Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Fox Sports" analītiķis izsmej Lenardu: "Viņš pametīs arī Toronto"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Fox Sports" analītiķis izsmej Lenardu: "Viņš pametīs arī Toronto"
Kavai Lenards un Toronto "Raptors": pirmais NBA fināls komandas vēsturē. Foto: Scanpix

Toronto "Raptors" basketbolisti pirmo reizi vēsturē spēlēs NBA finālā, taču Losandželosā bāzētais "Fox Sports" analītiķis Skips Beiless (Skip Bayless) asi vērsies pret kluba līderi Kavai Lenardu.

Beiless ir zvērināts “San Antonio Spurs” fans un uzskatāms par vienu no pazīstamākajiem NBA analītiķiem. Asās mēles īpašnieks līdz 2016. gadam kopā ar skandalozo Stīvenu Smitu (Stephen A.Smith) bija ESPN šova “First Take” seja, bet pēdējos divus gadus strādā “Fox Sports 1” (FS1).

Svētdien, 26. maijā, Beiless ironiski izsmēja “Raptors” zvaigzni Lenardu. Analītiķis nesauca Kavai vārdā, tā vietā apzīmējot viņu ar Nr. 2. Pirmais numurs Beilesa izpratnē ir “Warriors” aizsargs Stefens Karijs.

“Vēl viena pārvērtēta ceturtā ceturtdaļa Nr. 2 izpildījumā,” pēc Austrumu fināla pēdējās spēles rakstīja Beiless. “Ar atsitiena palīdzību trāpīja laimīgu trīspunktnieku, kas palīdzēja panākt 1/8 metienos no distances. Un viens netraucēts danks ātrajā izrāvienā. Tie bija viņa vienīgie divi trāpītie metieni no spēles.”

“Numur divi iemeta 1 no 8 trīspunktu metieniem un pieļāva sešas kļūdas,” Beiless turpināja tirādi. “Jā, viņam bija 17 atlēkušās bumbas, septiņas piespēles, divi bloki un divas pārķertas bumbas, tāpēc novērtēšu sniegumu ar B-. Nedodu atlaides par savainojumiem un nogurumu. Izskatījās tā neko.”

Sekoja kritika par Sanantonio pamešanu. “Manuprāt, Nr. 2 atmaksājās atstāt “Spurs”, sūdzoties par to, ko ārsti novērtēja kā augšstilba iekaisumu. Viņš uzradās Austrumos, spēlējot pret savārgušo Embīdu un pārvērtēto Janni (Adetokunbo). “Noziegums” atmaksājas.”

Beiless ielēja darvas karoti “Raptors” medus mucā. “Neapskaužu Toronto fanus, skandējot Nr. 2 veltītus MVP saukļus. Viņš drīz pametīs arī viņus, jo parādīsies brīvajā aģentūrā, iespējams, Losandželosā.

Vakara žults beidzās ar finālu MVP kandidātu salīdzinājumu. “Labu veiksmi Nr. 2 pret izslēgšanas spēļu īsto MVP, Stefu Kariju, kurš spraigā spēlē ceturtajā ceturtdaļā sameta 23 punktus Hjūstonai – tas patiesībā bija NBA fināls.”

Beiless uzskata, ka Lenards, spēlējot “Spurs”, atradies priviliģētā situācijā. “Jaunais Nr. 2 atradās gliemežvākā un “Spurs” izvilka viņu no turienes. Dankans, Džinobili, Pārkers iemācīja jaunajam puisim kā būt par profesionāli, kā noticēt sev, kā aizvadīt lielākās spēles augstākajā līmenī.”

“Neviens nemīlēja šo puisi (Kavai) vairāk par mani. Tas sākās 2012. gadā. Saucu viņu par gadsimta atradumu. Nejūtu naidu, vienkārši viņš nodeva manu organizāciju. Izlaida 73 spēles.”

  +8 [+] [-]

, 2019-05-28 21:25, pirms 5 gadiem
Skips analītiķis

tikpat liels kā Stephen A Smith

  +1 [+] [-]

, 2019-05-28 21:26, pirms 5 gadiem
Tiešām sportacentrs sāk likt sporta talk šovu topikus rakstos?

Nelielam konteksam ja kāds nezina, Skips ir Spurs fans un viņa prāt Kawhi piečakarēja Spurs... pluss tas ir visiem zināms, kas seko līdzi šim šovam, lai cik labi Kawhi un Lebrons laukumā spēlētu viņš viņus heitos.

Varbūt varēja uztaisīt arī rakstu par to kā viņš par Bertānu vakardienas šovā ieminējās?

Pirmais numurs Beilesa izpratnē ir “Warriors” aizsargs Stefens Karijs.

Par šito vispār.

Kaut kādus suņa murgus te sportacentrā liek.

  +2 [+] [-]

, 2019-05-28 21:53, pirms 5 gadiem
Stephen Smitam starp citu regulāri ir ap 500k skatījumu dažu stundu laikā. Muļķos jau neklausās, lai arī nepiekrītu viņam, bet viedoklis viņam labs par visu ir. Noteikti labāks kā 4 dūžiem, kas sēž pie galda NBA studijā.
bļāviens-nu rakstīja: Skips analītiķis

tikpat liels kā Stephen A Smith

  +3 [+] [-]

, 2019-05-28 22:19, pirms 5 gadiem
Skips Brainless, brīnos ka viņa vervelējumus vispār kaut kur pārpublicē...
Slēpts komentārs: karliz12

     [+] [-]

, 2019-05-29 07:54, pirms 5 gadiem
Pilnīgākais pajols. Abi vienā maisā ar Smith.

     [+] [-]

, 2019-05-29 13:20, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Stephen Smitam starp citu regulāri ir ap 500k skatījumu dažu stundu laikā. Muļķos jau neklausās, lai arī nepiekrītu viņam, bet viedoklis viņam labs par visu ir. Noteikti labāks kā 4 dūžiem, kas sēž pie galda NBA studijā.
Klausās jau gan muļķos, un kā vēl! Smits savu taisnību cenšas pierādīt caur ultraagrsīvu bļaustīšanos un tiem, kas ir dumjāki par viņu, tas viss šķiet baigi kruti. Pietiek tak jau vien ar Porziņģi. Domāju, ka šeit 3/4 atceras, kā viņš Porziņģi noķengāja uzreiz pēc drafta un tikai pēc pāris mēnešiem lielajam superkomentētājam aizgāja līdz smadzenēm, ka ir reāli garām aizšāvis. Nu un tad ar saviem tekstiem meta kažoku uz otru pusi. Vienkārši tāds viņš ir - daudz bļaustās un, kad daudz bļaustās, kaut kur ar savu bļaušanu pa starpu arī pareizi trāpa.
Tāpat arī šitam Beilesam jau ir garantēta 50% taisnība par Kavai - vai nu paliks Raptoros vai aizies. Ja aizies, būs ar 50% precizitāti noprognozēta taisnība , ja neaizies, tad varēs atkal nākošās muļķības producēt.

     [+] [-]

, 2019-05-30 00:10, pirms 5 gadiem
Skips (ká rakstä péc uzvarda Beiless saukts) jau gudráks ir par Shannonu, kursh visvairák Lebronu slavé.

     [+] [-]

, 2019-05-30 11:36, pirms 5 gadiem
Skips ir analītiķu top pamuļķis. Viņam ir savas apsēstības un viena no tām ir par Spurs komandu un pret Kawai. Tandēmā ar Stephen A.Smith tā bija parodija par sporta debatēm, tagadējais partneris ir čalis, kas ir līdzīgs M.K.Dankanam jeb maigajam milzim, kas to pārraidi padara kaut cik "entertaining".

     [+] [-]

, 2019-05-31 17:29, pirms 5 gadiem
karliz12 rakstīja: Hehe, Skips vienmēr ir ass un nekļūdīgs, viņš perfekti paredzēja arī Lakers fiasko un GSW dominanci. Go Skip! Noyeikti mans mīļākais sporta žurnālists
Stulbenis Vinš to visu mēslu runā, lai naudu un reitingus taisītu.

     [+] [-]

, 2019-05-31 22:31, pirms 5 gadiem
Skips ir īsts klauns
https://www.youtube.com/watch?v=xRa...