Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sanantonio "Spurs" pēc Džinobili karjeras beigām vienojas ar 30 gadus veco Pondeksteru

Sanantonio "Spurs" pēc Džinobili karjeras beigām vienojas ar 30 gadus veco Pondeksteru
Kvinsijs Pondeksters pret Kailu Lauriju
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sanantonio "Spurs" esot panākusi vienošanos uz vienu sezonu ar 30 gadus veco uzbrūkošo aizsargu Kvinsiju Pondeksteru, vēsta ESPN.

Pārcietis trīs kreisā ceļgala operācijas, dzīvību apdraudošu ādas infekciju un kreisās kājas paceles cīpslas savainojumu un nespēlējis ilgāk nekā divus gadus, Kvinsijs Pondeksters laukumā atgriezās pagājušā gada 19. oktobrī. Savas jaunās komandas Čikāgas "Bulls" rindās viņš aizvadīja 23 spēles, vienu sāka starta pieciniekā un vidēji 8,5 minūtēs tika pie 2,0 punktiem un 1,2 atlēkušajām bumbām.

1. februārī Čikāgas "Bulls" gan izlēma atbrīvoties no Pondekstera, kurš nu nokļuvis Dāvja Bertāna pārstāvētajā Sanantonio "Spurs". Kā vēsta ESPN, Pondeksters esot pilnībā ticis vaļā no veselības likstām. Ziņas par vienošanās panākšanu ar Pondeksteru nākušas klajā vienā dienā ar 41 gadu vecā argentīniešu veterāna Manu Džinobili lēmumu beigt karjeru.

Tobrīd 22 gadus veco Pondeksteru 2010. gada draftā ar 26. kārtas numuru izvēlējās Oklahomasitijas "Thunder", kas tiesības uz spēlētāju aizmainīja uz Ņūorleānas "Hornets". Pondeksters bez "Hornets" (un "Pelicans") spēlējis arī Memfisas "Grizzlies", ar ko 2013. gada oktobrī parakstīja 14 miljonu vērtu līgumu uz četrām sezonām. Pondekstera statistiski pagaidām labākais karjeras posms bija pēc atgriešanās Ņūorleānā, kad 2015. gada pirmajā pusē sāka 28 no 45 spēlēm un vidēji 27,8 minūtēs tika pie 9,0 punktiem un 3,1 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Quincy Pondexter, San Antonio Spurs agree to...


, 2018-08-28 13:13, pirms 6 gadiem
Uzbrūkošais pussargs? Hmm, kas tā par pozīciju basketbolā...
, 2018-08-28 13:58, pirms 6 gadiem
Neapšaubi lāšona rakstīto.
, 2018-08-28 14:50, pirms 6 gadiem
Ja Pondeksteram nesanāks turpināt veiksmīgu basketbolista karjeru, viņam vienmēr būs iespēja pievērsties kādam cīņas sporta veidam.
, 2018-08-28 18:16, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Ja Pondeksteram nesanāks turpināt veiksmīgu basketbolista karjeru, viņam vienmēr būs iespēja pievērsties kādam cīņas sporta veidam.
Viņš gadījumā nav precējies ar WNBA vienu džangu?
, 2018-08-28 19:52, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.