Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kortnijs Lī par spīti savainojumam gatavs doties līdzi "Mavericks" uz Disnejlendu

Kortnijs Lī par spīti savainojumam gatavs doties līdzi "Mavericks" uz Disnejlendu
Kristaps Porziņģis un Kortnijs Lī. Foto: Reuters / Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Dalasas "Mavericks" Kortnijs Lī paudis vēlmi doties līdzi komandai uz Disnejlendu, lai būtu klāt sezonas noslēguma turnīrā, pat neraugoties uz savainojumu, kas pašam liegs spēlēt.

Lī informējis klubu, ka vēlas doties līdzi komandai, neraugoties uz kājas savainojumu, kas basketbolistam liegs pašam doties laukumā atlikušajā sezonā. Neskatoties uz aizsarga Treja Bērka pievienošanos, "Mavericks" tik un tā būtu iespēja iekļauties atļautajos rāmjos pat ar visu Lī. Proti, komandām atļauts uz Orlando vest 37 cilvēkus, taču, tā kā uzbrucējs Villijs Kolis-Steins pats atteicies doties uz Disnejlendu, Lī vieta atrastos.

34 gadus vecais Lī šoseozn vidēji guvis 4,5 punktus un lielākoties spēlēja maz, taču īsi pirms koronavīrusa pandēmijas izsludināšanas bija ticis pie vietas pamata pieciniekā. Šī ir pēdējā sezona Lī līgumā ar "Mavericks", par ko spēlētājam jāsaņem nepilnus 13 miljonus dolāru.

12 gadus ilgās karjeras laikā Lī pārstāvējis Orlando "Magic", Ņūdžersijas "Nets", Hjūstonas "Rockets", Bostonas "Celtics", Memfisas "Grizzlies", Šarlotes "Hornets", Ņujorkas "Knicks" un tagad Dalasas "Mavericks".

Porziņģa pārstāvētajai Dalasai sezona būs jāatsāk ar spēli naktī uz 1. augustu pret Hjūstonas "Rockets". Vēl atlikušajā regulārajā sezonā teksasiešiem jāspēlē pret "Suns", "Kings", "Clippers", "Bucks", "Jazz", "Trail Blazers" un vēlreiz "Suns".


, 2020-06-28 16:23, pirms 4 gadiem
MMM... Labak jau nē..... Mavericks drīzāk gribētu viņu Waivot - lai neaizņem tukšas vietas komandā un varētu atrast aizvietotāju!
Tā vai tā - Lī šis ir pēdējais gads kontraktā, un visticamāk viņš nepaliks komandā....
, 2020-06-28 21:52, pirms 4 gadiem
Oxa, Lee spēlē lielu lomu komandas ģērbtuvē, kas ir mavs atslēga labajam sniegumam. Nevienam nav noslēpums, ka ar teicamu mikroklimatu arī ne tās izcilākās komandas var tālu tikt.
, 2020-06-29 08:36, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: MMM... Labak jau nē..... Mavericks drīzāk gribētu viņu Waivot - lai neaizņem tukšas vietas komandā un varētu atrast aizvietotāju!
Tā vai tā - Lī šis ir pēdējais gads kontraktā, un visticamāk viņš nepaliks komandā....
Pats saproti, ko nozīmē atbrīvot spēlētāju? Kāda tieši jēga ir šobrīd atbrīvot Lee, ja šis ir viņa pēdējais līguma gads + Mavs būs jāmaksā par viņa līgumu jebkurā gadījumā atbrīvojot + Orlando vares pieteikt 17 spēlētājus spēlei. Pateikt Lee, ka viņs nav gaidīts Orlando kopā ar komandu būtu stulbo Knicks cienīgs gājiens, jo Lee ir labs atbalsts spēlētājiem ārpus spēles laukuma.
, 2020-06-29 09:32, pirms 4 gadiem
Jāpiekrīt, ka labi, ka Lee ir komandā. Īstenībā komanda ir gudri veidota, jo abas jaunās zvaigznes ir jaunas, bet ļoti talantīgas. Apkārt aplasīti veterāni, kas zina kā spēlēt, kā dot atbalstu un padomus. Es pat nebrīnīšos, ka Mavs Lee nākamgad iedos veterāna minimumu.
, 2020-06-29 12:05, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Jāpiekrīt, ka labi, ka Lee ir komandā. Īstenībā komanda ir gudri veidota, jo abas jaunās zvaigznes ir jaunas, bet ļoti talantīgas. Apkārt aplasīti veterāni, kas zina kā spēlēt, kā dot atbalstu un padomus. Es pat nebrīnīšos, ka Mavs Lee nākamgad iedos veterāna minimumu.
pilnīgi piekrītu, jo Lee pienesums komandai ir mērāms pieredzē un mikroklimatā nevis laukumā.. tam ir domāti citi izpildītāji
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
4

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.