Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Runā par Ilgauska atgriešanos "Cavaliers", aģents baumas noliedz

Andrejs Siliņš

Runā par Ilgauska atgriešanos "Cavaliers", aģents baumas noliedz
Židrūns Ilgausks martā, kad tika godināts viņa 11. numurs
Foto: AP/Scanpix

ESPN radio personība Tonijs Rizo savā šovā atsaucās uz dzirdētajām runām par to, ka lietuviešu centrs Židrūns Ilgausks 39 gadu vecumā gatavojoties atgriezties profesionālajā sportā un Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienībā Klīvlendas "Cavaliers", tomēr vēlāk spēlētāja aģents šādas baumas noliedzis.

Rizo norādīja, ka Ilgausks atgriezīsies "Cavaliers" rindās, ja izies medicīniskās pārbaudes. Viņa loma būšot 10-15 minūšu spēlētājs un veterāns neiziešot laukumā divus vakarus pēc kārtas. Ilgauska aģents Herbs Rudojs šādas baumas nosaucis par nepatiesām. Iespējams, baumas radās tāpēc, ka "Cavaliers" acīmredzami ir nepieciešams papildinājums garajā galā.

Tikai martā Ilgauska 11. numuru "Cavaliers" godināja, paceļot pie savas mājas arēnas griestiem. Lietuvietis kopš 2012. gada strādā "Cavaliers" organizācijā kā viens no ģenerālmenedžera asistentiem ar specializāciju jauno talantu novērtēšanā.

221 centimetru garo Ilgausku "Cavs" ar 20. numuru draftēja 1996. gada vasarā, un lietuvietis Klīvlendā pavadīja nākamās 14 sezonas. "Cavaliers" saglabāja ticību Ilgauskam arī brīžos, kad basketbolists cīnījās ar smagiem savainojumiem. Divas reizes karjeras laikā Ilgausks tika izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs, un Ilgausks kļuvis par līderi nospēlēto spēļu, izcīnīto bumbu un bloķēto metienu skaita ziņā "Cavaliers" vēsturē.

Ilgausks, kurš pēdējo sezonu aizvadīja 2010./2011. gada sezonā Maiami "Heat" rindās, neveiksmīgi cenšoties tikt pie čempiontitula, karjeras laikā regulārajā turnīrā vidēji guvis 13,0 punktus un izcīnījis 7,3 bumbas, kā arī bloķējis 1,6 metienus. Izslēgšanas mačos vidēji 10,2 punkti, 6,9 bumbas un 1,1 bloķēts metiens.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports
ESPN
Real GM

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 13:45, pirms 10 gadiem
Spēcīgs papildinājums, ja pievienosies

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 14:02, pirms 10 gadiem
''"Cavaliers" acīmredzami ir nepieciešams papildinājums garajā galā'' un ''Ilgausks 39 gadu vecumā gatavojoties atgriezties profesionālajā sportā'' kaut kā galīgi neiet kopā.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 14:04, pirms 10 gadiem
Lai tik sēž mājās! NBA līmeni viņam tāpat vairs nevilkt. Turklāt Ilgausks ir Lebrona enkurs, jo kamēr viņš bija komandā Lebrons pie gredzena netika, bet kā aizgāja tā gredzens rokā. Sakritība?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-27 15:45, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: CAVS obligāti vajaga kādu labu papildinājumu, jo ķipa big3 izskatās nekāds, kgan Lebrons vienītī arī vilks.. Skatieties, šosezon LeBrons spēlēs līdzīgi kā agrāk CAVS.. Līdzīgi kā KD - scorers, jo nebūs komandā, kas tos puntus vāc..
ka ta nebus, Lavs ar Irvingu tacu ari mak mest un vel pie tam lab

     [+] [-]

, 2014-08-28 04:40, pirms 10 gadiem
Ceru, ka Tims un co ar skaisto basketbolu pacels vēl vienu.. tas nebūtu viegli, bet ne neiespējami..
Interesanti, vai Kavai turpinās spīdēt tik pat spoži..
Nez cik Kavai vispār ir iekšās, it kā parasts, piezemēts puisis.. bet jo gadu, jo vairāk pārsteidz.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 19:24, pirms 10 gadiem
Kreed rakstīja: Ceru, ka Tims un co ar skaisto basketbolu pacels vēl vienu.. tas nebūtu viegli, bet ne neiespējami..
Interesanti, vai Kavai turpinās spīdēt tik pat spoži..
Nez cik Kavai vispār ir iekšās, it kā parasts, piezemēts puisis.. bet jo gadu, jo vairāk pārsteidz.
Nesen lasīju rakstu, kur analizēja viņu. Viņš nav izkopis to, ko gaida no superzvaigznes- viņš visu laiku spēlē off-ball. Viņam nevar iedot bumbu un pateikt- mums vajag divus punktus.