Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Karmelo: "Sarunās ar Durentu aicinu viņu pievienoties "Knicks""

Karmelo: "Sarunās ar Durentu aicinu viņu pievienoties "Knicks""
Kevins Durents un Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Karmelo Entonijs sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem neslēpj, ka aicina un turpinās aicināt savu draugu un partneri ASV izlasē Kevinu Durentu šovasar pievienoties „Knicks”.

Kevins Durents pēc pāris dienām kļūs par NBA pieprasītāko brīvo aģentu, kurš ar vienu parakstu uz līguma varēs krasi izmainīt spēku samēru līgā. Durents, bez šaubām, pretendēs uz maksimālo līgumu 26 miljonu ASV dolāru apmērā un neizslēdz iespēju palikt „Thunder” komandā, taču vienojies par tikšanos ar piecām citām komandām – „Clippers”, „Warriors”, „Celtics”, „Heat” un „Spurs”.

Neoficiāla informācija liecina, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā „Knicks”, kura arī, protams, labprāt iegūtu Durentu savā sastāvā, saņēmusi atteikumu par tikšanos ar Durenta aģentiem. Ņujorkas cerības parakstīt līgumu ar „Thunder” superzvaigzni ir visai minimālas, taču tas netraucē „Knicks” līderim Karmelo Entonijam izteikt personisku aicinājumu izvēlēties tieši viņa komandu.

„Uzskatu sevi par daļu no „Knicks” komandas, līdz ar to esmu jau runājis ar Kevinu par potenciālo spēlēšanu Ņujorkā un viņa jauno līgumu šeit,” sacīja Entonijs. „Mēs esam draugi, pavadām kopā laiku. Vienkārši tagad tas visiem kļūst zināms, jo viņš ir brīvais aģents. Pirms gada neviens nerunāja par to, ka kopā gājām pusdienās vai ko tādu. Bet jā, runājam par brīvo aģentu situāciju, taču nav tā, ka ik pēc minūtes par to atgādinu. Pats esmu bijis šādā situācijā un zinu, ko tas nozīmē.”

Līdzīgi kā Entonijs visu NBA karjeras sākumu pavadīja Denverā, arī Durents pagaidām spēlējis tikai Oklahomā, taču šobrīd paudis gatavību izvērtēt arī citu komandu piedāvājumus. Arī Durents ne mirkli neslēpj, ka augstu vērtē Entonija ieteikumus un to, ka Karmelo nerada papildu spiedienu par viņa gaidāmo lēmumu.

„Acīmredzami, ka „Knicks” šobrīd ir laba komanda ar Entoniju, Deriku Rouzu un Kristapu Porziņģi,” izteicās Durents. „Kā jau iepriekš esmu teicis, runāšu ar šo tēmu ar saviem pārstāvjiem un mēs tiksim skaidrībā. Šobrīd grūti kaut ko pateikt konkrētāk.”

27 gadus vecais Durents aizvadītajā sezonā vidēji spēlē guva 28.2 punktus un savāca 8.2 atlēkušās bumbas. Tā bija piektā reize viņa karjerā, kad sezonas noslēgumā pārsniegta vidēji spēlē 28 gūto punktu robeža. Durents ir 2013./14. gada sezonas MVP, kā arī septiņkārtējs Zvaigžņu spēles dalībnieks, kurš augustā pretendēs uz savu otro olimpisko zelta medaļu. Viņš teorētiski ir vieglā uzbrucēja pozīcijas pārstāvis, taču var spēlēt arī kā spēka uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony of New York Knicks already...


, 2016-06-28 10:43, pirms 8 gadiem
Nedomāju, ka Porziņģim tik daudz zvaigznes apkārt jau otrajā sezonā nāktu par labu. Četri izteikti metēji komandā būtu par daudz.
, 2016-06-28 11:02, pirms 8 gadiem
Nedomāju , 4iem izciliem metējiem būtu nepieciešams tāds enkurs kā zudmens no zudzemes.
, 2016-06-28 11:07, pirms 8 gadiem
Jāgaida, tad uzzināsim, cik ļoti KD patīk vienradži.
Ja nopietni, viņš nepāries uz Knicks. Kāpēc pamest Oklahomu, kur tu spēlē konferences finālā vai neslēgt līgumu ar kādu reālu čempiona pretendentu, lai pievienotos komandai, kurai jāpalīdz iekļūt izslēgšanas spēlēs? Līgums jebkurā gadījumā būs maksimālais. Nākamgad ar Vestbruku būs lielākas iespējas.
, 2016-06-28 11:11, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Durants varētu arī piekrist - kāpēc? Jo pa lielam viņiem būtu garantēts konferences fināls pret Cavs vai vismaz pusfināls. Austrumos noteikti ir vieglāka dzīve nekā Rietumos, kur Durantam nebūs garantijas nākamsezon par iekļūšanu pat 1/2 finālā rietumos, jo visas komandas kļūst spēcīgākas. Tā kā Austrumi un it īpaši NYK, būtu perfektais scenārijs. Vienīgi, vai tas būtu perfekts priekš KP, to nemāku teikt, jo šaubos, vai viņam būs iespēja mest daudz metienus..
, 2016-06-28 11:24, pirms 8 gadiem
Bus vai nebus Durants NYK tam īstenība nav nozīmes,jo ja dabuj Durantu tad principā nav benča..Es domāju,ka visi baigi ar Durantu runā ari nākamās sezonas kontekstā..Jo principa 90%,ka viņš ņems 1+1 ar OKC
, 2016-06-28 11:33, pirms 8 gadiem
Es viņa vietā ietu uz Spurs!
, 2016-06-28 11:34, pirms 8 gadiem
Janis2404 rakstīja: Jāgaida, tad uzzināsim, cik ļoti KD patīk vienradži.
Ja nopietni, viņš nepāries uz Knicks. Kāpēc pamest Oklahomu, kur tu spēlē konferences finālā vai neslēgt līgumu ar kādu reālu čempiona pretendentu, lai pievienotos komandai, kurai jāpalīdz iekļūt izslēgšanas spēlēs? Līgums jebkurā gadījumā būs maksimālais. Nākamgad ar Vestbruku būs lielākas iespējas.
Ar KP, Melo, Rose un Durant paši NYK kļūst par titula pretendenti
, 2016-06-28 11:35, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bus vai nebus Durants NYK tam īstenība nav nozīmes,jo ja dabuj Durantu tad principā nav benča..Es domāju,ka visi baigi ar Durantu runā ari nākamās sezonas kontekstā..Jo principa 90%,ka viņš ņems 1+1 ar OKC
CLE arī bez soliņa prata paņemt titulu.
, 2016-06-28 11:38, pirms 8 gadiem
Straka rakstīja: Nedomāju, ka Porziņģim tik daudz zvaigznes apkārt jau otrajā sezonā nāktu par labu. Četri izteikti metēji komandā būtu par daudz.
Tieši otrādi! Tas noņemtu atbildību no Porzinģa, bet komanda būtu vienkārši izcila uzbrukumā, jo visi var nospēlēt 1vs1!
Četri metēji, kas var uzbrukt no visām pozīcījām- tas būtu murgs pretiniekiem...
, 2016-06-28 11:40, pirms 8 gadiem
Durant, Carmelo, Rose - Ņujorka finālaa ...
, 2016-06-28 11:44, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Tieši otrādi! Tas noņemtu atbildību no Porzinģa, bet komanda būtu vienkārši izcila uzbrukumā, jo visi var nospēlēt 1vs1!
Četri metēji, kas var uzbrukt no visām pozīcījām- tas būtu murgs pretiniekiem...
Varētu teikt, ka 3 metēji. Rose jau nav dikti spilgts metējs, bet nu kopumā tas varētu izskatīties diezgan skaisti
, 2016-06-28 11:50, pirms 8 gadiem
Man gan īsti nav skaidrs, kā KP, Carmelo un Durant varētu sadalīt vietas starta piecniekā. Ja visi ļoti uzsvet arī KP un viņa lomu, bet centra pozīcijā viņš noteikti nav tik spēcīgs, bet Carmelo, lai spēlētu aizsarga pozīcijā manuprāt ir nedaudz par lēnu un ar citām īpašībām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-28 11:51, pirms 8 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Ar KP, Melo, Rose un Durant paši NYK kļūst par titula pretendenti
Vēl piemirsi, ka nāks centrs klāt. Vienīgi, ja porim neliek spēlēt tajā pozīcijā pēksņi. Pirmsdrafa sarunās viņš izteicās, ka var spēlēt abās pozīcijās, bet dod priekšroku 4.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-28 12:07, pirms 8 gadiem
KobeLAL rakstīja: Cavs jau ar ir bez Lebrona. Varbūt uz Cavs.
Kādā sakārā uz Cavs? Lebrons paliks 99%
, 2016-06-28 12:11, pirms 8 gadiem
Kad es pāris dienas atpakaļ teicu, ka viens no iemesliem, kāpēc Melo pievienojās izlasei, ir lai rekrūtotu KD, Derozanu, vairākums tik pasmējās norādot "kur tad paliek patriotiskais gars"! Vēlreiz saku - arī patriotiskais gars tur ir, ar to viss ir kārtībā, bet nu lūk arī redzam, ka tas gars nebūt nav vienīgais iemesls Melo dalībai Rio!
, 2016-06-28 12:31, pirms 8 gadiem
Ja KP tiks likts par C, tad Melo PF, KD SF, Rose pa PG un vēl tikai starting 5 G pietrūkst. Noah no beņķa maina KP, jo nepretendē uz lielu lomu komandā... Var jau būt, ka tur kaut kas sanāks, bet īsti neticās un nedomāju, ka vajag. Drīzāk labu aizsargu un Noah start.-5 pa C un KP pa PF un NY izskatīsies visai "nikni"-
, 2016-06-28 13:08, pirms 8 gadiem
angrybird rakstīja: Ja KP tiks likts par C, tad Melo PF, KD SF, Rose pa PG un vēl tikai starting 5 G pietrūkst. Noah no beņķa maina KP, jo nepretendē uz lielu lomu komandā... Var jau būt, ka tur kaut kas sanāks, bet īsti neticās un nedomāju, ka vajag. Drīzāk labu aizsargu un Noah start.-5 pa C un KP pa PF un NY izskatīsies visai "nikni"-
Ja tu dabuj Durantu tad tev nauda nemaz Noah nesanāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-28 13:52, pirms 8 gadiem
Duranta Ņujorkā nebūs un pie tā visa vainīgs pats Karmelo. Ja tik ļoti gribēja greedzenu, pasam vajadzēja ņemt mazāku līgumu, ar to arī iebrauca auzās. Būtu paņēmis 10 citronus, pietiktu Noa un Kroufordam un tad jau arī Durants varētu savu cenu nolaist par 5-6 miljoniem. Tagad skatoties ir labi ka KP ir tik jauns un pelna tos grašus priekš NBA. Rouza 21+Duranta 26 un Karmelo 25 vai cik tur...griesti jau tikpat kā sasniegti, Noa ar vismaz 10 prasītu noteikti, tā kā Durants noteikti nebūs NYK. LAC man šķiet vēl viņš varētu izskatīt
, 2016-06-28 14:48, pirms 8 gadiem
Diezvai KD gribēs iet uz komandu, kur nebūtu teikšana... OKC foreva.
, 2016-06-28 15:01, pirms 8 gadiem
Kā 4 ego taisās bumbu sadalīt...? Kāds 100% sezonas laikā paliks neapmierināts.
, 2016-06-28 15:23, pirms 8 gadiem
[ Tieši tā. Bet šobrīd tā amizanti sanāk, ka šobrīd Melo mēgina pierunāt KD, bet tai pat laikā arī Rose mēģina pierunāt Noah.

KP ari varētu kādu sarunāt no LV
, 2016-06-28 16:56, pirms 8 gadiem
Mans viedoklis - Knicks vairāk vajadzētu koncentrēties uz tukšo vietu t.i. 5. un 2. nr. aizpildīšanu ar augsta līmeņa spēlētājiem, nevis paņemt vēl vienu superzvagzni 3.nr. un tad domāt kā vienlaicīgi laukumā turēt KP, KD un CA. Katrā ziņā man šķiet, ka priekš NY svētīgāk būtu parakstīt kādu no garajiem - Vaitsaidu, DH vai Horfordu + kvalitatīvu 2.nr., nevis ākstīties ar sapņiem par KD un beigās palikt pie sasistas siles.
p.s. komanda, kurā es tiešām reāli saskatītu KD ir Bostona. Tādai SA vai GSW KD noteikti nav vajadzīgs... nosacīti, protams, bet nu man viņš pie patreizējiem apstākļiem tur nekādi nelīmējas iekšā. Vēl varētu Clipps, ja tiek vaļā no Grifina vai kkādā mērā arī Heat.
, 2016-06-28 17:03, pirms 8 gadiem
Janis2404 rakstīja: Jāgaida, tad uzzināsim, cik ļoti KD patīk vienradži.
Ja nopietni, viņš nepāries uz Knicks. Kāpēc pamest Oklahomu, kur tu spēlē konferences finālā vai neslēgt līgumu ar kādu reālu čempiona pretendentu, lai pievienotos komandai, kurai jāpalīdz iekļūt izslēgšanas spēlēs? Līgums jebkurā gadījumā būs maksimālais. Nākamgad ar Vestbruku būs lielākas iespējas.
OKC ir pārāk mazs basketa tirgus ASV ietvaros (Mēs šeit runājam par KD basketa apaviem un mediju tirgu arī). Tāpēc LAL vai NYC nav nereāli.
, 2016-06-28 17:09, pirms 8 gadiem
KP varētu ieteikt Redneck versijā LV izlases 2.saspēlnieku, "Cesvaines monstrs" būtu ar mieru par minimālo atpūtināt Rouzu
, 2016-06-28 18:19, pirms 8 gadiem
KP varētu ieteikt izcilo sg, 3 punktu metienu karali un spēlētāju ar labu individuālo meistarību - mani!
, 2016-06-28 18:38, pirms 8 gadiem
Paga Karmelo ar max līgumu tagad aicina citas zvaigznes, un lai šie ņem mazākus līgumus?
, 2016-06-28 22:17, pirms 8 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Paga Karmelo ar max līgumu tagad aicina citas zvaigznes, un lai šie ņem mazākus līgumus?
Viens max līgums Ņujorkai sanāks - bet par kādu naudu parakstīs Noā, pamata SG un visus rezervistus..
Šiem gan kabatā esot MLE (Mid-level exception), ja zini ko tas nozīmē.
, 2016-06-28 23:17, pirms 8 gadiem
Durents varētu uz Kleperiem iet!!
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
7

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.