Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denijs Grīns: ''Domāju, ka Lebrons decembrī nespēlēs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Denijs Grīns: ''Domāju, ka Lebrons decembrī nespēlēs''
Denijs Grīns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' basketbolists Denijs Grīns, kurš kopā ar vienību izcīnīja čempiontitulu 2019./2020. gada sezonā, uzskata, ka gadījumā, ja 2020./2021. gada sezona tiks sākta jau decembrī, tad daudzi, ieskaitot Lebronu Džeimsu, pirmajās spēlēs laukumā redzami nebūs.

2019./ 2020. gada sezona Losandželosas ''Lakers'' un Maiami ''Heat'' klubu basketbolistiem noslēdzās vien 11. oktobrī, kad noslēdzošo uzvaru cīņā par čempiontitulu izcīnīja ''Lakers''. Lai arī sākotnēji tika pausts, ka jauno NBA sezonu varētu uzsākt martā, gaidot Covid-19 pandēmijas samazināšanos un cerot sezonu uzsākt ar līdzjutējiem arēnā, klubu īpašnieku vidū domas tika mainītas. 23. oktobrī tika aizvadīta NBA īpašnieku sapulce, kurā lemts spēlētāju asociācijai piedāvāt akceptēšanai 2020./2021. gada sezonas sākšanu pirms Ziemassvētkiem - 22. decembrī ar 72 regulāro sezonu spēļu sezonu.

Viens no titula ieguvējiem ''Lakers'' rindās Denijs Grīns intervijā ''The Ringer NBA show'' apgalvoja, ka, ja sezona sāksies decembrī, nez vai veterāni kā Lebrons Džeimss to uzsāks ar pirmo spēli: ''Ja mēs sāksim decembrī, tad domāju, ka lielākā daļa paudīs viedokli, ka nespēlēs. Es negaidītu, ka Lebrons spēlēs ar pirmo spēli, ja tik ātri tiks sākta jaunā sezona. Es necerētu viņu redzēt pirmo sezonas mēnesi.''

Parasti komandām pēc fināla ir aptuveni 140 dienu gara starpsezona, taču ja tiks nolemts par jaunās sezonas sākšanos decembrī, tad starpsezona ilgs uz pusi mazāk - aptuveni 73 dienas.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/danny-gree...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-27 10:23, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka pēc BLM reklāmām, NBA politiskās kampaņas un citiem NBA sūdiem, lielākā daļa ASV iedzīvotāju būtu ar mieru, ka tajā NBA vairs nespēlē neviens šogad un nākošgad. Pēc burbuļa datiem televīzijas reitings ir krities dramatiski. Kritums ienākumos cik tur bija kādi 1.5 miljrd. Visiem derdzās tā politorganizācija un sāp ka sports ir tik zemu kritis. Domāju visi spēlētāji var sākt gatavoties nopietnam algu kritumam.

     [+] [-]

, 2020-10-27 10:48, pirms 3 gadiem
Vispār tās pēdējās informācijas par sezonas sākuma atgādina haosu..
Līga sakot,ka šonedēļ apstriprinās līgas sākumu uz z-svētkiem bez problēmām..
Mavs apskatnieks raksta,ka pāris aptaujātājiem komandu vadītājiem vispār šoks par tādām runām,un spēlēšanu bez burbuļiem.
Tad vēl spēlētāju algu samazināšana kurai spēlētāji noteikti nepiekritīs tik ātri.
Varēja sāk janvārī uz MLK dienu,un visas nākošās sezonas sākt uz z-svētkiem pusi..Sen taču ir runāts par sezonas sākšanu vēlāk,lai spēles nepārklājas ar NFL sezonu tik traki pašā sezonas sākumā

     [+] [-]

, 2020-10-27 11:05, pirms 3 gadiem
Vai tik līga nemēģina visiem tagad uzburt kaut kādu pozitīvu skatījumu, un iegalvot, ka viss ir lieliski. Bet domāju kā sarunas sāksies ar spēlētāju arodbiedrību, tā viss pozitīvisms noplaks. Nabaga miljonāri nebūs gatavi apcirpt algas un būs lokauts, sezona šogad nebūs. Vai arī sarunas būs tik ilgas un mokošas, ka sezona sāksies pavasarī kkad.

     [+] [-]

, 2020-10-27 11:25, pirms 3 gadiem
Raptoriem vispār reāla žopa,jo tiem būšos mājas spēles jāspēlē USA,un viņi pēdējās nedēļās meklējot kurā pilsētā bāzēties
Tie noteikti nav apmierināti ar to

     [+] [-]

, 2020-10-27 12:44, pirms 3 gadiem
Atkal te nolasījušies sazvērestības teoriju meklētāji.
Skaidrs, ka sezona sāksies decembrī. Runa ir par 500 ļimakiem.
Lebrons varēs mierīgi atpūsties savu mēnesi.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-27 13:59, pirms 3 gadiem
Tak lai nespēlē, labi ja 10% interesē kas notiek regulārajā sezonā un it īpaši tās sakumā

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:00, pirms 3 gadiem
Jādomā, ka NBA klubiem ir ļoti atšķirīgas domas par sezonas sākumu. Tie, kas nespēlēja burbulī, basketbolu nav redzējuši kopš marta. Viņi grib spēlēt. Dabiski, ka play-off finālisti tā nejūtas.
Kas attiecas uz murgiem BLM sakarā - es ieteiktu paklusēt. Tam nav nekāda sakara ar jauno sezonu.
Galvenais jautājums, kā NBA domā to realizēt. Spēlēt burbulī neviens negribēs. Manuprāt, spēles burbulī notika tikai tādēļ, lai līga varētu realizēt saistības pret TV kompānijām.
Ko un kā darīt tālāk - tas ir miljardu jautājums, un atsākšanas datums, šeit nav izšķirošais.
Kas attiecas uz mani, es gribētu, lai NBA spēlē. Man vienkārši patīk basketbols.