Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Magic" pēc zaudējuma Maiami uzvar Atlantā

Edijs Cīrulis
Edijs Cīrulis

"Magic" pēc zaudējuma Maiami uzvar Atlantā
Dvaits Hovards cīņā pret Alu Horfordu.
Foto: AP Photo

Šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) tika aizvadītas vien divas spēles, "Magic" vienība izbraukumā ar rezultātu 93:76 uzvarēja "Hawks", savukārt "Bulls" Jūtā atzina "Jazz" pārākumu zaudējot ar rezultātu 105:86.

Šīs nakts agrākajā spēlē Atlantā mājinieki "Hawks" vienība uzņēma Orlando "Magic". Pirmo un otro ceturtdaļu šajā spēlē labāk aizvadīja mājinieku komanda, kas devās pirmā puslaika pārtraukumā atrodoties vadībā ar 12 punktiem - 51:39. Atgriežoties laukumā pēc pārtraukuma, spēle mainījās uz pretējo pusi. Otrajā puslaikā "Magic" vienība teicami nospēlēja aizsardzībā atļaujot "Hawks" iemest vien 25 punktus, kamēr paši pretinieka grozā sameta 54 punktus. Spēle noslēdzās ar rezultātu 93:76 Orlando komandas labā. Pēc šīs spēlēs "Magic" Austrumu konferencē ieņem pirmo vietu.

Uzvarētāju rindās 22 punkti un 17 bumbas zem groziem Dvaita Hovarda kontā, 21 punktu pievienoja Vinss Kārters. "Hawks" rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Džo Džonsons, savukārt double-double Atlantas komandā Džošam Smitam, viņam 13 punkti un tikpat bumbas zem groziem.

Otrā šīvakara spēlē zaudējumu piedzīvoja Čikāgas "Bulls", kas viesos piekāpās Jūtas "Jazz". Jau pirmajā ceturtdaļā "Jazz" iekrāja sešu punktu pārsvaru, bet puslaikā devās ar rezultātu 57:40. Pēc pārtraukuma buļļi sāka spēlēt labāk, taču pirmajā puslaikā iekrāto Jūtas pārsvaru samazināt tā arī neizdevās. Čikāgai nācās piedzīvot zaudējumu ar rezultātu 105:86. "Bulls" vienībai šis ir ceturtais zaudējums pēc kārtas.

"Jazz" sastāvā 28 punkti Karlosa Būzera rēķinā, 21 punkts Deronam Viljamsam. Luols Dengs ar 26 punktiem bija rezultatīvākais "Bulls" komandā, Deriks Rouzs pievienoja 19 punktus.

NBA spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Hawks - Magic76:93
Jazz - Bulls105:86

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-27 14:40, pirms 14 gadiem
mmm ATL vnk nespēja 2. puslaikā neko iemest, tik dramatisku fg % tiešām sen neesmu redzējis , ja nemaldos ,kkur pie 20 % bija :X, ORL visu spēli var teikt zem savām spējām, ja tik daudz met trojkas garām, tad nez, šo spēli vjd vinnēt ATL , bet viņi to nemācēja izdarīt, tie metieni vienubrīd bij 3-22 2.puslaikā :x , nez iespējams ,kkāds antirekords puslaika šotā 25 pnk , bet tā spēle normāla, DH sāk iespēlēties, bet joprojām ORL mazie nespēj apgādāt ar labām piespēlēm, vismaz DH atbrīvot , Johnson lieliski nospēlēja, pateicoties viņam arī vinnēja, viens pats 4 cet iznesa Hawks aizsardzību :X... Carter pārāk daudz uzņemas, jāatdod piespēle arī nevis tik 5 uzbrukumus par spīti mest :X 1.puslaika beigās viš to bumbu par spīti gribēja dabūt grozā ,bet nesanāca, ORL daudz tehniskās, bet ATL arī pēc idejas pāris draudēja

     [+] [-]

, 2009-11-27 16:11, pirms 14 gadiem
šodien Dvaitam bija iedvesma