Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Ja mēs nespēlēsim uz Deivisu, kāpēc vispār sūtīt viņu laukumā?"

Rolands Eliņš

Džeimss: "Ja mēs nespēlēsim uz Deivisu, kāpēc vispār sūtīt viņu laukumā?"
Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Lakers” superzvaigzne Lebrons Džeimss pirmssezonas mediju dienā nevēlējās saukt skaļus mērķus, norādot, ka labāk „runas” laukumā ar saviem darbiem, kā arī uzsvēra, ka komandas spēle tiks veidota ap šovasar iegūto Entoniju Deivisu.

„Esmu ļoti motivēts gaidāmajai sezonai, taču neesmu īsti noskaņojumā runāt par to,” mediju dienā sacīja Lebrons Džeimss, kurš „Lakers” rindās aizvadīs otro sezonu. „Centos šovasar šajā sakarā būt kluss. Mana māte vienmēr mani mācīja, lai pārāk daudz nerunāju, bet toties izdaru. To šobrīd arī vēlos darīt. Mums visiem kopā kā komandai jāmēģina padarīt „Lakers” par to komandu, pie kuras visi bija pieraduši.”

„Lakers” nav tikusi izslēgšanas spēlēs jau sešus gadus pēc kārtas, un izņēmums nebija arī iepriekšējā sezona ar Džeimsu sastāvā, kad komandu vajāja traumas, neskaidrība par maiņām un brīvo aģentu tirgu un Maģiskā Džonsona negaidītā atkāpšanās. Arī šovasar traumas jau paspējušas pieteikt sevi – ilgs laiks būs jāizlaiž Demarkusam Kazinsam, neskaidrība ir par Kaila Kuzmas traumu. Taču sastāvs tika papildināts arī ar Entoniju Deivisu, un uz „Lakers” tiek liktas lielas cerības.

Džeimsam tika vaicāts par to, kā viņš iztēlojas lomu sadalījumu, spēlējot kopā ar Deivisu, un Džeimss norādīja, ka sagaida komandas spēles veidošanu ap Deivisu: „Mēs visi zinām, cik labs spēlētājs ir Entonijs Deiviss. Ja mēs nespēlējām caur Deivisu brīžos, kad viņš ir laukumā, kāpēc vispār sūtīt viņu laukumā? Viņš patiešām ir tik lielisks spēlētājs. Tas nenozīmē, ka mēs katrā uzbrukumā piespēlēsim tikai viņam. Taču tāda iespēja mums noteikti ir.”

Deiviss, kad viņam tika pastāstīts par Džeimsa teikto, esot gandrīz vai apjucis: „Viņš tiešām tā teica? Ļoti patīkami. Bet domāju, ka mēs spēlēsim kopā un viens caur otru. Domāju, ka abi esam nesavtīgi spēlētāji, kuri vienkārši vēlas uzvarēt.”

„Lakers” sastāvam šovasar pievienojās arī Dvaits Hovards, kurš mediju dienā pateicās par sev doto iespēju un apliecināja, ka to ļoti augstu novērtē. „Lakers” ģenerālmenedžeris Robs Pelinka gan medijiem neslēpa, ka Hovarda pievienošanās komandai lielā mērā saistīta ar to, ka iepriekš ļoti augstā līmenī spēlējušais centrs bijis gatavs noslēgt negarantēto līgumu. Hovarda alga ir veterāna minimums 2.6 miljoni dolāru, turklāt Pelinka atklāja, ka šī alga pilnībā kļūs garantēta tikai janvārī.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-09-28 13:43, pirms 5 gadiem
hz, hz Lebron, Tu tomeer esi GOAT!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-29 20:01, pirms 5 gadiem
bitoose rakstīja: hz, hz Lebron, Tu tomeer esi GOAT!!!
Tagad viņam svarīgākais ir tīri tituli, savi stati ir uzdzīt un nekur nepaliks! Taka tagad iespējams viņš vairāk pielāgosies