Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veterāns un 2011. gada čempions Barea vienojas par jaunu līgumu ar Dalasas "Mavericks"

Agris Suveizda

Veterāns un 2011. gada čempions Barea vienojas par jaunu līgumu ar Dalasas "Mavericks"
Talantīgais Luka Dončičs un pieredzējušais Hosē Huans Barea. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Dalasas "Mavericks" ir panākusi vienošanos ar 36 gadus veco puertorikāņu saspēles vadītāju Hosē Huanu Bareu, atklājusi ESPN un The Athletic.

Barea un Dalasas "Mavericks" parakstīs viena gada līgumu par veterāna minimumu – 2,6 miljoniem ASV dolāru. ESPN raksta, ka Dalasas "Mavericks" plāno treniņnometni uzsākt ar 16 spēlētājiem ar garantētajiem līgumiem, tādējādi par viena garantētā līguma tiesu pārsniedzot regulāras sezonas kvotu. Liekais no šā sešpadsmitnieka tiks noskaidrots nometnes laikā.

Pieredzējušais Barea iepriekšējā sezonā sāka sešas no divdesmit deviņām spēlēm un vidēji 15,5 minūtēs guva 7,7 punktus, izdarīja 3,5 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas un pieļāva 1,3 kļūdas. Trijās no četrām iepriekšējām sezonām Barea neaizvadīja vairāk par 38 spēlēm, bet 2017,/18. g. sezona viņam kļuva par vienu no statistiski labākajām karjerā. Sācis 11 no 69 cīņām, Barea vidēji 23,2 minūtēs izcēlās ar 11,6 punktiem, 6,3 rezultatīvām piespēlēm, 2,8 atlēkušajām bumbām un 2,1 kļūdu.

Nedraftētais Barea gandrīz visu karjeru Nacionālajā basketbola asociācijā ir aizvadījis tieši Dalasas "Mavericks", 2011. gadā arī kļūstot par līgas čempionu. Nākamās trīs sezonas pēc iegūtā titula Barea gan spēlēja Minesotas "Timberolves", taču tad atgriezās Dalasā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2020-11-27 19:17, pirms 3 gadiem
Droši jau ar to nesen parakstītos Iwundu cīnīsies par pēdējo vietu sastāvā.

     [+] [-]

, 2020-11-27 20:44, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Droši jau ar to nesen parakstītos Iwundu cīnīsies par pēdējo vietu sastāvā.
Barea jau nu nemetīs no komandas ārā, tas Iwundu, gan varēs paldies pateikt, kad, deva vismaz iespēju trenēties

     [+] [-]

, 2020-11-27 21:34, pirms 3 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Barea jau nu nemetīs no komandas ārā, tas Iwundu, gan varēs paldies pateikt, kad, deva vismaz iespēju trenēties
Pirms mēneša jau runāja,ka Baream nedos jaunu līgumu..
Var jau sēdēt uz soliņā kā ceturtais saspēlnieks.

     [+] [-]

, 2020-11-27 22:01, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pirms mēneša jau runāja,ka Baream nedos jaunu līgumu..
Var jau sēdēt uz soliņā kā ceturtais saspēlnieks.
Kapēc? Nevajag protams tikai uz skaitļiem skatīties, bet paskatamies kādi tie ir? Problēma ir visiem zināma un viena, aizsardzība. Bet iziet laukumā un ieladēt to nu viņš var un iedot piespēli. Kā arī iedot to pieredzi kā spēlejošais treneris, nav ko pārmest viņš ir čempions un bija svarīgs speletājs. 8 sezonas PO spēlējis.