Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurš apturēs Durentu? 41 punkts un uzvaru nesošs metiens pret "Hawks"

Rolands Eliņš

Kurš apturēs Durentu? 41 punkts un uzvaru nesošs metiens pret "Hawks"
Kevins Durents
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā joprojām tiek meklēts kāds, kurš varētu piebremzēt Oklahomas „Thunder” un Kevinu Durentu. Šonakt „Thunder” guva savu astoto uzvaru pēc kārtas, ar 111:109 atspēlējoties pret Atlantas „Hawks”, bet Durents sameta 41 punktu, ieskaitot uzvaru nesošo metienu. Tā bija 11. spēle pēc kārtas, kurā viņš guvis vismaz 30 punktus.

"Thunder" atspēlējas no -12

„Hawks” un „Thunder” spēle iezīmēja aizvadītās nedēļas divu labāko spēlētāju dueli, proti, Pols Milsaps tiks atzīts par labāko Austrumu konferencē, Kevins Durents – Rietumu. Mača lielākajā daļā vadībā gan atradās „Hawks”, kura izmantoja ļoti sabalansētu uzbrukumu un veiksmīgi darbojās tās garie spēlētāji – jau pieminētais Milsaps (23 punkti) un Gustavo Ajons (10 atlēkušās bumas).

Tas bija ļāvis „Hawks” trešajā ceturtdaļā iegūt 12 punktu pārsvaru (87:75), taču tad nākamo ātrumu ieslēdza Durents. Viņa pretspēlētājs „Hawks” rindās Demārs Kerols aizvadīja patiešām labu maču aizsardzībā, piecas reizes pārtverot piespēles, taču Kerols 4. ceturtdaļā bija bezspēcīgs, un Durents ar 13 punktiem pēdējo 12 minūšu laikā palīdzēja „Thunder” atspēlēties līdz 107:107.

30 sekundes pirms mača beigām Durents arī iemeta pustālo, izvirzot komandu vadībā, taču laukuma pretējā pusē ar diviem punktiem atbildēja Milsaps. Pēdējais vārds gan piederēja „Thunder” superzvaigznei, kura, neskatoties uz triju (!) sedzēju izstieptajām rokām, raidīja grozā pustālo metienu, nodrošinot Oklahomas uzvaru ar 111:109.

Durentam šajā mačā kopā 41 punkts (1p. 6/8, 2p. 10/18, 3p. 5/7), kā arī piecas rezultatīvas piespēles. Šī bija sestā reize sezonā, kad viņš guvis vismaz 40 punktus (neviens cits NBA to nav izdarījis vairāk par divām reizēm), kā arī 11. spēle pēc kārtas ar vismaz 30 punktiem. Pēdējo 30 gadu laikā tikai Kobe Braients un Treisijs Makgreidijs izcēlušies ar garākām 30 punktu sērijām (attiecīgi 16 un 14 spēles pēc kārtas). Šonakt „Thunder” astotajā uzvarā pēc kārtas vērtīgu ieguldījumu ielika arī Redžija Džeksona 18 punkti, Džeremija Lemba 14 punkti un Serdža Ibakas seši bloki.

Savu nākamo spēli "Thunder" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad viesosies pie NBA pēdējo divu gadu čempiones Maiami "Heat". Lieki piebilst, ka saspringtākas spēles par šo regulārajā sezonā var arī nebūt, jo diez vai Lebrons Džeimss vēsā mierā noskatīsies, kā Durents nomētā arī viņa komandas grozu, turklāt savstarpējie mači arī atstāj lielu nozīmi MVP balsojumā.

"Jazz" uzvar bez Biedriņa, Valančūns izceļas ar 20+13 uzvarā pār "Nets"

Uzvaru izcīnījusi arī Andra Biedriņa pārstāvētā Jūtas „Jazz”, kura konferences lejasgala komandu duelī tika galā ar Sakramento „Kings” (106:99). Biedriņš jau atkal bija vienīgais no „Jazz” mačam pieteiktajiem spēlētājiem, kurš palika rezervē.

„Jazz” rindās ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Deriks Feivorss, bet 10 gūto punktu robežu pārsniedza vēl pieci citi Jūtas spēlētāji. Savukārt „Kings” šo maču aizvadīja bez saviem līderiem Rūdija Geja un Demarkusa Kazinsa, kas atspoguļojās arī spēles kvalitātē – abas komandas kopā garām aizmeta 127(!) metienus, ieskaitot soda metienus, kas noveda pie tā, ka pieci spēlētāji savāca vismaz 10 atlēkušās bumbas.

Bruklinas „Nets” piedzīvojusi otro zaudējumu 2014. gadā un arī šoreiz par tā iemeslu kļuva „Raptors”, kuras rindās savu „All Star” kampaņu turpina virzīt saspēles vadītājs Kails Laurijs. Viņš šonakt atzīmējās ar 31 punktu, piecām pārtvertām bumbām un grūtas dzīves sagādāšanu Deronam Viljamsam, bet lietuviešu centrs Jons Valančūns tika galā ar Kevinu Gārnetu, gūstot 20 punktus un savācot 13 atlēkušās bumbas.

„Nets” rindās savu labāko spēli pēc aizmainīšanas no Bostonas aizvadījis Pols Pīrss, kura septiņi tālmetieni un 33 punkti. Pīrsa sniegums palīdzēja „Nets” vēl pēdējā minūtē būt vadībā ar +3, taču uzvara tomēr tika izlaista no rokām(103:104).

Ar samērā vieglu uzvaru izbraukumā pār sabrukuma priekšā esošo „Bucks” atzīmējās Losandželosas „Clippers” (114:86), kuras rindās Džamalam Kraufordam 25 punkti, bet „Suns” viesos Filadelfijā sameta 124 punktus. Par 54 no tiem atbildīgs bija Gorana Dragiča un Džeralda Grīna duets, kurš pamanījās realizēt 19 no 25 metieniem no spēles.

NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
76ers-Suns113:124Kārters-Viljamss 22 Grīns 30
Nets-Raptors103:104Pīrss 33 Laurijs 31
Bulls-Timberwolves86:95Būzers 20 Lavs 31
Bucks-Clippers86:114Iljasova 16 Kraufords 25
Thunder-Hawks111:109Durents 41 Milsaps 23
Jazz-Kings106:99Feivorss 17 Tompsons 19

Dienas izcilnieki

SpēlētājsKomandaKategorija
Kevins Durents”Thunder”41punkts
Deandrē Džordans”Clippers”18atl.bumbas
Derons Viljamss”Nets”11rez. piespēles
Kails Laurijs”Raptors”5pārtv. bumbas
Serdžs Ibaka”Thunder”6bloki
Pols Pīrss”Nets”7tālmetieni

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +3 [+] [-]

, 2014-01-28 07:30, pirms 10 gadiem
Biedrs tik labs komandas biedrs, pilnīgi prieks...

  +4 [+] [-]

, 2014-01-28 07:34, pirms 10 gadiem
nu te visai droši skrējiens pēc MVP ir iegājis jau finiša taisnē

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 08:04, pirms 10 gadiem
Viens pociks ir, kas rīt var apturēt Durantu, nevaru sagaidīt rītdienas maču

  +2 [+] [-]

, 2014-01-28 09:02, pirms 10 gadiem
Vispār jau savā ziņā liels prieks par KD. Visu laiku viņš ir uz robežas, šis nu beidzot ir tas gads, kur viņš tiek bīdīts epizodiski, bet tomēr pa priekšu LBJ.
Viss gan būs atkarīgs no otras sezonas puses, bet ja komanda spēs saņemties un vinnēt, tad MVP pārmaiņas pēc jau nu vajadzētu iedot kādam citam, lai vai kāda būtu LBJ efektivitāte un metienu procents.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-28 09:32, pirms 10 gadiem
Durants labi ieskrējies, jāgaida spēle pret Miami!
Starp citu pirms 6gadiem šajā rītā mēs visi priecājāmies par Biedriņa 26 rebiem pret NY, toreiz neviens nenorādīja uz viņa vājo soda metienu un uzbrukuma arsenālu, bet visi tikai gaidīja-kas būs tālāk? Nu tagad mēs redzam, kas ir tālāk...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 09:43, pirms 10 gadiem
Domāju, ka būs tā pat kā katru gadu, kad Durants regulārās sezonas laikā tik puļī, bet playofos tiek iegrožots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 09:47, pirms 10 gadiem
brox88 rakstīja: Domāju, ka būs tā pat kā katru gadu, kad Durants regulārās sezonas laikā tik puļī, bet playofos tiek iegrožots.
tu speli redzeji? Es nevaru iedomaties kaa veel vairak vinu varetu kada komanda iegrozot. Durants meta pari double un dazkart arii triple team. Kad bus atpakal Westrbruks, es pagaidam neredzu kurs varetu kontrolet Durantu.

     [+] [-]

, 2014-01-28 10:10, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: tu speli redzeji? Es nevaru iedomaties kaa veel vairak vinu varetu kada komanda iegrozot. Durants meta pari double un dazkart arii triple team. Kad bus atpakal Westrbruks, es pagaidam neredzu kurs varetu kontrolet Durantu.
A ko viņam citu darīt?
Tā ir viņa motivācija... Vienīgais dzinulis, 'neko' jau viņš vēl nav sasniedzis...
Vestbrūsk jau otro sezonu čakarējas...
Nez vai pabūt finālā un tad redzēt, kā komanda pajūk un izjūk, kā aizslīd pretendentu statuss ir tas, ko viņš vēlas?
Tasinība vien bija man, kad teicu, ka jāmaina ir Vestbrūks, ne Hardens prom no tās komandas, kā arī, ka fināls bija viņu augstākais sasniegums bez komandas pārbūves...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 10:13, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Labāk lai Andra vietā mani paņem atškirības nekādas jo taču dvieli katrs spēj pienest kur nu vel par 9 miljoniem sezonā
Šajā arodā ir nepieciešama ari prasme veikli sasildīt soliņu, lai melnie varētu olas pasildīt. Garajiem centriem viņš iemāca arī kā smuki ieklāt želeju matos. Tā kā ar dvieļu pienešanu viss nebeidzas, tas ir sūrs un grūts darbs.
Nav brīnums, ka Korbins viņu uzslavēja kā labu komandas biedru. Iespējams nākošais līgums būs treknāks par šo, jo tāds role players vēl jāpameklē.
Bieži ieejot NBA com box score pie spēlētājiem, kas neizgāja laukumā ir rakstīts - coach decision tagad pie Andžas ir rakstīsts Best coach decision.
Vēl jāatzīmē fakts, ka tagad Andrim nav tāadu traumu kā iepriekš bija - Finger contusion, hairstyle damage, fingernail fracture u.c. nopietnākas kaites

Lab jau labi, drīz Biedriņam mocības beigsies, no basketa aizies un cerams miljonus podā nenolaidīs, bet būs veiksmīgs uzņēmējs u.c. Lai veicas.

     [+] [-]

, 2014-01-28 10:37, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Vispār jau savā ziņā liels prieks par KD. Visu laiku viņš ir uz robežas, šis nu beidzot ir tas gads, kur viņš tiek bīdīts epizodiski, bet tomēr pa priekšu LBJ.
Viss gan būs atkarīgs no otras sezonas puses, bet ja komanda spēs saņemties un vinnēt, tad MVP pārmaiņas pēc jau nu vajadzētu iedot kādam citam, lai vai kāda būtu LBJ efektivitāte un metienu procents.
atklāti sakot, Duranta efektivitāte un ietekme uz komandas sniegumu un spēli kopumā ne par kapeiku nav sliktāka/mazāka kā Lebronam. protams, Durants neuzbrūk grozam ar Lebrona fantastiskajiem teju 60%, taču arī Duranta procents, pat par spīti daudzajiem sarežģītajiem metieniem ir gana iespaidīgs.
kas attiecas uz Vestbruku, tad nebūtu brīnums, ka starpsezonā viņš tiek aizmainīts, jo šobrīd Džeksons pilnīgi noteikti atbilst 1.saspēlnieka līmenim, pie tam nav tik haotisks un netaisa tādus mēslus kā Rasels.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 10:42, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: atklāti sakot, Duranta efektivitāte un ietekme uz komandas sniegumu un spēli kopumā ne par kapeiku nav sliktāka/mazāka kā Lebronam. protams, Durants neuzbrūk grozam ar Lebrona fantastiskajiem teju 60%, taču arī Duranta procents, pat par spīti daudzajiem sarežģītajiem metieniem ir gana iespaidīgs.
kas attiecas uz Vestbruku, tad nebūtu brīnums, ka starpsezonā viņš tiek aizmainīts, jo šobrīd Džeksons pilnīgi noteikti atbilst 1.saspēlnieka līmenim, pie tam nav tik haotisks un netaisa tādus mēslus kā Rasels.
Rasels ir fantastisks otrā laukuma galā, lai kādus sū..s viņš netaisa uzbrukumā, viņš visu izlabo aizsardzībā un ar enerģiskumu stimulē pārējos. OKC ar RWB ir daudz jaudīgāka komanda. RWB varētu aizmainīt un dabūt kaudzi nesliktu spēlētāju, bet Rasells ir labs un Skots Brūks nepārprotami to saprot.

     [+] [-]

, 2014-01-28 11:13, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: A ko viņam citu darīt?
Tā ir viņa motivācija... Vienīgais dzinulis, 'neko' jau viņš vēl nav sasniedzis...
Vestbrūsk jau otro sezonu čakarējas...
Nez vai pabūt finālā un tad redzēt, kā komanda pajūk un izjūk, kā aizslīd pretendentu statuss ir tas, ko viņš vēlas?
Tasinība vien bija man, kad teicu, ka jāmaina ir Vestbrūks, ne Hardens prom no tās komandas, kā arī, ka fināls bija viņu augstākais sasniegums bez komandas pārbūves...
Gudrs gan spriedelējums. Pret ko tad, tavuprāt, West iemainītu? Nauda būtu tāda pati jādabū atpakaļ komandai un tāpat nepietiktu gan Ibakam, gan Hārdenam. Un kas vispār teica, ka OKC dziesma ir nodziedāta?

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 11:18, pirms 10 gadiem
kā kurš, nu Lebrons kurš tad cits? drīz jau spēle būs Heat-Thunder

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 11:26, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Gudrs gan spriedelējums. Pret ko tad, tavuprāt, West iemainītu? Nauda būtu tāda pati jādabū atpakaļ komandai un tāpat nepietiktu gan Ibakam, gan Hārdenam. Un kas vispār teica, ka OKC dziesma ir nodziedāta?
Un tu tiešām tici, ka Hardens aizgāja uz bezcerīgu komandu naudas dēļ un nepalika pretendentos, tikai dēļ nepilniem trim miljoniem sezonā?... Viņam vajadzēja spēles laiku un lielāku lomu, jo potenciāls viņam bija neapšaubāmi un tieši viņš bija tas, kurš bija svarīgs komandas uzvarās, ja salīdzina ar Vestbrūku...
Nevaru apgalvot, kā būtu, ja būtu, bet mana pārliecība tāda ir, ka atdodot Vestbrūku un paturot Hardenu komanda būtu vairāk ieguvusi...
Dziesma nodziedāta? Tā man šķiet, ko padarīt... Ibaka arī rāda švakāku sniegumu, kā gaidīju no viņa... Ir jau statistika, bet tomēr gaidīju bumbas tuvu punktiem vidēji... Pagaidām jau komanda dzīvo uz Duranta apmātību un sportisko veiksmi (kas viņam vienmēŗ ir piemitusi) Tā īsti nav play-off panākumu atslēga.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 14:08, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Un tu tiešām tici, ka Hardens aizgāja uz bezcerīgu komandu naudas dēļ un nepalika pretendentos, tikai dēļ nepilniem trim miljoniem sezonā?... Viņam vajadzēja spēles laiku un lielāku lomu, jo potenciāls viņam bija neapšaubāmi un tieši viņš bija tas, kurš bija svarīgs komandas uzvarās, ja salīdzina ar Vestbrūku...
Nevaru apgalvot, kā būtu, ja būtu, bet mana pārliecība tāda ir, ka atdodot Vestbrūku un paturot Hardenu komanda būtu vairāk ieguvusi...
Dziesma nodziedāta? Tā man šķiet, ko padarīt... Ibaka arī rāda švakāku sniegumu, kā gaidīju no viņa... Ir jau statistika, bet tomēr gaidīju bumbas tuvu punktiem vidēji... Pagaidām jau komanda dzīvo uz Duranta apmātību un sportisko veiksmi (kas viņam vienmēŗ ir piemitusi) Tā īsti nav play-off panākumu atslēga.
tu saproti, ka abi - RW un KD ir tikai 25 gadus veci ? viņi vēl nav sasnieguši savus 'prime' gadus, un tu jau to komandu noraksti ? ja Durants šādi turpina, tad rietumos tur nevienam nav variantu

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 14:14, pirms 10 gadiem
Njaa Heat pret Spurs sanaaca so so speele,bet MIAMI vs OKC buus riktiigs graaveejsMilsapam vajadzeetu speeleet all star speelee.Par Dragicu nba arii vareetu padomaat....P.s.Nebiju gaidiijis,ka Hornaseks buus tik labs treneris!Gudrs,harizmatisks utt utt speciaalists.Mr Durants ieskreejies....

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 14:36, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Un tu tiešām tici, ka Hardens aizgāja uz bezcerīgu komandu naudas dēļ un nepalika pretendentos, tikai dēļ nepilniem trim miljoniem sezonā?... Viņam vajadzēja spēles laiku un lielāku lomu, jo potenciāls viņam bija neapšaubāmi un tieši viņš bija tas, kurš bija svarīgs komandas uzvarās, ja salīdzina ar Vestbrūku...
Nevaru apgalvot, kā būtu, ja būtu, bet mana pārliecība tāda ir, ka atdodot Vestbrūku un paturot Hardenu komanda būtu vairāk ieguvusi...
Dziesma nodziedāta? Tā man šķiet, ko padarīt... Ibaka arī rāda švakāku sniegumu, kā gaidīju no viņa... Ir jau statistika, bet tomēr gaidīju bumbas tuvu punktiem vidēji... Pagaidām jau komanda dzīvo uz Duranta apmātību un sportisko veiksmi (kas viņam vienmēŗ ir piemitusi) Tā īsti nav play-off panākumu atslēga.
Bet tu saproti, ka Westbrook nevienam tā vienkārši nevarēja atdot pa brīvu. Naudas līdzekļi aizsisti, un Hārdenam nepietika. Un kā tagad labi redzam, Hārdens nav nekāds 6th man. Tā kā ne tikai nauda, bet arī loma svarīga. Ja OKC atteiktos no Ibakas par labu Hārdenam, domāju tur arī nekas labs nebūtu sanācis, jo trīs mazie, kuriem visiem vajag bumbu īsti neiet kopā.

Un kpc domā, ka HOU ir bezcerīgs gadījums? Es domāju pietiekami iespēlēsies līdz PO un būs cienīgs pretinieks PO. Jauna komanda ar labu potenciālu, kur viņš varēs tēlot "Kobi blakus Shakam"(tad gan vēl "Šaks" tur nebija.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 14:50, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: tu saproti, ka abi - RW un KD ir tikai 25 gadus veci ? viņi vēl nav sasnieguši savus 'prime' gadus, un tu jau to komandu noraksti ? ja Durants šādi turpina, tad rietumos tur nevienam nav variantu
Norakstu šāda veidolā, nenorakstu abus jaunos spēlētājus. Pasarg Dievs Norakstu, piemēram, Perkinsu kā arī to, ka Vestbrūkam vajadzētu pieņemties gudrībā, jo tieši viņš rada lērums problēmu ar neprognozējamiem un neveiksmīgiem gājieniem uzbrukumā...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 14:53, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Bet tu saproti, ka Westbrook nevienam tā vienkārši nevarēja atdot pa brīvu. Naudas līdzekļi aizsisti, un Hārdenam nepietika. Un kā tagad labi redzam, Hārdens nav nekāds 6th man. Tā kā ne tikai nauda, bet arī loma svarīga. Ja OKC atteiktos no Ibakas par labu Hārdenam, domāju tur arī nekas labs nebūtu sanācis, jo trīs mazie, kuriem visiem vajag bumbu īsti neiet kopā.

Un kpc domā, ka HOU ir bezcerīgs gadījums? Es domāju pietiekami iespēlēsies līdz PO un būs cienīgs pretinieks PO. Jauna komanda ar labu potenciālu, kur viņš varēs tēlot "Kobi blakus Shakam"(tad gan vēl "Šaks" tur nebija.
No spēlētāja vaļā var tikt jebkurā brīdi
Bet mana ideja bija, ka paziņojot Hardenam, ka Vestbrūks tiek likts uz maiņu, viņš piekristu palikt komandā...
Un Hjustonu norakstīju, tapēc, ka brīdī, kad Hardens parakstīja ar viņiem līgumu, tur bija visai liela neskaidrība, kā un ko tā komanda vēlas iegūt, vai iegūs utt.
Pašlaik viņa ir liela ceļa priekšā, bet iespējas tai komandai tiešām ir. Tikai Hovardam ir jākļust par īstu Supermenu tai komandā, Hjūstonai vajag Perfektu centru, nevis vienu no... Gan abos laukuma galos, gan ārpus laukuma.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 15:00, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Bet tu saproti, ka Westbrook nevienam tā vienkārši nevarēja atdot pa brīvu. Naudas līdzekļi aizsisti, un Hārdenam nepietika. Un kā tagad labi redzam, Hārdens nav nekāds 6th man. Tā kā ne tikai nauda, bet arī loma svarīga. Ja OKC atteiktos no Ibakas par labu Hārdenam, domāju tur arī nekas labs nebūtu sanācis, jo trīs mazie, kuriem visiem vajag bumbu īsti neiet kopā.

Un kpc domā, ka HOU ir bezcerīgs gadījums? Es domāju pietiekami iespēlēsies līdz PO un būs cienīgs pretinieks PO. Jauna komanda ar labu potenciālu, kur viņš varēs tēlot "Kobi blakus Shakam"(tad gan vēl "Šaks" tur nebija.
HOU varbūt nav bezcerīgs, bet gan mazcerīgs pasākums. Viņiem būtu cerības ja Howards spēlētu kā iepriekš un Hārdens vismaz Džordža līmenī tad gan. Tīms labs, bet abas superzvagznes nevelk uz čempionu līmeni

  -1 [+] [-]

, 2014-01-28 15:06, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: Norakstu šāda veidolā, nenorakstu abus jaunos spēlētājus. Pasarg Dievs Norakstu, piemēram, Perkinsu kā arī to, ka Vestbrūkam vajadzētu pieņemties gudrībā, jo tieši viņš rada lērums problēmu ar neprognozējamiem un neveiksmīgiem gājieniem uzbrukumā...
Pieņemu, ka tev RWB nepatīk tapēc, ka neatbilst klasiskam saspēlniekam, es joprojām uzskatu Vestbruku par labāku izvēli kā Hardenu tieši priekš OKC. Hārdens un Durants vienā komandā - mēs redzējām, kas no tā iznāca. Bez Hārdea OKC nav kļuvuši vājāki, bez Vestbruka gan. Pat KD fenomenālā spēle, kur viņam viss krīt iekšā bieži neglābs pret spēcīgajām komandām īpaši playoffa. Pret Atlantu izdevās iemest, pēdējā laikā KD met iekšā visu pēc kārtas, bet tici man turpinājumā tā nebūs ar laiku tas apstāsies, pagaidām viss atkarīgs no tā kā nospēlē Durants, aizardzība stipri zaudē no enerģiskā RWB
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-28 15:59, pirms 10 gadiem
Par HOU var piekrist,lai arii bilance ir ok,bet buksee vini diezgan..tas otraa puslaika antirekords..ta veel divas peec kaartas zaudeetas speeles pret laa4iem...pirmajaa labi -1 zaudeeja galotnee,bet otrajaa kaa vini mociijaas pret labu aizsardziibu..!!Howards arii nekaadus muuvus no Hakima nav iemaaciijies.Citreiz pat diezgan nozeelojami tie vina metieni ala hakim,bet pat stiipai nepieskaras.Gruuts cels viniem prieksaa..pagaidaam MAX griesti viniem otraa kaarta.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 16:10, pirms 10 gadiem
Dobleens rakstīja: MVP!
apmeti kažoku uz otru pusi un tg būsi neapgāžams OKC un Duranta fans

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 16:12, pirms 10 gadiem
irbiit, kur tu esi salaatlapa? Pietiks gulēt uz lauriem, skatos KD ar pusspēku šogad nocels MVP balvu Lebronam.

BKN noākstījās spēles beigās, no uzvarētas spēles muļķīgi kļūdijās.

     [+] [-]

, 2014-01-28 16:44, pirms 10 gadiem
Raitcha rakstīja: No spēlētāja vaļā var tikt jebkurā brīdi
Bet mana ideja bija, ka paziņojot Hardenam, ka Vestbrūks tiek likts uz maiņu, viņš piekristu palikt komandā...
Un Hjustonu norakstīju, tapēc, ka brīdī, kad Hardens parakstīja ar viņiem līgumu, tur bija visai liela neskaidrība, kā un ko tā komanda vēlas iegūt, vai iegūs utt.
Pašlaik viņa ir liela ceļa priekšā, bet iespējas tai komandai tiešām ir. Tikai Hovardam ir jākļust par īstu Supermenu tai komandā, Hjūstonai vajag Perfektu centru, nevis vienu no... Gan abos laukuma galos, gan ārpus laukuma.
Nu nu nu.... Ja Hārdens būtu gatavs palikt par 3M mazāku summu, tad viņš būtu tikai priecīgs, ja būtu palicis arī Westbrook. Iedomājies to sastāvu- West, Bārda, KD, Ibaka, C(priekš kam C, tur da jebkurš varētu spēlēt, lai tik rebus savāc un aizsardzībā pastrādā).
Ko, tavuprāt, pret Westbrook vajadzēja mainīt, lai Hārdens paliktu? Citu PG? Diez vai! SG pats Hārdens! SF, protams, nekur nemainīs! Ibaku arī tajā momentā toč nē. Atliek C. Westbrook pret Howard? Pat nenāk neviens cits prātā, ko OKC pieņemtu pret tāda kalibra zvaigzni.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 16:46, pirms 10 gadiem
valjero rakstīja: irbiit, kur tu esi salaatlapa? Pietiks gulēt uz lauriem, skatos KD ar pusspēku šogad nocels MVP balvu Lebronam.

BKN noākstījās spēles beigās, no uzvarētas spēles muļķīgi kļūdijās.
Slinkums iet meklēt vai vispār tāds niks vēl eksistē

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 18:48, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu nu nu.... Ja Hārdens būtu gatavs palikt par 3M mazāku summu, tad viņš būtu tikai priecīgs, ja būtu palicis arī Westbrook. Iedomājies to sastāvu- West, Bārda, KD, Ibaka, C(priekš kam C, tur da jebkurš varētu spēlēt, lai tik rebus savāc un aizsardzībā pastrādā).
Ko, tavuprāt, pret Westbrook vajadzēja mainīt, lai Hārdens paliktu? Citu PG? Diez vai! SG pats Hārdens! SF, protams, nekur nemainīs! Ibaku arī tajā momentā toč nē. Atliek C. Westbrook pret Howard? Pat nenāk neviens cits prātā, ko OKC pieņemtu pret tāda kalibra zvaigzni.
Nu pag, kapēc Tu Vestbrūku gribi mainīt pret zvaigznēm? Pirmais jau tas, ka komandā ir augstākā līmeņa PG, SG, SF, kuri katrs grib izmest kā minimums 20 metienus, tas ir čau, tur nekāda saspēle un ķīmija nebūs... Manā vīzijā liekais ir nevis SG, bet PG. Kapēc? padomā, kā viņi spēlē, cik reizes pa spēliu viņi noķerot bumbu uzreiz to atdod tālāk? neizdarot driblu, soli vai metienu? Un tad iedomājies, cik ātra saspēle veidojas, cik laiks tiek dots pretiniekam sagrupēt aizsardzību... Iemainīt?
Paskaties uz tādu Čalmersu Heat rindās, jā nespēlē viņš par kapeikām, bet ļoti pat labi atstrādā savu naudiņu, agresīvs aizsardzībā, sportiski rupjš un ar izcilu metienu un diezgan lielu pārliecību.. Pāris veterāni, kuri var arī iedot pienācīgu ieguldījumi, tāda Fišera vietā arī Robinsonu (mazo hļupiku) varēja paņemt, arī viņš skraidīja riņķī no kluba uz klubu, pa minimālo algu... Neteiktu, ka viņš Buļļos viņu neatsrādāja... Un tādā garā...