Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Lins pēc NBA čempiona titula iegūšanas pārceļas uz Ķīnu

Lins pēc NBA čempiona titula iegūšanas pārceļas uz Ķīnu
Džeremijs Lins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA--AFP. Nacionālās basketbola līgas (NBA) čempions Džeremijs Lins pārceļas uz Pekinas "Shougang Ducks", otrdien paziņoja kluba preses pārstāvji.

Lins ir pirmais amerikānis ar saknēm Āzijā, kurš izcīnījis NBA čempiona titulu, aizvadītajā sezonā triumfējot kopā ar Toronto "Raptors", taču izslēgšanas spēlēs bieži sēdēja uz rezervistu soliņa. 2012.gada Linamānijas vaininieks Ņujorkas "Knicks" rindās šovasar kļuva par neierobežotu brīvo aģentu, taču viņam neveicās ar jaunas komandas atrašanu.

"Shougang Ducks", kas jau ilgu laiku ir viena no spēcīgākajām Ķīnas Basketbola asociācijas (CBA) komandām, piedāvāja basketbolistam līgumu un tagad par vienošanos paziņojusi kluba oficiālajā sociālo mediju kontā "Weibo".

"Džeremija pievienošanās Pekinas "Shougang Ducks" vīriešu basketbola komandai liecina par spēlētāja pārliecību mūsos un ir liels gods mums. Mēs sirsnīgi sveicam viņu komandā," teica kluba priekšsēdētājs Cjiņs Sjiaoveņs.

Pēc zvaigžņu sezonas 2012.gadā Ņujorkā turpmākais basketbolista ceļš NBA nebija rozēm kaisīts, nomainot vairākas komandas.

Basketbolistu kopš 2012.gada sezonas, kad viņš palīdzēja "Knicks" izcīnīt septiņu uzvaru sēriju un līdzsvarot uzvaru un zaudējumu skaitu līdz bilancei 15:15, moka savainojumi un sportiskās formas trūkums. Tomēr tā bija sezona, kas sportistu padarīja par zvaigzni ne tikai ASV robežās, bet arī Ķīnā, kur basketbols ir lielā cieņā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-08-27 18:06, pirms 5 gadiem
"Angļu valodā ir teiciens, kas apgalvo, ka, sitot pa akmens apakšu, vienīgais ceļš ir uz augšu,..."

LOL
, 2019-08-27 18:25, pirms 5 gadiem
Sitot pa akmens apakšu ahahaha
, 2019-08-27 19:19, pirms 5 gadiem
Es speciāli ielogojos lai pasmietos par to kurš veicis tik lielisku tulkojumu.

Labāk nav iespējams
, 2019-08-27 19:25, pirms 5 gadiem
Mazliet shokets esu par tulkojumu pec 20 gaduem shitaja portala. Par akmens sishanu. Vainu autors ir mucaa audzis un nav dzirdejis par tadu teicieno kaa hit rock bottom, kas tulkotos ganjau ka sasniegt zemako punktu vai ari ar googli tika tulkots. Pat nezinu kas ir sliktaak.
, 2019-08-27 19:32, pirms 5 gadiem
OMG, tāds pazors SC, pazooooors.
, 2019-08-27 19:57, pirms 5 gadiem
Izlabojis rakstu it kā nekas nebūtu bijis.
Pēc šī raksta pārstāju lasīt šo portālu uz visiem laikiem.
, 2019-08-27 20:02, pirms 5 gadiem
Tiem, kas nepaspēja izlasīt.
Sportists izplūda asarās pēc emocionālas ierašanās Taivānā iepriekšējā mēnesī, aprakstot, kā jūtas, pametot NBA. "Ar katru gadu kļuva grūtāk," teica toreiz Lins. "Angļu valodā ir teiciens, kas apgalvo, ka, sitot pa akmens apakšu, vienīgais ceļš ir uz augšu, taču akmens apakša, liekas, man kļūst par akmens apakšu arvien pastāvīgāk."
, 2019-08-27 22:25, pirms 5 gadiem
23 rakstīja: Tiem, kas nepaspēja izlasīt.
Sportists izplūda asarās pēc emocionālas ierašanās Taivānā iepriekšējā mēnesī, aprakstot, kā jūtas, pametot NBA. "Ar katru gadu kļuva grūtāk," teica toreiz Lins. "Angļu valodā ir teiciens, kas apgalvo, ka, sitot pa akmens apakšu, vienīgais ceļš ir uz augšu, taču akmens apakša, liekas, man kļūst par akmens apakšu arvien pastāvīgāk."
OMG

Un, kas tagad LETAā jāreģistrējas, lai lasītu rakstu?

Es jau pieļauju, ka copy paste no turienes.
, 2019-08-27 23:07, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: OMG

Un, kas tagad LETAā jāreģistrējas, lai lasītu rakstu?

Es jau pieļauju, ka copy paste no turienes.
Laikam, man arī neizdevās izlasīt.
https://www.sportazinas.com/medijs-...
Šeit daudz sakarīgāks raksts un tapis n-tās stundas ātrāk.
, 2019-08-27 23:15, pirms 5 gadiem
I think Elinjshon just hit rock bottom...
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.