Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Kriss Pols emocionālā vēstulē atvadās no ''Clippers''

Kriss Pols emocionālā vēstulē atvadās no ''Clippers''
Kriss Pols visticamāk pievienosies Džemsam Hārdenam Hjūstonas ''Rockets'' vienībā

Foto: AP/Scanpix

Agrāk šovakar tika ziņots, ka deviņkārtējais Nacionālās Basketbola līgas (NBA) visu zvaigžņu spēles dalībnieks Kriss Pols pametīs Losandželosas ''Clippers'', kur aizvadījis pēdējās sešas sezonas. Saspēles vadītājs savā twitter.com kontā publicējis vēstuli, kurā atvadās no kluba.

''Neticams daudzums emociju šobrīd, es pat nezinu, ko teikt. Liela mīlestība un daudz asaru. Esmu svētīts un tik pateicīgs, ka varu spēlēt šo spēli, šī ir situācija, kurai neviens tevi nevar sagatavot, '' Krisa Pola publicētajā ziņā varēja lasīt. Viņš šogad septīto reizi karjerā un sesto pēc kārtas tika iekļauts NBA simboliskajā aizsardzības komandā. Pols bija dalīti labākais pārtvertajās bumbās ar gandrīz divām vidēji spēlē regulārajā sezonā.

''Losandželosas pilsētai un visai ''Clippers'' sistēmai es saku milzīgu paldies! Jūs pēdējos sešos gados uzņēmām ne tikai mani, bet arī manu ģimeni. Mēs mīlam visus jūs.'' Krisu Polu 2005. gada draftā ar ceturto numuru izvēlējās Ņūorleānas ''Hornets'' (tagad - ''Pelicans''). Viņš jau kopš pirmās sezonas kļuvis par neatņemamu pamatsastāva sastāvdaļu, nereizi karjerā nesākot spēli no soliņa.2011. gadā viņš pārgāja uz Losandželosas ''Clippers''. Interesanti, ka abos klubos viņš pa trīs reizēm bijis līgas līderis pārtvertajās bumbās un pa divām reizēm rezultatīvajās piespēlēs.

Savā pēdējā rindkopā Pols pateicās labdarības akcijai, kas sniedz palīdzību cilvēkiem, kam dzīvē ir dots mazāk kā citiem vai vienkārši negodīgi nepaveicies: ''Pats galvenais, es domāju par bērniem L. A. ''Best'' un ''Brotherhood Crusade''. Jūs esat izmainījuši manu dzīvi. Vienalga, kur es strādāšu, mums vēl ir daudz, kas jāizdara.'' 2016. gadā ''Brotherhood Crusade'' apbalvoja Polu.

Aizvadītajā sezonā ''Clippers'' drīz jau bijusī superzvaigzne vidēji mačā guva 18,1 punktu, atdeva 9,2 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 5,0 atlēkušās bumbas un kā jau tika minēts pārtvēra 1,9 bumbas. Septiņās izslēgšanas spēlēs Polam 25,3 punkti, 9,9 piespēles, 5,0 bumbas zem groza un 1,7 pārtvertās. Jāpiemin, ka karjerā viņš vidēji ''play-off'' spēlē guvis 2,2 pārtvertās bumbas, kas ir NBA rekords.


, 2017-06-29 08:37, pirms 7 gadiem
Es nesaprotu kā CP3 iederēsies Houston kopā ar Bārdu, jo man drīzāk prasījās, lai Houston dabūn no SAS Aldridžu un viņš sevi pierāda Roketos, bet lai jau viņiem izdodas pierādīt pretējo - CP3 steidzami vajadzēja ārā no Klipperiem, jo izslēgšanas spēļu otrā kārta bija Klippers griesti ar lobberiem Griffinu un Džordanu sastāvā.
Klipperiem varu piedāvāt D.Rose, jo Knicks šosezon var ļoti labi iztikt ar Ntilikinu un Bakeru. Lai gan šaubos, ka Džerijs Wests gribēs "tanked out" saspēlnieku komandā, kura ir pilnībā jāpārbūvē.
, 2017-06-29 09:21, pirms 7 gadiem
DainisU rakstīja: Klipperiem varu piedāvāt D.Rose, jo Knicks šosezon var ļoti labi iztikt ar Ntilikinu un Bakeru. Lai gan šaubos, ka Džerijs Wests gribēs "tanked out" saspēlnieku komandā, kura ir pilnībā jāpārbūvē.
Es varu piedāvāt Jakoviču. Varbūt beidzot atvērsies!
, 2017-06-29 10:18, pirms 7 gadiem
DainisU rakstīja: Es nesaprotu kā CP3 iederēsies Houston kopā ar Bārdu, jo man drīzāk prasījās, lai Houston dabūn no SAS Aldridžu un viņš sevi pierāda Roketos, bet lai jau viņiem izdodas pierādīt pretējo - CP3 steidzami vajadzēja ārā no Klipperiem, jo izslēgšanas spēļu otrā kārta bija Klippers griesti ar lobberiem Griffinu un Džordanu sastāvā.
Klipperiem varu piedāvāt D.Rose, jo Knicks šosezon var ļoti labi iztikt ar Ntilikinu un Bakeru. Lai gan šaubos, ka Džerijs Wests gribēs "tanked out" saspēlnieku komandā, kura ir pilnībā jāpārbūvē.
Griffins ritīgs lobberis. Esi redzējis, kā viņš spēlē?
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
15

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.