Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails atbild Bārklija kritikai un enerģiski aizstāv Porziņģa izmantošanu uzbrukumā

Rolands Eliņš

Kārlails atbild Bārklija kritikai un enerģiski aizstāv Porziņģa izmantošanu uzbrukumā
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Dalasas „Mavericks” galvenais treneris Riks Kārlails preses konferencē pēc uzvaras pār „Spurs” ilgā monologā skaidroja, kādēļ necenšas izmantot Kristapu Porziņģi spēlē ar muguru pret grozu, atbildot uz NBA leģendas, tagad basketbola TV personības Čārlza Bārklija izteikto kritiku.

Spēlē starp „Mavericks” un „Spurs” Kristaps Porziņģis guva 13 punktus, lielāko daļu no tiem ar tālmetieniem. ASV televīzijas kanāla TNT tiešraidē Porziņģa spēli analizēja arī Čārlzs Bārklijs, kurš izteica šādu viedokli: „Rikam Kārlailam ir jāpasaka Porziņģim: „Klau, vecīt, mums vajag, lai tu spēlē agresīvāk. Mēs nevaram visu laiku paļauties uz Dončiču. Vairs nevari attaisnoties ar to, ka iepriekš biji savainots.” Ja Porziņģis var spēlēt agresīvi tad, kad Dončiča nav sastāvā, Porziņģis to var arī tad, kad Dončičs ir blakus.”

Preses konferencē pēc sezonas 20. uzvaras Kārlailam tika vaicāts par Bārklija teikto, un „Mavericks” treneris, kurš jau iepriekš publiski paudis neapmierinātību par lielo uzmanību, kas veltīta Porziņģa metienu izvēlei un precizitātei, atbildēja emocionāli un izsmeļoši.

„Spēle ar muguru pret grozu gluži vienkārši vairs nav efektīva lieta,” sacīja Kārlails. „Tā vienkārši vairs tāda nav. Tā nav laba izspēle arī tad, ja runa ir par 2.20m garu spēlētāju. Tā ir ar statistiski mazu atdevi. Kad Porziņģis ir aiz tālmetiena līnijas, mūsu uzbrukuma efektivitāte ir vēsturiski augstā līmenī. Bet kad kāds no mūsējiem sāk spēlēt ar „poustā”, mūsu efektivitāte būtiski krītas. Es saprotu, ka tas izklausās pretēji basketbola instinktiem, taču tāds nu ir fakts. Ja mums ir iespējas iedot Porziņģim bumbu pēc „pick&roll”, kad viņš dodas uz grozu, tas ir lieliski. Un to mēs cenšamies darīt ar visiem spēlētājiem.”

„Mēs „poustā” nesūtam nevienu,” turpināja Kārlails. „Dažreiz tādā pozīcijā nostādām Luku, kad viņam trāpās krietni īsāks sedzējs, bet arī šādās situācijās statistiski atdeve ir mazāka. Mums vienkārši jāsamierinās ar to, ka basketbols ir mainījies. Tas ir mainījies, un tas ir fakts. Un Porziņģis ir spēlētājs, kurš tad, kad spēlē aiz tālmetiena līnijas taisni pretim grozam, ir vēsturiski augsta līmeņa snaiperis ar neticamu efektivitāti. Un šīs izspēles sakarā man ļoti patīk, ka Porziņģis spēli lasa arvien labāk. Viņš daudz labāk ieņem vietu laukumā un, kad sedzējs skrien viņam virsū, viņš pats dodas garām caurgājienā. Porziņģis mums izdara „alley-oop” piespēles Dvaitam Pauelam. Izspēle, kurā 2.20m garš čalis izkārto danku 2.10m garam puisim?” Es teiktu, ka tas ir sasodīti lieliski.”

„Tāpēc metīsim mieru visam šim scenārijam, ka Porziņģim jāspēlē ar muguru pret grozu,” turpināja Kārlails. „Viņam nevajag. Viņam to patiešām nevajag. Man nav iebildumu, ka viņš reizi pa reizei iestājas „poustā”, taču mēs speciāli tur nevienu nesūtam. Tas nav nekas personīgs pret Porziņģi. Redziet, viņš ir pieradis tā darīt, jo viņi („Knicks”) spēlēja trijstūra uzbrukumu 2-3 gadus, kad Porziņģis bija tur (Ņujorkā). Kurš tagad vispār spēlē trijstūri? Vai kāds no šeit esošajiem šobrīd līgā redz trijstūra uzbrukumu? Paceliet rokas, lai es zinu, kuri jūs esat. Jo es to neesmu redzējis.”

„Un es to neredzu tādēļ, ka trijstūra uzbrukums ir izmiris,” sacīja Kārlails. „Tas izmira brīdī, kad Fils Džeksons beidza karjeru. Viņš ir vienīgais, kuram ar to bijuši panākumi. Viņš ir ģēnijs un trijstūra uzbrukuma meistars, bet mums ir jabeidz šī diskusija. Mums ir jāizturas pret Porziņģi ar nelielu cieņu. Mums ir jāciena viņš par to, kas viņš ir. Porziņģis ir lielisks spēlētājs visas NBA vēstures mērogā. Un beidziet kritizēt viņu par to, ka viņš ir 2.20m garš. Tagad to dara visi. Man vienalga, kurš tieši viņu kritizē, man vienalga, vai tas ir kāds cilvēks TV ēterā vai kāds cits.”

Porziņģis savā pirmajā sezonā „Mavericks” sastāvā ir guvis 17.6 punktus vidēji spēlē, kas ir krietni mazāk nekā viņa iepriekšējā sezonā „Knicks” (22.7 punkti), turklāt pamatīgi kritusies arī Kārlaila izceltā precizitāte tālmetienos (33.3% šosezon un 39.5% iepriekšējā sezonā Ņujorkā). Taču liela atšķirība ir tajā, ka Porziņģis „Knicks” sastāvā par izslēgšanas spēlēm reāli domāt tā arī nevarēja, bet Dalasa ar Porziņģi ierindā tikusi pie 20 uzvarām 30 spēlēs un uzbrukuma efektivitātē ir pārliecinošā pirmajā vietā līgā.

Uzbrukuma efektivitāte jeb vidēji 100 uzbrukumos gūtie punkti

V.KomandaUzb. Efektivitāte
1.Mavericks113.9
2.Bucks112.7
3.Rockets111.9
4.Wizards109.9
5.Celtics109.4
6.Lakers108.8
7.Heat108.6
8.Clippers108.5

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo
https://twitter.com/tim_cato/status...

1 2 44 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2019-12-27 10:20, pirms 4 gadiem
paldies un respect Kārlailam, ka tērē laiku un skaidro elementāras lietas amatieriem.

Bārklijs ir interesants džeks, kuram jāražo viedoklis, lai turētu reitingu. Bet viņš ir vecs, dzīvo pagātnē. Basketbols mainās. Visam pamatā apakšā ir milzīgs statistikas apjoms, uz tā pamata tiek pieņemti lēmumi. un DAL spēlē lieliski, uzvar. ja zaudēs, tad varēs domāt ko mainīt.

 +12 [+] [-]

, 2019-12-27 10:28, pirms 4 gadiem
Nu agresīvāku spēli no Kristapa gan gribētos redzēt, bet ne jau tā kā to skaidro Bārklijs.

 +11 [+] [-]

, 2019-12-27 10:32, pirms 4 gadiem
Lūk arī atbilde ne tikai Bārklijam bet arī visiem SC "ekspertiem"

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 10:37, pirms 4 gadiem
Mēs nevaram visu laiku paļauties uz Dončiču. Vairs nevari attaisnoties ar to, ka iepriekš biji savainots

Šis atgādina,kad Pipins teica,ka KP neesot nekāds metienu bloķētājs
Viņš nav savainots,bet nav spēlējis pusotru sezonu.Neatceras kādi atgriežas citi pēc sezonas izlaišanas.Var arī redzēt,ka nav skatījies spēles,kad Luka bija savainots,un KP spēlēja ļoti labi

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 10:44, pirms 4 gadiem
Drīzāk KP derētu iet pēc atlēcošajām bumbām uzbrukumā, nevis ganīties gar laukuma stūriem.Ir jau saprotams, ka viņš jebkurā laukuma vietā pievelk pusotru sedzēju (saņemot bumbu divus), taču bieži vien ir nesaprotams kāpēc viņš paliek stāvēt nevis iet uz atlēkošo.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 10:47, pirms 4 gadiem
..bet par Bārkliju un Kārlailu ir sakāms tikai viens - katram savs darbs (muldamais) par ko maksā milzīgu naudu un to arī no viņiem gaida.

  +7 [+] [-]

, 2019-12-27 10:47, pirms 4 gadiem
Nu Bārklijs gluži nedomāja to,ka viņam jāiet postā visu laiku.. Inside the NBA tikai norādīja,ka viņam ir jābūt agresīvākām. Skaidrs,ka Dončičs spēlē tā,ka nav viegli atrast sevi laukumā citādi kā šūterim vai P&R čalim, bet Kārlails noteikti varētu uztaisīt vairāk kombināciju,kur KP ieraujas un saņem bumbu zemāk. Tagad Dončičs diriģē un KP acīmredzami netiek izmantots par 100%
Slēpts komentārs: Phoenix

  -3 [+] [-]

, 2019-12-27 10:56, pirms 4 gadiem
No 10 izmestajiem ķieģeliem viņš iemet tikai 2. Kas tādam vispār kaut ko uzbrukumā dos??? Tikai muļķis. Es par 100% atbalstu visus pēlētājus kas nedot viņam bumbu jo tas nozīmē ka uzbrukuma vispār nebūs. Viņš ir neticami savtigs un ja viņam iedos bumbu tad ir tikai 2 varianti, viņš metīss ķieģeli vai arī mēģinās kādu apspēlet un sapīsies driblā. Piespēlēs vai iemestu grozu no viņa var negaidīt. Viņam vienkārši nedrīkst dot bumbu, lai viņš spēlē aizsardzībā.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-27 11:01, pirms 4 gadiem
Es to Barklija pausto kritiku vairāk gan biju uztvēris ka viedokli, ka no 2.20m gara, talantīga un dārga spēlētāja Dallasa var iegūt krietni lielāku pienesumu, vairāk pielāgojot esošo sistēmu tam, ka komandas rīcībā ir tāds 2.20m garš spēlētājs

 +12 [+] [-]

, 2019-12-27 11:02, pirms 4 gadiem
norcha 172 rakstīja: Drīzāk KP derētu iet pēc atlēcošajām bumbām uzbrukumā, nevis ganīties gar laukuma stūriem.Ir jau saprotams, ka viņš jebkurā laukuma vietā pievelk pusotru sedzēju (saņemot bumbu divus), taču bieži vien ir nesaprotams kāpēc viņš paliek stāvēt nevis iet uz atlēkošo.
Basketbols nav tikai uzbrukuma spēle! Ja KP uzbrukuma laikā atrodas vistālāk no groza, tad viņam ir nevis jāskrien pēc atlēcošās bumbas, bet gan pirmajam jāatgriežas aizsardzībā, lai apturētu pretinieku ātro uzbrukumu. KP ar savu garo augumu un garajām rokām ir ļoti labs aizsardzībā, jo viņu no groza apakšas ir grūti pārspēt. Tāpēc, pretiniekiem pārejot ātrajā uzbrukumā ir jāmet no distances, kas ir neefektīvāks risinājums ātrajā pārejā uzbrukumā.
Tur jau ir tie mazie sīkumi, kas neparādās KP statistikā, taču parādās komandas uzvarās!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 11:13, pirms 4 gadiem
Sausajā atlikumā - KP jāmeklē jebkura iespēja un jātin makšķeres no Dallasas un personāli no Dončiča. Izniekot savu basketbola talantu, tikai lai būtu par viltus ēsmu citām komandām uzbrukumā, lai tādējādi atvieglotu darbu brīnumbērnam un tikai aizsargāties, jo brīnumbērns to neprot - diezin vai par to KP sapņoja, uzsākot basketbola karjeru . Var tikai pasapņot, cik labs būtu KP pat šodienas formā komandā, kur piekopj komandas basketbolu un kurā nav vienas dominējošas zvaigznes, kurai pakļautas visas komandas intereses... Jebkurā, izņemot Hjustonu,Knicks un Dallasu.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 11:23, pirms 4 gadiem
Komanda spēlē labāk,nekā pirmssezonā prognozēts.Beņķis dod ļoti lielu pienesumu.Tātad,ceļš izvēlēts pareizajā virzienā,domājams.
Spēlējot šādu taktiku KP jāuzlabo metienu precizitāte-laika jautājums pēc tik gara pārtraukuma.

  +9 [+] [-]

, 2019-12-27 11:28, pirms 4 gadiem
Lielāka agresija uzbrukumā vienalga par ļaunu nenāktu...

  +2 [+] [-]

, 2019-12-27 11:29, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Sausajā atlikumā - KP jāmeklē jebkura iespēja un jātin makšķeres no Dallasas un personāli no Dončiča. Izniekot savu basketbola talantu, tikai lai būtu par viltus ēsmu citām komandām uzbrukumā, lai tādējādi atvieglotu darbu brīnumbērnam un tikai aizsargāties, jo brīnumbērns to neprot - diezin vai par to KP sapņoja, uzsākot basketbola karjeru . Var tikai pasapņot, cik labs būtu KP pat šodienas formā komandā, kur piekopj komandas basketbolu un kurā nav vienas dominējošas zvaigznes, kurai pakļautas visas komandas intereses... Jebkurā, izņemot Hjustonu,Knicks un Dallasu.
Vajadzēja NYK būvēt SAVU impēriju...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 11:31, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Sausajā atlikumā - KP jāmeklē jebkura iespēja un jātin makšķeres no Dallasas un personāli no Dončiča. Izniekot savu basketbola talantu, tikai lai būtu par viltus ēsmu citām komandām uzbrukumā, lai tādējādi atvieglotu darbu brīnumbērnam un tikai aizsargāties, jo brīnumbērns to neprot - diezin vai par to KP sapņoja, uzsākot basketbola karjeru . Var tikai pasapņot, cik labs būtu KP pat šodienas formā komandā, kur piekopj komandas basketbolu un kurā nav vienas dominējošas zvaigznes, kurai pakļautas visas komandas intereses... Jebkurā, izņemot Hjustonu,Knicks un Dallasu.
Eu, pietiek svinēt Ziemassvētkus!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 11:43, pirms 4 gadiem
Peecis30 rakstīja: Eu, pietiek svinēt Ziemassvētkus!!!
Šitam slavikam vēl Ziemassvētki priekšā!

  +4 [+] [-]

, 2019-12-27 11:56, pirms 4 gadiem
Peecis30 rakstīja: Eu, pietiek svinēt Ziemassvētkus!!!
Pa īstam es svinēšu Ziemassvētkus nākamajā gadā, kad KP cerams spēlēs jau citā komandā. Spēlēs, nevis skapi tēlos uz 3-punktu līnijas, piesaistot citu uzmanību. P.S. Gribi teikt, ka šajā Karlaila-Dallasas-Dončiča modelī KP ir cita loma?? Bija īsu brīdi, kamēr Luka atpūtās.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 12:04, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Sausajā atlikumā - KP jāmeklē jebkura iespēja un jātin makšķeres no Dallasas un personāli no Dončiča. Izniekot savu basketbola talantu, tikai lai būtu par viltus ēsmu citām komandām uzbrukumā, lai tādējādi atvieglotu darbu brīnumbērnam un tikai aizsargāties, jo brīnumbērns to neprot - diezin vai par to KP sapņoja, uzsākot basketbola karjeru . Var tikai pasapņot, cik labs būtu KP pat šodienas formā komandā, kur piekopj komandas basketbolu un kurā nav vienas dominējošas zvaigznes, kurai pakļautas visas komandas intereses... Jebkurā, izņemot Hjustonu,Knicks un Dallasu.
Pabarošu trolli Kristaps pirms sezonas intervijās kā reiz teica, ka gribot kļūt par labāko aizsardzības spēlētāju līgā.. Tas, ka visādi pedogeji ir sadomājušies, ka viņam būs 50+ punkti vidēji spēlē nav Kristapa problēma

     [+] [-]

, 2019-12-27 12:14, pirms 4 gadiem
Luka taču nabaga vorkutu iedzīs depresijā.

     [+] [-]

, 2019-12-27 12:23, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Sausajā atlikumā - KP jāmeklē jebkura iespēja un jātin makšķeres no Dallasas un personāli no Dončiča. Izniekot savu basketbola talantu, tikai lai būtu par viltus ēsmu citām komandām uzbrukumā, lai tādējādi atvieglotu darbu brīnumbērnam un tikai aizsargāties, jo brīnumbērns to neprot - diezin vai par to KP sapņoja, uzsākot basketbola karjeru . Var tikai pasapņot, cik labs būtu KP pat šodienas formā komandā, kur piekopj komandas basketbolu un kurā nav vienas dominējošas zvaigznes, kurai pakļautas visas komandas intereses... Jebkurā, izņemot Hjustonu,Knicks un Dallasu.
Parādi man kaut vienu gadījumu, kad spēlētājs ar komandu ir parakstījis max līgumu un tajā pašā sezonā tiek prom uz citu komandu. Tu raksti pilnīgas muļķības. Porziņģis Dallasā paliks gribot, negribot vēl vismaz 4 gadus.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-27 12:45, pirms 4 gadiem
Phoenix rakstīja: Parādi man kaut vienu gadījumu, kad spēlētājs ar komandu ir parakstījis max līgumu un tajā pašā sezonā tiek prom uz citu komandu. Tu raksti pilnīgas muļķības. Porziņģis Dallasā paliks gribot, negribot vēl vismaz 4 gadus.
Tu nepieļauj iespēju, ka arī Dallasa uz sezonas beigām sapratīs, ka no cerētā superDUO nekas nesanāk??Šādi spēlējot Dallasai PO (tur vēl jātiek!)nekas nespīd. Un kopā būs jāmeklē citas iespējas veidot stipru komandu. Nu ir vēl variants, ka Luka kopā ar krosenēm aizies uz Šarloti

  -3 [+] [-]

, 2019-12-27 12:56, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Tu nepieļauj iespēju, ka arī Dallasa uz sezonas beigām sapratīs, ka no cerētā superDUO nekas nesanāk??Šādi spēlējot Dallasai PO (tur vēl jātiek!)nekas nespīd. Un kopā būs jāmeklē citas iespējas veidot stipru komandu. Nu ir vēl variants, ka Luka kopā ar krosenēm aizies uz Šarloti
Tu tikai pagaidi mazliet, Luka tūlīt noplīsīs jo NBA viņš nav radīts. HA HA Nav jau Lukas vaina ka no superDUO nekas nesanāk jo podriņķis vienkārši nevelk, 2 no 10 izmestajiem tas ir tam apliecinājums. Tu jau droši vien gribētu lai Luka spēle tikai uz makaronu un šis metis 4 no 20, vai ne???. Lukam ir jādomā par uzvarām nevis par savtīgā Podriņķa statistiku.

  +9 [+] [-]

, 2019-12-27 13:05, pirms 4 gadiem
ahahahah divi lielākie basketa sadaļas troļļi, pajolīši strīdas savā starpā. Kas tāds te sen nav redzēts

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 13:07, pirms 4 gadiem
popovs rakstīja: Es to Barklija pausto kritiku vairāk gan biju uztvēris ka viedokli, ka no 2.20m gara, talantīga un dārga spēlētāja Dallasa var iegūt krietni lielāku pienesumu, vairāk pielāgojot esošo sistēmu tam, ka komandas rīcībā ir tāds 2.20m garš spēlētājs
Tieši tā. Kārlails diezgan vienpusēji un primitīvi atbildēja. Nezinu par ko visi te starā.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-27 13:13, pirms 4 gadiem
Smieklīgi vēl ka vorkuta kau tādu puskoka lēcēju jangu vēl salīdzina ar NBA līderi Luku. Passkatījos komandu tabulā un redzu ka Atlanta godpilnajā pēdējā vietā ar 6 uzvarām un 25 zaudējumiem HA HA HA

     [+] [-]

, 2019-12-27 13:21, pirms 4 gadiem
Spirta centra analitiki beidzot salasijusies kopa!

     [+] [-]

, 2019-12-27 14:04, pirms 4 gadiem
Bet kad kāds no mūsējiem sāk spēlēt ar „poustā”

Kā vispār var šitādu herņu lasīt. Man te brīžiem acis vnk apdolbījās.

Būtu piemetuši video klāt. Nebūtu jālasa šitas murgs.

     [+] [-]

, 2019-12-27 14:18, pirms 4 gadiem
Es teiktu, ka tas ir sasodīti lieliski.

Vai fcki.ng tagad tulkojas kā sasodīti?

  +3 [+] [-]

, 2019-12-27 14:52, pirms 4 gadiem
Komanda ar KP uzvar vairāk kā pagājušajā sezonā. Un pats galvenais, ka Komanda uzvar. Priekš kam ko mainīt taktikā ja tā strādā???!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 14:52, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Tu nepieļauj iespēju, ka arī Dallasa uz sezonas beigām sapratīs, ka no cerētā superDUO nekas nesanāk??Šādi spēlējot Dallasai PO (tur vēl jātiek!)nekas nespīd. Un kopā būs jāmeklē citas iespējas veidot stipru komandu. Nu ir vēl variants, ka Luka kopā ar krosenēm aizies uz Šarloti
Nē, nepieļauju

  -1 [+] [-]

, 2019-12-27 15:27, pirms 4 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Komanda ar KP uzvar vairāk kā pagājušajā sezonā. Un pats galvenais, ka Komanda uzvar. Priekš kam ko mainīt taktikā ja tā strādā???!
Kāds sakars pagājušai sezonai? Šogad ir cita komanda - ne jau KP ir vienīgā atšķirība. Vairums no pagājušās sezonas vadošajiem spēlētājiem vairs nav sastāvā.

     [+] [-]

, 2019-12-27 15:27, pirms 4 gadiem
Heilijs rakstīja: Basketbols nav tikai uzbrukuma spēle! Ja KP uzbrukuma laikā atrodas vistālāk no groza, tad viņam ir nevis jāskrien pēc atlēcošās bumbas, bet gan pirmajam jāatgriežas aizsardzībā, lai apturētu pretinieku ātro uzbrukumu. KP ar savu garo augumu un garajām rokām ir ļoti labs aizsardzībā, jo viņu no groza apakšas ir grūti pārspēt. Tāpēc, pretiniekiem pārejot ātrajā uzbrukumā ir jāmet no distances, kas ir neefektīvāks risinājums ātrajā pārejā uzbrukumā.
Tur jau ir tie mazie sīkumi, kas neparādās KP statistikā, taču parādās komandas uzvarās!
Teorijā Tev un daudziem ir taisnība, tikai būsim godīgi, praksē KP tomēr reti ir glābējs ātrajos pretuzbrukumos. Skatos gandrīz visas spēles, jā, KP paspēj būt atpakaļ, bet kā jau teicu, glābj reti. Es neesmu treneris un varbūt ka KP arī tāds ir uzdevums no treneru štāba - nelīst, ja nav pārliecināts, bet skriet atpakaļ, tāpēc arī tie it kā zilie tŗīnīši no centra apļa.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 15:53, pirms 4 gadiem
Skaidrs, ka Kristapam nevajag iet pēc uzbrukuma atlecosajam bumbām. Partneriem ir jāspēj atrast viņš izdevīgākās pozīcijās uzbrukumā. Aizsardzībā viņam jābūt zem groza. Viss ir kārtībā, komanda uzvar. Vorkuta nomierinošs, nekur Kristapam nevajag doties. Kas tad ir svarīgākais, ka viņš liek 40 punktus spēlē kā Trejs Jangs un ir pēdējā vietā līgā, vai arī spēlē komandas spēli un pretendē uz titulu? Man liekas otrais variants. Piķis jau viņam tāpat ir. Viss ir kārtībā nav labākas komandas Kristapam kurā pašlaik būt, Mavs iet pēc gredzeniem.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-27 16:06, pirms 4 gadiem
Doncics ir Lebrons kalibra spēlētājs, agrāk vai vēlāk viņš izcīnīs titulu. Paredzu, ka būs košanās ar Zionu nākotnē, ne vienu reizi vien, par titulu. Kopā ar Porziņģi viņi Zionu nolauzis. Visi streso par KP un LD savstarpejo sapratni, gan jau parādīsies, mieru tikai mieru.
1 2 44 komentāri