Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Smitam par sitienu Krauderam divu spēļu diskvalifikācija

Smitam par sitienu Krauderam divu spēļu diskvalifikācija
Ērls Džozefs Smits
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Cavaliers" aizsargam Ērlam Džozefam Smitam piespriesta divu spēļu diskvalifikācija, vēsta Nacionālās basketbola asociācijas mājaslapa. Bostonas "Celtics" spēka uzbrucējam Kellijam Olinikam ticis vienas spēles sods.

Klīvlendas "Cavaliers" Austrumu konferences pirmajā kārtā četrās spēlēs pieveica Bostonas "Celtics" (4-0). Pēdējā mačā, kurā Klīvlenda bija pārāka ar 101:93, tika savainots viens no "Cavaliers" līderiem Kevins Lavs. Vēlāk, atriebjoties par Lava savainojumu, Smits iesita pa seju pretinieku basketbolistam Džejam Krauderam un tika noraidīts.

Smits saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju, kas nozīmē, ka "Cavaliers" pirmajās konferences pusfināla cīņās nāksies iztikt bez diviem ļoti svarīgiem spēlētājiem – Lavs pleca savainojuma dēļ izlaidīs aptuveni divas nedēļas. Pats Smits publiski nožēlo izdarīto: "Es ievilku komandas biedrus šajā situācijā, un tā bija savtīga rīcība, jo kolektīvam nevajadzētu ciest vienas personas dēļ."

Lavs pēc spēles beigām kritizēja Oliniku, kurš, viņaprāt, tīšām viņu parāva aiz rokas, tādējādi izraisot savainojumu. Kanādietis medijos sacīja, ka nekad tīšām nevienu nesavainotu, tomēr Oliniku tas neglāba no vienas spēles diskvalifikācijas.

Regulārajā sezonā Smits 70 spēlēs vidēji guva 12,1 punktu, savukārt Lavam 75 spēlēs 16,4 punkti un 9,7 atlēkušās bumbas. "Cavaliers" ar 53 uzvarām un 29 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņēma otro vietu.

Izmantotie resursi:
J.R. Smith of Cleveland Cavaliers, Kelly Olynyk...


, 2015-04-28 11:33, pirms 9 gadiem
Nu ko pirmās divas spēles mājā pagrūž. Un pēc tam izbraukumā jau vēl grūtāk. Izskatās, ka Lebrons ar Irvingu varēs beidzot mest tik cik gribēs.
, 2015-04-28 13:37, pirms 9 gadiem
Vot Olinikam jau nu gan ir smieklīgi kaut ko dot...
, 2015-04-28 14:22, pirms 9 gadiem
Ja dod Olinikam, tad Smitam vajadzēja ilgāku (atceroties, ka tas viņam nav pirmais šāda veida izlēciens) un Pērkinsam arī vienas spēles iešķiebt.
, 2015-04-28 14:31, pirms 9 gadiem
bļe lol.

Olinika situāciju neviens nemaz nebūtu piefiksējis, ja Lavs nebūtu baigāa zvaigzne un tur nebūtu trauma. Smieklīgi.

Smits, turpretim, visu karjeru izcēlies ar savu jobanismu, sākot ar pretinieku dauzīšanu, kurpju atšņorēšanu un vēl viskautko citu. Ņemot vērā visu iepriekšējo, tur bij stabili jābūt normālākam sodam, Bet nēē, līga jau neatstās Kavalierus arī bez Smita, jo Lavu jau pakāsa. Piz..... ko lai citu saka.
, 2015-04-28 14:41, pirms 9 gadiem
Promo rakstīja: Ja dod Olinikam, tad Smitam vajadzēja ilgāku (atceroties, ka tas viņam nav pirmais šāda veida izlēciens) un Pērkinsam arī vienas spēles iešķiebt.
Pirms paris sezonam Terijam ievilka par seju un iedeva 4 speles.
, 2015-04-28 14:44, pirms 9 gadiem
Olinikam iedeva tikai tāpēc, lai Klīvlendas fani mazliet norimst dēļ Lava traumas, nebūtu trauma - nebūtu diskābelis.
, 2015-04-28 15:03, pirms 9 gadiem
Smieklīgi ir tas, ka K.Olynyk vispār piešķīra sodu un ne tāpēc, ka bija/nebija pelnījis! Kad tad viņš to spēli izlaidīs? 2015/16 sezonas sākumā, kāda tam jēga. Par J.R.Smith, nu nevajag jau uztaisīt J.Crowder ar par tik baltu un pūkainu! Tajā epizodē J.Crowder pats iegrūda J.R.Smith un loģiski atrāvās pretī. Es te neattaisnoju J.R.Smith, bet no zila gaisa tā epizode neradās. Un J.Crowder vienkārši neveiksmīgi nokrita, savainojot kāju, tas sitiens viņam bijis nebijis! Protams, J.R.Smith rīcība ir nosodāma un sodāma. Divu spēļu diskvalifikācija ir normāls sods, ja ņem vērā, ka ir play-off, vai vairāk vajadzēja dot? To lai spriež citi gudrie!
K.Perkins, manuprāt, vienas spēles diskvalifikāciju arī vajadzēja iedot, šādi nu galīgi blokus/aizsegus neliek!
Sanāk laikam tā, ja māki notraumēt, kad izskatās netīšām, tad viss Ok!
Patīk tas, ka tagad visi krīt Cavs (J.R.Smith, K.Perkins) virsū! Kad J.Harden ielika ar kāju mantās LBJ, skanēja cita dziesma! Sāciet tak vismaz objektīvi domāt, ja ne domāt, tad komentēt!
, 2015-04-28 15:26, pirms 9 gadiem
Tie kas aizstāva garmataino pi*eru un sūdmataino Krouderu - jūs esat pamuļķi? Oliniks tajā situācijā pat NESKATĪJĀS uz to bumbu,prosta gribēja ar spēku, netīri apturēt Lovu.
Krouders ar Smitu jau pirmstam grūstījās, Smitu neatzīstu,bet nenosodu
, 2015-04-28 16:21, pirms 9 gadiem
Nekas īpašs abiem. Gan garmatainais alnis gan ar intelektu apdalītais Smits sodus bija pelnījuši, cita lieta cik lielus. 1 un 2 spēles nav nekas liels, bet nu nosists jau neviens nav un līga parāda savu attieksmi, ka no soda neizbēgsi

Runājot par abām epizodēm - Oliniks speciāli vilka Lavu, lai gan bumbu bija zaudējis. Traumēt jau negribēja, bet nu epizode tika speciāli parupji nospēlēta. Smita gadījumā Krovders iegrūda mugurā sākotnēji un Smits kā saka krievi "atmahnulsja" šajā situācijā, tikai gadījuma pēc precīzi trāpija pa degunu līdz ar to acīmredzot līga vērtējusi to, ka abas epizodes netika speciāli spēlētas, lai traumētu pretspēlētāju tāpēc arī tādi sodi droši vien.
, 2015-04-28 16:41, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Smieklīgi ir tas, ka K.Olynyk vispār piešķīra sodu un ne tāpēc, ka bija/nebija pelnījis! Kad tad viņš to spēli izlaidīs? 2015/16 sezonas sākumā, kāda tam jēga. Par J.R.Smith, nu nevajag jau uztaisīt J.Crowder ar par tik baltu un pūkainu! Tajā epizodē J.Crowder pats iegrūda J.R.Smith un loģiski atrāvās pretī. Es te neattaisnoju J.R.Smith, bet no zila gaisa tā epizode neradās. Un J.Crowder vienkārši neveiksmīgi nokrita, savainojot kāju, tas sitiens viņam bijis nebijis! Protams, J.R.Smith rīcība ir nosodāma un sodāma. Divu spēļu diskvalifikācija ir normāls sods, ja ņem vērā, ka ir play-off, vai vairāk vajadzēja dot? To lai spriež citi gudrie!
K.Perkins, manuprāt, vienas spēles diskvalifikāciju arī vajadzēja iedot, šādi nu galīgi blokus/aizsegus neliek!
Sanāk laikam tā, ja māki notraumēt, kad izskatās netīšām, tad viss Ok!
Patīk tas, ka tagad visi krīt Cavs (J.R.Smith, K.Perkins) virsū! Kad J.Harden ielika ar kāju mantās LBJ, skanēja cita dziesma! Sāciet tak vismaz objektīvi domāt, ja ne domāt, tad komentēt!
Paldies. Labi, ka objektīvi cikvēku te vēl eksistē.
Sodi ir taisnīgi. Es gan domāju ja Lovam nebūtu trauma Smith vairāk spēļu DQ iedotu (3-4)
, 2015-04-28 21:52, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Tie kas aizstāva garmataino pi*eru un sūdmataino Krouderu - jūs esat pamuļķi? Oliniks tajā situācijā pat NESKATĪJĀS uz to bumbu,prosta gribēja ar spēku, netīri apturēt Lovu.
Krouders ar Smitu jau pirmstam grūstījās, Smitu neatzīstu,bet nenosodu
Tu galīgi galvu esi saspiedis vai kas ar Tevi? Es saprotu, ka tavam mīļajam LBJ tas pasliktina situāciju PO, bet neticās, kas tas traucēs tikt līdz finālam Cavs. Kas attiecās uz to ko aizstāv un ko nē, tad reāli ja Love nebūtu savainojums, mēs šeit varētu diskutēt vai bija sods vai nebija, jā protams, bija netīra spēle, bet nejau ar domu traumēt. Turklāt ja nebūtu savainojuma, neviens to diskābeli nedotu. Kas attiecās uz JR diskābeli, tad Tu saki ka neattaisno viņu, bet Crowder nosauc par sūdmataino? Kas Tu pirmo reizi PO spēles skaties vai? Tādas grūstīšanās notiek gandrīz katrā epizodē, bet tas ko JR izdarīja nav attaisnojams un ir sodāms, jo bija tiešs sitiens pretiniekam un ar savilktu dūri. Gribi teikt nav diskvalifikācijas cienīgs pārkāpums? Vari priecāties ka tikai 2 spēles iedeva, jo varēja vairāk iedot
, 2015-04-28 22:05, pirms 9 gadiem
karpins rakstīja: Tu galīgi galvu esi saspiedis vai kas ar Tevi? Es saprotu, ka tavam mīļajam LBJ tas pasliktina situāciju PO, bet neticās, kas tas traucēs tikt līdz finālam Cavs. Kas attiecās uz to ko aizstāv un ko nē, tad reāli ja Love nebūtu savainojums, mēs šeit varētu diskutēt vai bija sods vai nebija, jā protams, bija netīra spēle, bet nejau ar domu traumēt. Turklāt ja nebūtu savainojuma, neviens to diskābeli nedotu. Kas attiecās uz JR diskābeli, tad Tu saki ka neattaisno viņu, bet Crowder nosauc par sūdmataino? Kas Tu pirmo reizi PO spēles skaties vai? Tādas grūstīšanās notiek gandrīz katrā epizodē, bet tas ko JR izdarīja nav attaisnojams un ir sodāms, jo bija tiešs sitiens pretiniekam un ar savilktu dūri. Gribi teikt nav diskvalifikācijas cienīgs pārkāpums? Vari priecāties ka tikai 2 spēles iedeva, jo varēja vairāk iedot
kā jau teicu, neatzīstu Smita rīcību, bet domāju, katrs atbalstītājs aizstāvēs savu komandu un vai tad es kaut ko pieminēju, ka neatbilstošs sods viņam iedots? Parādi man, kur ?! Tu pats sapinies savā mēslā un kko mēģini man pārmest. Man izkretinē, ka visi aizstāv Oliniku.

Smitam ar nodomu bija dūre Krouderam, ok, bet dredainais tajā epizodē bija iegrūdis viņu mugurā, Smits jau nevarēja pagriezties un viņam pretī grūst, būtu tas pats, ja ne vēl lielāks sods, tāpēc atmuguriski blieza viņam, lai nenāk klāt. atkal par Oliniku - playoffā spēlei jābūt fiziskai, piekrītu, bet te bija tik lēts paņēmiens, vnk ar abām rokām parāva Lovu, nebija tā, ka abi prosta iekrampējušies, Lovs pat mēģināja atkratīt viņu, bet šis tik turpināja raut ārā to roku, tik idiotiski nu. Es saprotu,ka tu Lebrona heiteris, tāpēc arī gribās visu tīmu noheitot. Klīvlendai Lovs svarīgāks nekā Krouders komandai,kura ne par ko vairs necīnās un tā trauma nav uz pusi tik nopietna, cik Lovam.
, 2015-04-28 22:14, pirms 9 gadiem
Tagad principā visas lielās maiņas Lova dēļ par velti, jo vajadzīgs viņš bija playoffam nevis regulārajai sezonai. Protams, ir vairāki labi spēlētāji notraumējušies, kuri nevar piedalīties playoffā, bet tās traumas ir vairāk vai mazāk pārslodzes dēļ radušās. Tagad situācija tagad tāda, ka viena pamuļķa dēļ viena no titula pretendentēm nav spēcīgākajā sastāvā,pietam Smitam 2 spēļu diskābelis
, 2015-04-29 00:12, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: Tagad principā visas lielās maiņas Lova dēļ par velti, jo vajadzīgs viņš bija playoffam nevis regulārajai sezonai. Protams, ir vairāki labi spēlētāji notraumējušies, kuri nevar piedalīties playoffā, bet tās traumas ir vairāk vai mazāk pārslodzes dēļ radušās. Tagad situācija tagad tāda, ka viena pamuļķa dēļ viena no titula pretendentēm nav spēcīgākajā sastāvā,pietam Smitam 2 spēļu diskābelis
Tu tiešām laikam esi stulbs.
Tādas epizdoes spēlēs, kur spēlētāji viens otru tur, cīnoties par rebiem, ir 100x katrā spēlē. Šajā gadījumā sanāca trauma un ļoti neveiksmīgi viss.

Bet tev jau nav jegas skaidrot neko. Lebrona faniņš - kā pret sienu
, 2015-04-29 00:48, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: kā jau teicu, neatzīstu Smita rīcību, bet domāju, katrs atbalstītājs aizstāvēs savu komandu un vai tad es kaut ko pieminēju, ka neatbilstošs sods viņam iedots? Parādi man, kur ?! Tu pats sapinies savā mēslā un kko mēģini man pārmest. Man izkretinē, ka visi aizstāv Oliniku.

Smitam ar nodomu bija dūre Krouderam, ok, bet dredainais tajā epizodē bija iegrūdis viņu mugurā, Smits jau nevarēja pagriezties un viņam pretī grūst, būtu tas pats, ja ne vēl lielāks sods, tāpēc atmuguriski blieza viņam, lai nenāk klāt. atkal par Oliniku - playoffā spēlei jābūt fiziskai, piekrītu, bet te bija tik lēts paņēmiens, vnk ar abām rokām parāva Lovu, nebija tā, ka abi prosta iekrampējušies, Lovs pat mēģināja atkratīt viņu, bet šis tik turpināja raut ārā to roku, tik idiotiski nu. Es saprotu,ka tu Lebrona heiteris, tāpēc arī gribās visu tīmu noheitot. Klīvlendai Lovs svarīgāks nekā Krouders komandai,kura ne par ko vairs necīnās un tā trauma nav uz pusi tik nopietna, cik Lovam.
Nu ja Tu neaizstāvi JR, bet tajā pat laikā sauc Crowder par dredaino mēslu un ko tik vēl nē ķipa pats vainīgs, ka pa žokli dabūja, jo redz iegrūda JR mugurā, kurš grūdiens pat nebija piezīmes vērts, bet tas tā... Bet kad redz Onilinks izrāva Love elkoni, tad redz tikai ļaunais Onilinks tikai speciāli saķēra Love roku un ar brutālu spēku viņam izrāva to roku no pleca, Love pat negribēja viņam pieskarties, bet ļaunajam Onilinkam viss kas interesēja, bija tikai notraumēt Love, lai Cavs netiktu tālāk par 2 kārtu, jo redz visi taču grib ieriebt tikai Cavs...
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.