Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanters Porziņģi iekļauj starp saviem pieciem visu laiku labākajiem komandas biedriem

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kanters Porziņģi iekļauj starp saviem pieciem visu laiku labākajiem komandas biedriem
Kristaps Porziņģis un Eness Kanters Ņujorkas "Knicks" sastāvā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Portlendas "Trail Blazers" spēlētājs Eness Kanters intervijā medijam "Hoopshype" atklāja, ka latvietis Kristaps Porziņģis ir viens no labākajiem komandas biedriem, kādi viņam ir bijuši. Turks arī atklāja, ka pēc aizmainīšanas uz "Trail Blazers" Deimiens Lilards viņam rakstīja, ka ir laiks izcīnīt NBA čempiontitulu.

Eness Kanters aizvadīto sezonu pavadīja Bostonas "Celtics" komandā, bet starpsezonā tika aizmainīts atpakaļ uz Portlendas "Trail Blazers", kuras sastāvā 2018./109. gada sezonā aizvadīja 23 spēles. "Jūtos lieliski," Kanters teica intervijā. "Ierados Portlendā pāris dienas atpakaļ. Šobrīd veicu dažādas fiziskās pārbaudes un gatavojos jaunajai NBA sezonai."

Dienā, kad viņu aizmainīja uz "Trail Blazers", spēlētājs savā "Twitter" kontā ierakstīja, ka atgriežas mājās. "Jau no pirmās dienas komanda, tās vadība, komandas biedri un treneri mani pieņēma ļoti labi," Kanters komentēja šo ierakstu. "2019. gadā, kad "Knicks" nevēlējās mani paturēt, Portlenda izglāba manu karjeru. Atmosfēra komandas ģērbtuvē bija lieliska. Lilards un Makolums ir fantastiski komandas biedri."

"Neilgi pēc tam, kad tiku aizmainīts, man rakstīja Deims (Lilards) un teica, ka ir laiks tikt pie titula," Kanters teica. "Es biju ļoti saviļņots. Vakar satiku ar Sīdžeju (Makolumu) – viņš arī bija ļoti priecīgs, ka esmu šeit. Priecīgi it ne tikai viņi, visa komanda ir tāda."

Intervijas beigās turkam tika vaicāts, lai viņš nosauc piecus labākos spēlētājus ar kuriem viņš savas karjeras laikā spēlējis kopā. Starta pieciniekā vieta atradās arī latvietim Porziņģim. Tāpat Kanters nosauca Lilardu, Raselu Vestbruku, Džeisonu Teitumu un Kevinu Durentu. Karjeras laikā Kanters spēlējis arī Jūtas "Jazz", Oklahomsitijas "Thunder", Ņujorkas "Knicks" un Bostonas "Celtics".

Izmantotie resursi:
https://hoopshype.com/2020/11/26/nb...

     [+] [-]

, 2020-11-27 11:37, pirms 3 gadiem
Šāds piecinieks varētu izcīnīt titulu.

     [+] [-]

, 2020-11-27 12:01, pirms 3 gadiem
Ziile rakstīja: Šāds piecinieks varētu izcīnīt titulu.
Raselu jānomaina uz jeb ko citu un tad jā..

     [+] [-]

, 2020-11-27 12:15, pirms 3 gadiem
Kur tad Adamss?

  -1 [+] [-]

, 2020-11-27 12:27, pirms 3 gadiem
Te nav runa par spēlētājiem kā čomiem, bet gan kā laukuma spēlētājiem meistarības ziņā.

     [+] [-]

, 2020-11-27 13:50, pirms 3 gadiem
Karmelo?

     [+] [-]

, 2020-11-27 15:58, pirms 3 gadiem
b2 rakstīja: Karmelo?
Vai tad viņi ir spēlējuši kopā?

     [+] [-]

, 2020-11-27 16:14, pirms 3 gadiem
ayk rakstīja: Vai tad viņi ir spēlējuši kopā?
Diez kā viņi varēja spēlēt ja tika samainīti viens pret otru