Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veids pēc ''Heat'' iekļūšanas finālā izsauc Pīrsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Veids pēc ''Heat'' iekļūšanas finālā izsauc Pīrsu
Dveins Veids. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Pēc uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences sestajā finālsērijas spēlē, kurā Miami ''Heat'' ar 125:113 pieveica Bostonas ''Celtics'' un iekļuva NBA finālā, bijušais ''Heat'' līderis Dveins Veids Twitter ierakstā meklēja, kur pazudis ''Cetlics'' leģenda Pols Pīrss.

Šonakt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijas sestajā spēlē Miami ''Heat'' ar 125:113, tādējādi triumfējot visā sērijā ar 4:2 un iekļūstot NBA finālā, kur par čempiontitulu spēkosies ar Losandželosas ''Lakers''.

Īsi pēc spēles bijušais Miami ''Heat'' līderis un viens no komandas leģendām Dveins Veids ievietoja ierakstu Twitter vietnē, meklējot, kur pazudis ''Celtics'' leģenda Pols Pīrss ar saviem analītiķa komentāriem. Abu sācensība norit jau kopš laikiem, kad vēl gan Veids, gan Pīrss aktīvi spēlēja savu komandu kreklos.

Tikmēr Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājs Dreimonds Grīns aicināja Pīrsu apklust un beigt kritizēt vienmēr Lebronu Džeimsu. Komentārus Grīns izteica pēc tam, kad Pīrss apgalvoja, ka viņa paaudze no Džeimsa nebaidījās, kamēr šā brīža paaudzei ir pretēji. Savā Instagram storijā Grīns aicināja Pīrsu atpūsties, izbaudīt dzīvi pēc basketbola karjeras noslēguma un apklust.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/dwyane-wad...
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-28 18:03, pirms 4 gadiem
Kā tādi bērni ņemās tajā Twitter. Tak savācas vienreiz uz normālu klopi un noskaidro, kurš ir čempions, MVP, kam lielākie zvani u.t.t.!

     [+] [-]

, 2020-09-28 18:29, pirms 4 gadiem
Runājot par bērniem
https://twitter.com/OguguaAnunoby/s...

     [+] [-]

, 2020-09-28 20:51, pirms 4 gadiem
Ricardoc rakstīja: Kā tādi bērni ņemās tajā Twitter. Tak savācas vienreiz uz normālu klopi un noskaidro, kurš ir čempions, MVP, kam lielākie zvani u.t.t.!
Un SC vēl, protams, no viena 7 sec video spēj uzburt mēslainu rakstu