Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" pagarina sadarbību ar Doku Riversu

"Clippers" pagarina sadarbību ar Doku Riversu
Doks Riverss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Clippers" pagarinājusi līgumu uz pieciem gadiem ar līdzšinējo galveno treneri Doku Riversu.

"Šī ir nozīmīga diena šai organizācijai," sacīja jaunais "Clippers" īpašnieks Stīvs Balmers. "Esmu patīkami satraukts strādāt ilgus gadus kopā ar Doku, veidojot komandā uzvarētāju kultūru, kas palīdzēs gan laukumā, gan ārpus tā. Tā bija viena no manām galvenajām prioritātēm nodrošināt, ka viņš šeit būs ilgi un būs komandas līderis."

Riverss par "Clippers" galveno treneri kļuva pagājušā gada jūnijā. Aizvadītajā sezonā Losandželosas komanda izcēlās ar labāko rekordu (57 uzvaras un 25 zaudējumi) franšīzes vēsturē, kā arī otro gadu pēc kārtas izcīnīja Klusā okeāna divīzijas titulu. Šī gada jūnijā Riverss kļuva arī par komandas ģenerālmenedžeri.

"Stīvs ir parādījis skaidru un noteiktu vēlmi izveidot "Clippers" par vienu no labākajām elites komandām visā profesionālajā sportā," izteicās Riverss. "Mēs zinām, ka ir jāstrādā, lai tur nokļūtu, bet izaicinājums mani motivē un esmu pateicīgs par iespēju strādāt kopā ar Stīvu, komandai turpinot virzīties NBA čempiontitula virzienā."

Dokam Riversam jaunā sezona būs 16. viņa karjerā kā galvenajam trenerim. Riverss ir tikai viens no trim aktīvajiem treneriem (vēl tādi ir Gregs Popovičs un Flips Saunderss), kuram ir izdevies izcīnīt vismaz 600 uzvaras. Trenera kontā ir 644 regulārās sezonas uzvaras, kas ir otrais labākais rādītājs starp aktīvajiem treneriem. 2000. gadā Riverss tika atzīts par sezonas labāko treneri, bet 2008. gadā kopā ar Bostonas "Celtics" viņš izcīnīja čempiontitulu.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Clippers | Los Angeles Clippers...

     [+] [-]

, 2014-08-27 21:25, pirms 10 gadiem
Uz šo brīdi noteikti TOP 3 treneris, pirmo es liktu Popoviču.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-27 21:40, pirms 10 gadiem
Pēc Timmija aiziešanas no bbola šim klubam būtu jāieņem uz pāris gadiem Spurs vietā bbola mekas virsotnē. Visi priekšnosacījumi tam ir.
Domāju, ka jau nākamsezon Spurs beidzot dabūs ar šiem pasvīst, citādi vienmēr kkā viegli visam rietumu zaram tiek cauri.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-27 22:30, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Pēc Timmija aiziešanas no bbola šim klubam būtu jāieņem uz pāris gadiem Spurs vietā bbola mekas virsotnē. Visi priekšnosacījumi tam ir.
Domāju, ka jau nākamsezon Spurs beidzot dabūs ar šiem pasvīst, citādi vienmēr kkā viegli visam rietumu zaram tiek cauri.
LAC jau arī pag. sezon prognozēja, ka nupat būs, bet redz, ka pietrūka. Bet nu jā- visi priekšnosacījumi ir, lai cīnītos.

Bet vispār nesaprotu, kas visiem tā par modi tagad slēgt 5 gadīgos līgumus ar treneriem, kurus tāpat beigās atlaiž ātrāk un maksā kompensācijas. Šeit gan mazāk par Doku runāju, bet vairāk par Keru, Shaw.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 22:43, pirms 10 gadiem
Uzskatu ka Doks>Spolstra, neskatoties uz gredzeniem, ko Lebrons pienesa uz paplātes.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 22:50, pirms 10 gadiem
valjero rakstīja: Uzskatu ka Doks>Spolstra, neskatoties uz gredzeniem, ko Lebrons pienesa uz paplātes.
Spoelstras īsto vērtību mēs redzēsim nākamajā sezonā. Slikts treneris viņš noteikti nav, jo defs bija gana labs Heat, taču nu būs arī uzbrukumā kkas jādomā beidzot