Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Keisijs: "Vuds bija bēdīgs, ka viņa testa rezultāts izskanēja publiski"

Andrejs Siliņš

Keisijs: "Vuds bija bēdīgs, ka viņa testa rezultāts izskanēja publiski"
Kristians Vuds. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Detroitas "Pistons" galvenais treneris Dveins Keisijs sarunā ar ESPN atklājis, ka komandas spēlētājs Kristians Vuds bijis ļoti neapmierināts, ka viņa pozitīvais "Covid-19" testa rezultāts izskanējis publiski.

Vuds jau izārstējies no saslimšanas, taču spēlētājs nepavisam nav bijis laimīgs par to, ka medijos izskanējis viņa vārds starp slimību saķērušajiem. "Es biju ļoti apbēdināts par to. Tas ir neprofesionāli. Tas nedrīkst atkārtoties Tas bija ļoti negodīgi pret mūsu spēlētāju," sacīja treneris Keisijs.

"Tas mums bija liels pārsteigums, ka šī informācija noplūda. Kristians bija bēdīgs, ka viņa vārds izskanēja. Viņš pats to neatklāja. Pats sliktākais - tas publiski izskanēja vēl pirms viņš pats bija paspējis par to informēt savu mammu. Teicu mūsu [kluba] personālam, ka tas ir ļoti neprofesionāli."

24 gadus vecais Vuds aizvada savu ceturto sezonu līgā un pirmo "Pistons" sastāvā. Spēka uzbrucējs šajā sezonā aizvadījis 62 mačus, vidēji 21 minūtē gūstot 13,1 punktu un izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas. Detroitas vienība ar 20 panākumiem 66 spēlēs sezonas pārtraukšanas brīdī ieņēma 13. vietu Austrumu konferencē.

Vudam šī ir pēdējā sezona pašreizējā līguma ietvaros un starpsezonā viņš kļūs par ierobežotu brīvo aģentu.