Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA: Hovards par karāšanos stīpā nebija jāizraida no spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA: Hovards par karāšanos stīpā nebija jāizraida no spēles
Dvaits Hovards
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojumā pavēstījusi, ka Atlantas "Hawks" centrs Dvaits Hovards, kurš pēdējā mačā savāca divas tehniskās piezīmes, nebija jāizraida.

Izbraukuma spēlē pret Bostonas "Celtics" diskvalificējošo piezīmi Dvaits Hovards saņēma četras minūtes un trīs sekundes līdz trešās ceturtdaļas noslēgumam. Pēc bumbas ietiekšanas grozā no augšas Atlantas "Hawks" centrs izvēlējās kārtīgi ieķerties stīpā un pavilkt sevi augšup.

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka Hovards par karāšanos groza stīpā nebija jāizraida no mača. Tehniskajai piezīmei nebija jābūt kategorijā pie nesportiskajām, līdz ar to tā nebija jāņem vērā pie automātiskās izraidīšanas.

"Neskatoties uz to, ka tiku izmests ārā, komandas biedri nodemonstrēja labu sniegumu. Tā bija komandas uzvara. Atvainojos pārējiem un teicu, ka man jārīkojas savaldīgāk, nedrīkstu tik ļoti izrādīt emocijas, un viņi to pieņēma," teica Hovards, kurš mača lielāko daļu saskārās ar izsvilpšanu, tomēr norādīja, ka Bostona ir lieliska vieta, kur spēlēt basketbolu.

Arī pirmo tehnisko piezīmi Hovards nopelnīja trešajā ceturtdaļā, pēc saķeršanās zem groza pagrūžot laukuma saimnieku centru Elu Horfordu. Hovards 28 laukumā pavadītajās minūtēs guva 17 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet Atlantas "Hawks" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju – 114:98.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -1 [+] [-]

, 2017-02-28 14:41, pirms 7 gadiem
Tehniskajai piezīmei nebija jābūt kategorijā pie nesportiskajām, līdz ar to tā nebija jāņem vērā pie automātiskās izraidīšanas.

Ko ko ko ko??? Tad ko tagad spēlētājs var saņemt vienu tehnisko, vienu nesportisko un gaidīt, ka saņems vēl vienu tehnisko un tikai tad viņu izraidīs?

     [+] [-]

, 2017-02-28 14:41, pirms 7 gadiem
Celtics fanei neiedeva kreklu!

     [+] [-]

, 2017-02-28 15:08, pirms 7 gadiem
Mjā, herņa kaut kāda.

     [+] [-]

, 2017-02-28 15:19, pirms 7 gadiem
Kāds tomēr mērglis ,tas Hovards . Parauj aiz kakla Tomasu ,bet ,kad pašu parauj aiz rokas ,uzreiz ērgli tēlo. Ja vēl atceramies neseno spēli,kad Kristapam speciāli sejā iebrauca ,netīrs spēlētājs .

  +2 [+] [-]

, 2017-02-28 15:32, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kāds tomēr mērglis ,tas Hovards . Parauj aiz kakla Tomasu ,bet ,kad pašu parauj aiz rokas ,uzreiz ērgli tēlo. Ja vēl atceramies neseno spēli,kad Kristapam speciāli sejā iebrauca ,netīrs spēlētājs .
Hovardu vispār Magic laikos bija ierasta lieta šādi apķert no muguras par ko viņš tik tad pasmējās un līga tādus rāvējus nesodīja līdz brīdim, kad Hovardam nācās taisīt muguras operāciju un bija runas pat par karjeras beigām. Tā ka reakcija uz Horforda sodu normāla.
Kristapam sejā iebrauca visdrīzāk netīšām, tur bija sekundes simtdaļas. Vienkārši trāpīja uz pretkustību.
Par Tomasu - tur nu gan apķēra. Varēja par to nesportisko iedot nevis kaut kādu atkārtošos herņu par iekāršanos stīpā.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-28 15:44, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: Hovardu vispār Magic laikos bija ierasta lieta šādi apķert no muguras par ko viņš tik tad pasmējās un līga tādus rāvējus nesodīja līdz brīdim, kad Hovardam nācās taisīt muguras operāciju un bija runas pat par karjeras beigām. Tā ka reakcija uz Horforda sodu normāla.
Kristapam sejā iebrauca visdrīzāk netīšām, tur bija sekundes simtdaļas. Vienkārši trāpīja uz pretkustību.
Par Tomasu - tur nu gan apķēra. Varēja par to nesportisko iedot nevis kaut kādu atkārtošos herņu par iekāršanos stīpā.
Kā tad "pasmējās" ,viens no lielākajiem čīkstētājiem ir Hovards . Vienkārši savādāk ir ļoti grūti bez soda viņu apturēt ,ja bumbu ir saņēmis ļoti tuvu grozam. To ,ka nesodīja ir līgas vaina vai arī tiesnešu . Bet tas ,ko viņš izdarījā /apturēja mazo Tomasu ,bija netīri ,nedrīkst tā spēlēt un uzreiz tēlot ērgli,kad tieši tā pat, spēle pret tevi. P.s par stīpu es neko nerunāju ,protams nevajadzēja dot tādā epizodē .

     [+] [-]

, 2017-02-28 16:21, pirms 7 gadiem
Nav par tēmu bet Clevlenda parakstija D.Wiliams

     [+] [-]

, 2017-03-01 11:55, pirms 7 gadiem
Nav ko karāties stīpā, reizēm pat salau'[z vairogu!
Tāds stulbs paradums un tiesneši parasti skatās caur pirkstiem, kau mierīgi drīst par to sodīt.
Dankotāju konkursos, kur tiešām taisa efektīgus dankus, neviens īpaši stīpā nekarājas! Kas notiktu, ja tur katrs gribētu pakarāties stīpā???