Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Porziņģis: "Muļķīga kļūda. Brīvdiena mazliet izsita no ritma, un palaidu garām analīzes"

Porziņģis: "Muļķīga kļūda. Brīvdiena mazliet izsita no ritma, un palaidu garām analīzes"
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis. Foto: Vernon Bryant / dallasnews.com

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis nenodota Covid-19 testa dēļ nedrīkstēja piedalīties pārbaudes spēlē pret Indianas "Pacers". Latvietis atzina, ka nākotnē darīs visu, lai šāda kļūda neatkārtotos.

"Tā bija muļķīga kļūda. Mums bija iedota brīvdiena, tas mazliet izsita no ritma, un pamanījos palaist garām analīžu nodošanu. Kā ir, tā ir – nevaru pagriezt laiku atpakaļ, lai kā to gribētu. Pazaudēju dienu kopā ar komandu, pazaudēju pārbaudes spēli. Slikti. Darīšu visu, lai nākotnē tas neatkārtotos," situāciju skaidroja Kristaps Porziņģis. Dalasas "Mavericks" bez viņa ierindā piedzīvoja zaudējumu ar 111:118.

Līdz šim Porziņģis piedalījies vienā spēlē, kad komandai izdevās pieveikt Losandželosas "Lakers", taču latvietis laukumā pavadīja tikai 15 minūtes, ātri sakrājot piecas piezīmes. "Bija pārāk daudz emociju. Ir jāspēlē gudrāk, jo saprotu, ka būs komandas, kas nāks man virsū un mēģinās panākt to, lai ātri savācu piezīmes. Ir jābūt gudrākam un piezīmes jāsit tad, kad tās patiešām ir nepieciešamas. Domāju, ka tas nāks ar pieredzi."

Šonakt Dalasa aizvadīs maču pret Filadelfijas "76ers", kas var lepoties ar spēcīgu garo galu, īpaši Žoelu Embīdu un Elu Horfordu. "Pretī stāsies komanda ar play-off pieredzi. Viņi gan ir austrumos, tāpēc varam satikties tikai finālā. Fiziska komanda, un tas būs izaicinājums. Vienlaikus jāsaka, ka gribam spēlēt savu basketbolu, kas ļauj izmantot mūsu spēcīgās puses. Koncentrējamies uz sevi, ieliekam darbu katrā spēlē un katrā treniņā, lai būtu labākajā formā," pauda Porziņģis.

"Pret Losandželosu bija pirmā spēle šādā vidē, un varēja dzirdēt katru teikumu, ko saka pretinieks. Tas iedod papildus uguntiņu, jo trash talk bija daudz. Kad pienāks regulārā čempionāta spēles, intensitāte augs, un jau tad būs play-off sajūta. Sagaidu, ka izslēgšanas spēlēs trash talk daudzums būs vēl lielāks. Domāju, ka būs ļoti interesanti, un gaidu ar nepacietību," atzina Porziņģis. "Mavericks" atrodas Rietumu konferences septītajā vietā un praktiski jau garantējusi dalību play-off.


, 2020-07-28 10:47, pirms 4 gadiem
"Domāju, ka tas nāks ar pieredzi." Vai't vēl nav?
, 2020-07-28 11:45, pirms 4 gadiem
Nevis muļķīga kļūda,bet bezatbildība. Laiks kļūt pieaugušam.
, 2020-07-28 12:26, pirms 4 gadiem
Droši vien bija kas cits jāslēpj, ko analīzes uzrādītu Tad labāk nenodot vispār
, 2020-07-28 12:54, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Droši vien bija kas cits jāslēpj, ko analīzes uzrādītu Tad labāk nenodot vispār
Ko vēl Covid-19 tests var uzrādīt, izņemot vai ir kovids vai nav?
, 2020-07-28 12:57, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Droši vien bija kas cits jāslēpj, ko analīzes uzrādītu Tad labāk nenodot vispār
Tās nav asins vai urīna analīzes. Nekādas aizliegtās vielas tas tests nedetektē, ja nu vienīgais varbūt tikko esi kokaīnu šņaucis un vēl degunā pulveris saķēries.
, 2020-07-28 13:18, pirms 4 gadiem
Fk, nu kā tā var aizmirst? Kokas poha? Dienasgrāmatu arī "aizmirsām" mājās 90os. Vienīgais Tavs dienas pienākums bija,- nodot analīzes. Ar ko ir jābūt tik aizņemtam/nodarbinātam, lai "aizmirstu" ?
, 2020-07-28 13:26, pirms 4 gadiem
ST2 rakstīja: Fk, nu kā tā var aizmirst? Kokas poha? Dienasgrāmatu arī "aizmirsām" mājās 90os. Vienīgais Tavs dienas pienākums bija,- nodot analīzes. Ar ko ir jābūt tik aizņemtam/nodarbinātam, lai "aizmirstu" ?
Jobans motors tak izlasi ko treneris teica vakardienas rakstā ar testēšanas laikiem...
, 2020-07-28 13:32, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Jobans motors tak izlasi ko treneris teica vakardienas rakstā ar testēšanas laikiem...
Es vnk lasu virsrakstus. "AIZMIRSA" p.s. kas tur ir ar laikiem? Komanda dzīvo katra špīlera motherland laika joslā? KP "pa dienu" guļ?
, 2020-07-28 15:10, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Jobans motors tak izlasi ko treneris teica vakardienas rakstā ar testēšanas laikiem...
Trenjeris glābj viņa pakaļu. No ašpadsmit spēlētājiem Dalasā viens aizmirsa. Goda vārds, ja 24 gados regulāri iemauc sūdos, tad....
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
12

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.