Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Divus mačus izlaidušais Porziņģis varēs spēlēt pret Orlando "Magic"

Agris Suveizda

Divus mačus izlaidušais Porziņģis varēs spēlēt pret Orlando "Magic"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis šovakar atgriezās komandas treniņos un apstiprināja, ka varēs piedalīties nākamajā spēlē pret Orlando "Magic", vēsta ESPN.

Neliela potītes savainojuma dēļ Kristaps Porziņģis izlaida iepriekšējās divas mājas spēles, kurās Ņujorkas "Knicks" galotnē izrāva uzvaru pār Filadelfijas "76ers" (110:109) un pēdējās sekundēs zaudēja Toronto "Raptors" (91:92). Ja liepājnieks šovakar bija ierindā, treniņu potītes traumas dēļ izlaida spāņu garais spēlētājs Villijs Ernangomess.

"Knicks" pēdējās deviņās spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras un ar kopējo bilanci 24-36 Austrumu konferencē ieņem 12. vietu. Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad plkst. 2:00 pēc Latvijas laika viesosies pie Orlando "Magic" (22-38), kas konferencē ir 14. pozīcijā.

21 gadu vecais Porziņģis šosezon piedalījies 50 cīņās, 49 no tām uzsākot starta pieciniekā. Ar ceturto kārtas numuru draftētais spēlētājs šosezon vidēji laukumā bijis nepilnas 33 minūtes, guvis 18,1 punktu, izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu, bloķējis 2,0 metienus, pieļāvis 1,8 kļūdas, izdarījis 1,3 rezultatīvas piespēles un pārtvēris 0,7 bumbas. No spēles Porziņģis uzbrucis ar 44,7% precizitāti, no tālās distances – ar 37,8% precizitāti, bet no soda metienu līnijas trāpījis 78,4% metienu.

Naktī uz ceturtdienu nākamo spēli aizvadīs arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs", kas plkst. 3:30 uzņems Indianas "Pacers". Zem jautājuma zīmes ir franču saspēles vadītāja Tonija Pārkera, kurš šovakar netrenējās, dalība mačā. Savukārt mājas spēli pret Detroitas "Pistons" nāksies izlaist Ņūorleānas "Pelicans" centram Demarkusam Kazinsam, kura 18. tehniskā piezīme netika atcelta. Tādējādi tā pārvērtusies automātiskā vienas spēles diskvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SBondyNYDN/stat...
https://twitter.com/IanBegley/statu...

  -2 [+] [-]

, 2017-02-28 22:03, pirms 7 gadiem
Es par to, lai vienradzis ātrāk tiek pie čikas un izšauj riekstus. Cita kalibra čalis būs, sim punkt!

     [+] [-]

, 2017-02-28 22:05, pirms 7 gadiem
domāju, ka atgriezīsies ar uzvaru

     [+] [-]

, 2017-02-28 22:08, pirms 7 gadiem
Saimonss rakstīja: Es par to, lai vienradzis ātrāk tiek pie čikas un izšauj riekstus. Cita kalibra čalis būs, sim punkt!
Tu esi pilnigi dumsh, ja domaa, ka vins vel ir nevainigs

  +1 [+] [-]

, 2017-02-28 22:21, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Tu esi pilnigi dumsh, ja domaa, ka vins vel ir nevainigs
Kur nu nevainīgs, viņš jau savulaik pat tehnisko piezīmi nopelnīja!

     [+] [-]

, 2017-02-28 23:21, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Kur nu nevainīgs, viņš jau savulaik pat tehnisko piezīmi nopelnīja!
kura tad palika griboša, ka piezīmi iedeva?

     [+] [-]

, 2017-02-28 23:23, pirms 7 gadiem
noladets rakstīja: Tu esi pilnigi dumsh, ja domaa, ka vins vel ir nevainigs
Prieks saulīt, ka tu tik precìzi zini.
Bet kāds riekstu izšaušanai sakars ar nevainību?

  +2 [+] [-]

, 2017-02-28 23:56, pirms 7 gadiem
Saimonss rakstīja: Es par to, lai vienradzis ātrāk tiek pie čikas un izšauj riekstus. Cita kalibra čalis būs, sim punkt!
Man šķiet ka viņam kaut kas jau ir bijis ar Sašu

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 00:07, pirms 7 gadiem
Smuka bilde! Stojaks studijā!

  -2 [+] [-]

, 2017-03-01 00:18, pirms 7 gadiem
Jūs te jokojat, bet čalim tas ir nopietns jautājums - viņš ir gana slavens un situēts, lai viegls iemērciens pārvēstos alimentos pusalgas apmēros (atceries, ka arī bračkas jāuztur). Un tagad iedomājies, Kristaps izraujas viens pret grozu un zāle gavilē "Spraud,spraud!" un ko domā zēns? spraud? bet kur? grozā? vai...?

  +3 [+] [-]

, 2017-03-01 00:28, pirms 7 gadiem
Tieši tā, ziepe pat ar vienu ātro "danku" var sanākt pamatīga. Sākot ar alimentiem, beidzot ar kolēģa Rozīša variantiem par izvarošanām utt. Dāmām izdoma netrūkst.

Gan jau tas viss tur ir atstrādāts tā, ka džekus akūtas vajadzības gadījumā aizved un normālu iestādījumu, kur viss ir ar 50 līgumiem atrunāts, tiek samaksāts kosmoss, bet riekstus var izšaut katalogā izvēlētā daiļavā, kurai nav gājusi pāri puse Bruklinas un nav jāstreso par sekām. Pasākums arī attiecīgi piķo, protams, bet, kā saka bračkas, piķis nav problēma yo.

     [+] [-]

, 2017-03-01 02:00, pirms 7 gadiem
Pieļauju, ka viss KP sakarā ir liela reklāma, mārketings, un teela veidošana. Un viņs labi apzinās, cerams, ka viegla izklaide, vai dāmas pa naudu var sabojāt visu. Bet runājot par izlasi slikti ka spēlētājs apšauba vēlmi speeleet izlasē, tas tak veicina popularitāti arī ne ikdienas sporta skatītāju acīs. Pat mana ome kas sportam baigi neseko liidz zina Bertānus Janičenoku utt. Kamēr KP asocējas vairaak ar negatīvo un nespēlēšanu izlasē. Un ja spēlētājs atsaka izlasei, nav svarīgi kurā sporta veidā. Tas vnk var sākt atgrūst daudzus neitrālākus cilveekus un nerāda pozitīvo piemēru.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-01 08:16, pirms 7 gadiem
JonijsBravo rakstīja: Pieļauju, ka viss KP sakarā ir liela reklāma, mārketings, un teela veidošana. Un viņs labi apzinās, cerams, ka viegla izklaide, vai dāmas pa naudu var sabojāt visu. Bet runājot par izlasi slikti ka spēlētājs apšauba vēlmi speeleet izlasē, tas tak veicina popularitāti arī ne ikdienas sporta skatītāju acīs. Pat mana ome kas sportam baigi neseko liidz zina Bertānus Janičenoku utt. Kamēr KP asocējas vairaak ar negatīvo un nespēlēšanu izlasē. Un ja spēlētājs atsaka izlasei, nav svarīgi kurā sporta veidā. Tas vnk var sākt atgrūst daudzus neitrālākus cilveekus un nerāda pozitīvo piemēru.
Mūsdienās "mirt par valsti" nav galīgi trendīgi. Modē ir pirmkārt domāt par sevi, par savu labumu. Un tas nav tikai sportā tā. Ikviens protams vēlas, lai KP būtu izlasē. Bet viņš vairāk domā par veselību. A ja nu smaga trauma gadās? Izkrīt uz kādu pusgadu vai gadu (kā bija Bertānam, piemēram, ar 2x saplēstajām krusteniskajām). Var pat satraumēties tā, ka tas atstāj iespāidu uz visu turpmāko karjeru. Un diemžēl izskatās, ka KP ir nosliece uz traumatismu. Tā kā nenososdīsiem KP. Tai pat laikā no sirds vēlēsim viņam būt izlasē. Tomēr ar savu rīcību viņš jau iepriekš ir parādījis, ka šī valsts un tauta viņam kaut ko arī nozīmē. Atšķitrībā no piemēram tādiem keksiem kā AB un E.Gulbis.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-01 10:19, pirms 7 gadiem
>berimor!
Vēl jau Kristaps šogad nav pateicis kategorisku nē izlasei. Bet visi kārtīgi veči jebkurā sportā ar prieku spēlē izlasē. Gadās jau kāds tirliņš, īpatnis kuram sava valsts neko nenozīmē!
Kas attiecas uz traumu, to pieminēt nu nezinu nevietā. Traumu var dabūt ta jebkur- izkāpjot no gultas, palīdot dušā. . .
Ne jau tas īsais laiciņš ko viņš veltītu izlasei ir galvenais drauds!
Protams, ka katrs ir tiesīgs darīt kā grib, bet tāpat fani arī var izteikt savas domas, kam tīk lai ceļ Kristapu debesīs, kas uzskata, ka pagriezt mugur izlasei nav labi, var izteikt savas domas!