Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens un Derouzans ceturto reizi šosezon iegūst nedēļas MVP godu

Rolands Eliņš

Hārdens un Derouzans ceturto reizi šosezon iegūst nedēļas MVP godu
Džeimss Hārdens
Foto: AP/Scanpix

NBA paziņojusi, ka par aizvadītās nedēļas MVP Austrumu konferencē nosaukts Demārs Derouzans no "Raptors", bet Rietumos šo godu ieguvis Džeimss Hārdens.

Toronto "Raptors" līderis Demārs Derouzans aizvadītajā nedēļā ar vidēji 33.3 punktiem bija rezultatīvākais visā līgā, kā arī izcēlās ar 5.7 piespēlēm un 5.3 atlēkušajām bumbām, kas palīdzēja Toronto gūt trīs uzvaras trīs spēlēs. Derouzans 40 punktu robežu pārsniedza gan pret Čikāgu, gan Dalasu. Derouzanam šis ir ceturtais nedēļas MVP tituls šosezon un piektais karjerā.

Ceturto reizi šosezon par labāko atzīts arī Džeimss Hārdens no "Rockets". Arī Hjūstona uzvarēja visās trijās spēlēs, un Hārdens vidēji sameta 33 punktus un izdarīja 13.3 rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs līgā. Hārdena rēķinā arī uzvaru nesošais grozs spēlē pret Denveru un pārliecinoša uzvara pret Rasela Vestbruka pārstāvēto "Thunder".

Rietumu konferencē uz nedēļas MVP godu pretendēja arī vienā spēlē 70 punktus guvušais Devins Bukers no līgas pastarītes "Suns", Deimiens Lilards no Portlendas, Lamarkuss Oldridžs no Sanantonio, Jūtas centrs Rudijs Gobērs, Entonijs Deiviss un Stefens Karijs. Bet Austrumos Derouzanam konkurenci sastādīja Aizeja Tomass, Kemba Vokers, Džimijs Batlers un Bredlijs Bīls.

Izmantotie resursi:
DeMar DeRozan, James Harden named NBA Players...

     [+] [-]

, 2017-03-28 14:57, pirms 7 gadiem
Hardens izvirzās MVP reālākajos kandidātos...
Pārējie, Lenadrs, Vestbrūks paliek ottrā plānā...
Tomas un LBJ jau ar dabūs balsis
1. vietas atškirsies diezgan daudz, bet, ja visi 2. vietā ieliks Vestbrūku, jo šamais savāc tripli... tad beigās Vestbrūks būs uzvarējis