Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA translāciju attīstība: fanu klātbūtne caur videoekrāniem, papildus iespējas aplikācijā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA translāciju attīstība: fanu klātbūtne caur videoekrāniem, papildus iespējas aplikācijā
Hjūstonas "Rockets" atbalstītāji. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisāra vietnieks Marks Teitums konferences zvana laikā žurnālistiem atklāja, ka, sezonai atsākoties, komandas fani spēļu laikā būs redzami arēnas video ekrānos.

Līgas vadība šobrīd nav publiskojusi sīkāku informāciju par to, kā tieši strādās šī sistēma, bet viss liecina, ka tas notiks caur oficiālo NBA mājaslapu un NBA viedtālruņa aplikāciju.

"Kamēr fani nevarēs fiziski būt klāt arēnās, mēs strādāsim pie tā, lai attīstītu spēļu skatīšanos tiešsaistē," komisāra vietnieks atklāja. "To paveiksim ar jaunievedumiem video un audio sistēmās. Tāpat aplikācijā būs vairāk iespēju – tērzēšana, virtuālie koncerti u.c. funkcijas."

Teitums turpināja: "Tas ir liels izaicinājums, jo līdzjutēji ir dažādi, un tiem ir dažādas vēlmes. Daļa fanu vēlas dzirdēt sarunas uz laukuma, treneru komentārus un norādījumus spēlētājiem, bet citi vēlas, lai translācija vairāk atgādina videospēli, kuras laikā redzama plaša statistika."

NBA vadība šobrīd nopietni strādā pie tā, lai sezonas turpinājums būtu baudāms visa veida atbalstītājiem, un translācijas būtu maksimāli pietuvinātas realitātei.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/06/2...