Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavārs Bols: "Savos spēka gados es iznīcinātu Zaionu Viljamsonu"

Andrejs Siliņš

Lavārs Bols: "Savos spēka gados es iznīcinātu Zaionu Viljamsonu"
Lavārs Bols, Foto: AP / Scanpix

Kolorītais jauno basketbolistu tēvs Lavārs Bols izteicies, ka sava vecākā dēla Lonzo Bola komandas biedru Ņūorleānas "Pelicans" vienībā Zaionu Viljamsonu, kurš ar pirmo numuru tika draftēts pērnvasar, savos labākajos gados būtu apspēlējis Viljamsonu.

Bols seniors viesojās sporta komēdijas podkāstā "Pardon My Take", kur viņam tika atgādināts, ka savulaik Lavārs izteicās - viņš apspēlētu pat Maiklu Džordanu savos labākajos gados. Tas notika pirms 2017. gada drafta, kurā Lonzo draftēja ar otro numuru. Tagad Lavāram tika vaicāts, vai viņš apspēlētu arī fiziski mežonīgi attīstīto pērnā gada drafta pirmo numuru Viljamsonu (198 cm, 129 kg).

"Izbeidziet. Es "nonāvētu" to puiku. Viņš ir pārāk maziņš... pārāk lēns. Esmu pārāk ātrs viņam. Viņš ir jaunietis. Savos labākajos gados es viņu iznīcinātu. Esmu pārāk spēcīgs un ātrs," sacīja Bols, kurš 1987./1988. gada sezonā Vašingtonas štata universitātes komandas sastāvā aizvadīja 26 spēles, vidēji gūstot 2,2 punktus un izcīnot 2,3 atlēkušās bumbas. Viljamsons savā vienīgajā koledžas sezonā Dūka universitātes rindās guva 22,6 punktus, izcīnīja 8,9 bumbas un atdeva 2,1 rezultatīvu piespēli.

"Ja man būtu bijis cits treneris, Zaionam pret mani būtu problēmas. Bet ar [Bola treneri koledžā] Kelvinu Sempsonu? Tad viņš [Zaions] mūs iznīcinātu. Manu treneri vajadzēja atlaist. Viņš veselu sezonu neļāva man spēlēt. Tā bija komandas sliktākā sezona, bet es vidēji guvu tikai 2,2 punktus. Es vidēji spēlēju 2,2 sekundes. Ja es būtu spēlējis vairāk, komanda būtu uzvarējusi. Bet treneris gribēja parādīt savu spēku un neļāva izpausties ērzelim. Ērzelis jāpalaiž vaļīgāk. Tā nebija, tāpēc viņu bilance bija tik slikta."

Lavāra vecākais dēls Lonzo spēlē kopā ar Zaionu, bet jaunākais dēls Lamelo pēc atzīstamas sezonas Austrālijas līgā ir viens no kandidātiem uz pirmā drafta numura godu šovasar. Tikmēr vidējais dēls Liandželo, ilgāku laiku nespēlējis,marta sākumā pievienojās Oklahomsitijas "Thunder" fārmklubam NBA Attīstības līgā, tiesa, līdz ārkārtas stāvokļa izsludināšanai valstī nepaspēja aizvadīt nevienu maču.

Lavārs gan ir pārliecināts, ka, tāpat kā viņš savos spēka gados, Liandželo (196 cm, 104 kg) tagad ir daudz labāks spēlētājs par Viljamsonu. "Zaions nevar paturēt pat svecīti manam zēnam. Kāpēc? Tāpēc, ka Liandželo ir izcils metējs un spēcīgāks nekā Zaions. Viljamsons ir liels, bet viņš nav kā mēs. Viņš ir Viljamsons."

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/
https://www.stitcher.com/

  +1 [+] [-]

, 2020-03-28 19:06, pirms 4 gadiem
Beidzot koronavīrusam radies cienīgs pretinieks! Lavaru Bolu par prezidentu!

     [+] [-]

, 2020-03-28 20:38, pirms 4 gadiem
Sporta komēdijas podkāstā "Pardon My Take"
Ko citu gan varēja sagaidīt no šīs personas attiecīgā šovā? Kaut gan viņš jau laikam to nopietni

     [+] [-]

, 2020-03-28 21:15, pirms 4 gadiem
Vismaz, ja sc raksta par šo muļķi kāds lasa un iekomentē 😀😀😀

     [+] [-]

, 2020-03-29 09:53, pirms 4 gadiem
Man patika,bidzot nav par sērgu bezgalīgie rakstu plūdi

     [+] [-]

, 2020-03-29 10:33, pirms 4 gadiem
Labāk pie zobārsta būtu aizgajis