Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents 6.jūlijā nepagarinās līgumu ar "Warriors"

Andrejs Siliņš

Durents 6.jūlijā nepagarinās līgumu ar "Warriors"
Kevins Durents
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Kevins Durents neplānojot parakstīt jaunu līgumu ar čempionvienību Goldensteitas "Warriors" 6. jūlijā - pirmajā dienā, kad tas oficiāli būs iespējams, vēstī ESPN.

Pagājušajā vasarā Durents pievienojās "Warriors", parakstot līgumu uz divām sezonām par 54,3 miljoniem dolāru, taču ar iespēju pārtraukt līgumsaistības pēc pirmās sezonas. Šo iespēju Durents arī izmantoja un 1. jūlijā kļūs par brīvo aģentu. 6. jūlijs ir pirmā diena, kad komandas var parakstīt jaunus līgumus ar spēlētājiem, taču Durents neplāno likt parakstu uz līguma ar "Warriors" uzreiz.

Tiesa, lielu bažu par to, ka Durents varētu pamest komandu, nav - Durents esot informējis "Warriors", ka nemaz neuzklausīs citu klubu piedāvājumus. Spēlētāja pārstāvji vēloties nogaidīt, lai ļautu "Warriors" tikt galā ar citu svarīgu rotācijas spēlētāju saglabāšanu komandā.

Par to, ka "Warriors" parakstīs jaunu līgumu ar Stefenu Kariju, nav nekādu šaubu - aizsargs, visticamāk, tiks pie maksimāli iespējamā atalgojuma, kas varētu būt ap 205 miljoniem dolāru piecās sezonās.

Divi galvenie jautājumi ir par lielisko rezervistu Andrē Igudalas un Šona Livingstona parakstīšanu - abi kļūs par brīvajiem aģentiem, turklāt Igudalas puse jau pavēstījusi, ka uzklausīs arī citu klubu piedāvājumus. Tiek lēsts, ka Igudala citur varētu saņemt atalgojumu pat 20 miljonu dolāru apmērā, kamēr "Warriors" to piedāvāt ir teju neiespējami.

Lai dotu "Warriors" lielāku iespēju noslēgt jaunus līgumus ar šiem spēlētājiem, Durents būšot gatavs saņemt mazāk nekā maksimāli pieejamo atalgojumu. Visticamāk, universālais uzbrucējs jūlija beigās parakstīs jaunu līgumu uz divām sezonām ar iespēju pārtraukt līgumu pēc pirmās sezonas - tāda paša veida līgumu, kāds bija līdzšinējais.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2017-06-28 18:21, pirms 7 gadiem
Igudalu un Livingstonu - uz Knicks par rezervistiem!

     [+] [-]

, 2017-06-28 18:36, pirms 7 gadiem
Cerams Igudala piekasis ''Warriors'' un aizies uz citu komandu!

  -1 [+] [-]

, 2017-06-28 18:38, pirms 7 gadiem
cik lasiju , tad Kejs Tompsons iespējas šogad vai nākošgad iešot uz LA

     [+] [-]

, 2017-06-28 18:45, pirms 7 gadiem
Starp citu, Kriss Pols uz "Rockets".

     [+] [-]

, 2017-06-28 18:49, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: cik lasiju , tad Kejs Tompsons iespējas šogad vai nākošgad iešot uz LA
Nekur vinjsh neies! PG13 tikai runaa ar vinju par iespeejamo apvienoshanos naakamgad LAL.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-28 19:09, pirms 7 gadiem
hantele rakstīja: Nekur vinjsh neies! PG13 tikai runaa ar vinju par iespeejamo apvienoshanos naakamgad LAL.
Grīnam drīz beigsies līgums ar GSW , un četras nobriedušas zvaigznes viena komanda nevar atļauties

     [+] [-]

, 2017-06-28 19:18, pirms 7 gadiem
pols officiāli ir pievienojies Rockets!