas, kas nebūtu izbaudījusi uzvaras garšu, jo Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 107:86 pieveica Bruklinas "Nets". Ar 30 punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Kristaps Porziņģis, kurš norādīja, ka grib palīdzēt komandai arī mačos, kuros neiemet tik daudz.

"Mums obligāti bija jāizcīna pirmā uzvara sezonā, un panākums bija jāizcīna ar kārtīgu darbu aizsardzībā. Protams, ka tas bija svarīgi," pēc mača teica Kristaps Porziņģis, kurš trāpīja tikai vienu no sešiem tālmetieniem, bet tāpat savāca 30 punktus. Vienīgajā trejacī viņam asistēja francūzis Franks Nilikinā, un latvietis veltīja atzinības vārdus debitantam. "Viņš kļūs par triple-double spēlētāju. Viņš ir tieši tāda tipa spēlētājs."

Nilikinā debija savā laukumā gan nebija gluda – viņš aizmeta garām septiņus metienus pēc kārtas. Taču sekoja četri precīzi. "Ar vairākām piespēlēm viņš uzkurināja līdzjutējus. Viņš ļoti labi pārredz laukumu un ir tīrāks saspēles vadītājs nekā lielākā daļa līgā. Neesam pārsteigti, jo viņa sniegumu redzam katru dienu treniņos," sacīja Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks.

"Kā jau teicu, zaudējums pret Bostonas "Celtics" bija spēle, no kuras varējām mācīties. Vairākas reizes mani sedza divatā, netrāpīju metienus mača ievadā. Labāk jāatrod veidi, kā palīdzēt komandai citādi. Gadīsies tādas spēles. Vienkārši jāpieņem labākie lēmumi katrā izspēlē un jāpalīdz komandai, pat ja neiemetu 30 punktus. Gribu spēlēt agresīvi un palīdzēt komandai," sacīja Porziņģis, kurš pret "Celtics" iemeta 12 punktus. Izrādās, latvietis ir pirmais spēlētājs Ņujorkas "Knicks" vēsturē, kurš trijās no sezonas pirmajām četrām spēlēm guvis vismaz 30 punktus.

Ņujorkas "Knicks" nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad izbraukumā tiksies ar Lebronu Džeimsu un Klīvlendas "Cavaliers". Nule apspēlētā Bruklinas "Nets" iepriekšējā mačā tika galā tieši ar titulētajiem pretiniekiem, taču Ņujorkā nespēja parādīt labāko sniegumu. Likumsakarīgi, ka spēlētāji pēc zaudējuma bija ļoti neapmierināti.

"Mums jākļūst par nobriedušu komandu. Kad uzvari Klīvlendu, uz šādiem mačiem ir jāierodas un tie ir jāuzvar. Tā vietā viņi varēja izdarīt pavisam brīvus tālmetienus. Viņi varēja izcīnīt atlēkušās bumbas uzbrukumā. Principā viņi darīja visu, ko gribēja. Mums ir jāspēlē daudz labāk, nekā to demonstrējām šovakar," sacīja Bruklinas "Nets" uzbrucējs Demārs Kerols.

Izmantotie resursi:
Porzingis, Ntilikina propel Knicks past Nets...
Nets fall into the letdown trap game after big...
Frank Ntilikina, Jarrett Jack, step up in...

  +6 [+] [-]

, 2017-10-28 10:53, pirms 6 gadiem
Nu forša spēle bija, sevišķi patika spēle aizsardzībā, kas nu ne pavisam nav raksturīgi Knicks... KP tāds samērā easy uzdevums vakar bija, jo pa lielam visi viņa sedzēji bija galvas tiesu mazāki

PS. SC savā (bruņrupuča) stilā vēl joprojām nav ielikuši NBA Friday Top 10 Plays, kur pirmajā vietā ir... guess who?

     [+] [-]

, 2017-10-28 11:22, pirms 6 gadiem
Waldini rakstīja: Nu forša spēle bija, sevišķi patika spēle aizsardzībā, kas nu ne pavisam nav raksturīgi Knicks... KP tāds samērā easy uzdevums vakar bija, jo pa lielam visi viņa sedzēji bija galvas tiesu mazāki

PS. SC savā (bruņrupuča) stilā vēl joprojām nav ielikuši NBA Friday Top 10 Plays, kur pirmajā vietā ir... guess who?
kur tad ir?
es nevaru atrast, youtube un nba app vēl nav.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-28 11:36, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: kur tad ir?
es nevaru atrast, youtube un nba app vēl nav.
NBA.com jau laiciņu stāv

     [+] [-]

, 2017-10-28 11:47, pirms 6 gadiem
man vienīgajam izmet https://www.delfi.lt/nba/?gr=www ejot uz nba.com??

     [+] [-]

, 2017-10-28 11:50, pirms 6 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: NBA.com jau laiciņu stāv
iedod linku, nekur neredzu.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-28 12:15, pirms 6 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2017-10-28 12:20, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: iedod linku, nekur neredzu.
Lūdzu. NBA Video Gallery | GiveMeSport

  +1 [+] [-]

, 2017-10-28 13:15, pirms 6 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2017-10-28 14:33, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies

     [+] [-]

, 2017-10-28 16:38, pirms 6 gadiem
Kārlis Urtāns rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=PZtBwzCZpDc
KP nostaigāts, bet pēc NBA noteikumiem viss tīri.

     [+] [-]

, 2017-10-28 16:59, pirms 6 gadiem
Pirmā uzvara ir un tas ir patīkami. Būs motivācija čaļiem kapāt tālāk.

     [+] [-]

, 2017-10-29 08:27, pirms 6 gadiem
Ir gan nostaigats,bet aiziet 😊