Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bērds pamet "Pacers" prezidenta krēslu

Bērds pamet "Pacers" prezidenta krēslu
Larijs Bērds
Foto: AP/Scanpix

No Nacionālās basketbola asociācijas kluba Indianas "Pacers" prezidenta amata atkāpies leģendārais Larijs Bērds. Viņa pienākumus uzņēmies ģenerālmenedžeris Kevins Pritčards.

Indianas "Pacers" regulāro sezonu noslēdza Austrumu konferences septītajā vietā, tomēr izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Lebronam Džeimsam un pašreizējai čempionei Klīvlendas "Cavaliers". Visi dueļi noslēdzās ar sešu vai mazāk punktu starpību. Pirmajā mačā "Pacers" izbraukumā piekāpās ar tikai mīnus viens.

Kluba prezidents Larijs Bērds šodien pametis amatu, vēsta The Vertical. 1997. gadā viņš kļuva par Indianas "Pacers" galveno treneri, tomēr uzreiz paziņoja, ka strādās tikai trīs gadus, un pie solījuma turējās, lai gan aizveda komandu līdz finālam un tika atzīts par NBA labāko treneri. 2003. gadā Bērds kļuva par "Pacers" basketbola operāciju prezidentu, taču 2012. gada vasarā viņš veselības problēmu dēļ amatu pameta. Viņš draftēja tādus spēlētājus kā Polu Džordžu, Deniju Greindžeru un Roju Hibertu. Atgriešanās notika tieši pēc gada. Kā tiek vēstīts, šoreiz lēmums nav saistīts ar 60 gadus vecā funkcionāra veselību.

Tādējādi par Indianas "Pacers" galveno lēmēju basketbola jautājumos kļuvis ģenerālmenedžeris Kevins Pritčards. Savukārt Bērds plāno organizācijai palīdzēt kā konsultants. Viņš aizgājis pirms viena no svarīgākajiem posmiem kluba vēsturē. "Pacers" jāpieņem lēmums – aizmainīt līderi Džordžu, kuram 2018. gadā beigsies līgums, pretī saņemot atlīdzību, vai cerēt, ka Džordžs pagarinās līgumu. Kā galvenā favorīte viņa pakalpojumiem tiek uzskatīta Losandželosas "Lakers".

Prezidentu un ģenerālmenedžeri turpina meklēt Orlando "Magic", un uzņēmums, kas nodarbojas ar kandidātu atlasīšanu, izrādījis interesi par Bērda pakalpojumiem. Galvenais favorīts gan joprojām ir Klīvlendas "Cavaliers" ģenerālmenedžeris Deivids Grifins, tomēr viņš pagaidām nav uzrunāts, jo klubs piedalās izslēgšanas cīņās.

Pritčards, kura rokās atrodas visi svarīgākie lēmumi, no 2007. līdz 2010. gadam bija Portlendas "Trail Blazers" ģenerālmenedžeris. Viņš draftēja Brendonu Roju un Lamarkusu Oldridžu, kuri bija kluba sejas, tomēr pirmajā sezonā viņš ar pirmo numuru izvēlējās Gregu Odenu, nevis Kevinu Durentu. Pritčards pievienojās "Pacers" 2011. gadā, bet nākamajā gadā kļuva par ģenerālmenedžeri.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com


, 2017-04-28 21:13, pirms 7 gadiem
Fil, lūdzu seko piemēram.
, 2017-04-28 21:16, pirms 7 gadiem
Nosaukt Lariju Bērdu par fukcionāru.... Nu piedodiet....Brožem laikam Fils Džeksons un Madžiks arī ir funkcionāri - skrūvītes sistēmā
, 2017-04-28 21:17, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Fil, lūdzu seko piemēram.
Pirms Fila tur bija vēl lielāks jampadracis. Problēmas sakne ir Dolans.
, 2017-04-28 21:28, pirms 7 gadiem
Tīrs P.Džordža ultimāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-28 22:10, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Fil, lūdzu seko piemēram.
Kāda iespēja ? Ja Dolans tiko Filam iedeva vēl 2 gadus, kāpēc lai Fils atkāptos no droša piķa ?
, 2017-04-29 01:00, pirms 7 gadiem
HMB-KONTS.NR.1003 rakstīja: Man nav bijs sex ar sievieti kops januaar sakum!!!! ko darit???
Jau Senajā Grieķijā ļaudis izmantoja dažnedažādus potenci paaugstinošus un dzimumaktu paildzinošu preparātus. Viens no, sengrieķuprāt, efektīvākajiem potenci uzlabojošajiem preparātiem bija piestā sasmalcinātu čili piparu un medus maisījums. Tiktāl viss būtu labi, ja vien šis maisījums tiktu izmantots grilētas vistas ieberzēšanai, bet, kā jau jūs nojaušat, senie grieķi, lai paildzinātu erekciju, bija ar mieru pielietot radikālus līdzekļus, un piparu maisījumu izmantoja sava dzimumlocekļa ieziešanai.

Es domāju notestē šo metodi.
, 2017-04-29 01:00, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Kāda iespēja ? Ja Dolans tiko Filam iedeva vēl 2 gadus, kāpēc lai Fils atkāptos no droša piķa ?
Es jau tikai naivi ceru
, 2017-04-29 01:40, pirms 7 gadiem
, 2017-04-29 08:43, pirms 7 gadiem
Mr.V. rakstīja: Tīrs P.Džordža ultimāts.
Bet kādā kontekstā ultimāts?
Es pieņemu,ka Birds pats personīgi nevēlas treidot prom PG,bet PG prasīs treidu.Un sāk pārbūvi viņam dikti liela velme nav.Tapēc ari pamet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.