Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Bairons Skots - jaunais "Lakers" galvenais treneris

Bairons Skots - jaunais "Lakers" galvenais treneris
Bairons Skots
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" panāca vienošanos ar treneri Baironu Skotu, kurš turpmāk būs komandas galvenais treneris.

Kā vēsta avoti, "Lakers" panākusi vienošanos ar Skotu uz turpmākajiem četriem gadiem, kuru laikā treneris nopelnīšot 17 miljonus ASV dolāru.

Arī pats treneris apstiprināja, ka vienošanās ar "Lakers" ir panākta. "Sajūtas ir fantastiskas," sacīja Skots. "Tas ir sapņa piepildījums. Es vienmēr esmu vēlējies trenēt "Lakers", īpaši tad, kad kļuvu par treneri. Tas ir nereāli. Man ir jāpasakās Mičam Kapčakam ("Lakers" ģenerālmenedžeris - aut.), Džeinijai un Džimam Basiem ("Lakers" īpašnieki - aut.), ka deva man šo iespēju."

"Lakers" jaunu galveno treneri sāka meklēt 30. aprīlī, kad līgums tika lauzts ar līdzšinējo treneri Maiku D'Antoni. Bairons Skots praktiski visu laiku atradās favorīta lomā, bet "Lakers" kontaktējās arī ar citiem treneriem - Maiku Danlīviju, Kurtu Rembisu, Alvinu Džentriju, Lionelu Holinsu un Džordžu Karlu.

Spēlētāja karjeras laikā Skots desmit sezonas pārstāvēja "Lakers" un trīsreiz izcīnīja čempiontitulu. 1996. - 1997. gada sezonā Skots spēlēja kopā ar nākamo franšīzes zvaigzni Kobi Braientu, kuram tā bija pirmā sezona NBA.

"Viņš bija mans mentors, kad ierados līgā," par Skotu sacīja Kobe Braients. "Tāpēc man bija jābrauc pakaļ viņa virtuļiem un jāskrien pakaļ dažādām lietām viņa vietā. Mums bija ļoti tuva draudzība tajā gadā, tāpēc es zinu viņu ļoti labi, un viņš pazīst mani ļoti labi. Es vienmēr esmu bijis viņa fans."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-27 11:59, pirms 10 gadiem
Nu ko, Lakers are back in the game!
, 2014-07-27 12:03, pirms 10 gadiem
tomasmuller rakstīja: Lieliski, LAKERS atkal būs zirgā!!
vēl jau Durants nav ieradies Losandželosā.
, 2014-07-27 12:24, pirms 10 gadiem
Viens pats treneris jau nevar titulu pacelt.
, 2014-07-27 13:32, pirms 10 gadiem
un kaada iespeeja, ka skots, zinot leikeru peedeejo gadu veesturi, noseedees tur chetrus gadus?
, 2014-07-27 15:27, pirms 10 gadiem
Nu tad beidzot - treneris ir, atliek vien "dažus" dūžus spēlētāju personā pielasīt un tad cerēt, ka sezona būs labāka kā iepriekšējās divas! Diez vai Lakers vēl cer uz kādu "Lielu" zivi?
, 2014-07-27 16:21, pirms 10 gadiem
Man vienalga vai paņem vai nepaņem to titulu šogad LAL galvenais lai viņi atgriežas konfes top3 un padzen no LA troņa cliperus
, 2014-07-27 17:23, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: Man vienalga vai paņem vai nepaņem to titulu šogad LAL galvenais lai viņi atgriežas konfes top3 un padzen no LA troņa cliperus
Nu tuvāko 2-3 sezonu laikā tas diezvai notiks, ja vien tur visi neboikotē to klubu Stērlinga dēļ. Būtu labi ja viņi dabūtu Bledsoe, tas jau būtu labs sākums, citādi pārējie šobrīd ir caurumu aizlāpītāji + Kobe, kuram vairs maz ir palicis, + Randls, kurš ar gadiem var būt labs, jebkurā gadījumā šī sezona ir tāpat norakstāma zinot rietumu konferenci, max 7-8 spots, ja Kobe ir atkal zirgā ar 20 ppg un labu roleplayeru spēli, bet tāpat izlidošana pret sas, thunder būs nenovēršama.
Gan jau tuvāko gadu laikā kādu lielāku zivi izdosies nocopēt fa laikā, lakeri jau nu nebūs tie, kas tankosies.
, 2014-07-27 17:25, pirms 10 gadiem
tādā zirgā jums! Kobe metīs vairāk ka visi citi kopā un zaudējumi atkal krāsies.
, 2014-07-27 17:35, pirms 10 gadiem
Kobe/Randle šogad ar gredzeniem jūnijā ies! Boozer vēl!
, 2014-07-27 18:04, pirms 10 gadiem
pozitīva ziņa
, 2014-07-27 18:05, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: tādā zirgā jums! Kobe metīs vairāk ka visi citi kopā un zaudējumi atkal krāsies.
labi, ka ex heat lielais trijnieks bija sarunājuši ņemt mazākus līgumus, ne ?
, 2014-07-27 19:04, pirms 10 gadiem
Lakeri netiks PO
, 2014-07-27 23:46, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: Man vienalga vai paņem vai nepaņem to titulu šogad LAL galvenais lai viņi atgriežas konfes top3 un padzen no LA troņa cliperus
Tu jokojies vai kā?

Laikam neredzēji pēdējo sezonu un nezini, kas notiek rietumos. Viņi būs top3...... skaitot no lejas gala.
, 2014-07-27 23:49, pirms 10 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nu tuvāko 2-3 sezonu laikā tas diezvai notiks, ja vien tur visi neboikotē to klubu Stērlinga dēļ. Būtu labi ja viņi dabūtu Bledsoe, tas jau būtu labs sākums, citādi pārējie šobrīd ir caurumu aizlāpītāji + Kobe, kuram vairs maz ir palicis, + Randls, kurš ar gadiem var būt labs, jebkurā gadījumā šī sezona ir tāpat norakstāma zinot rietumu konferenci, max 7-8 spots, ja Kobe ir atkal zirgā ar 20 ppg un labu roleplayeru spēli, bet tāpat izlidošana pret sas, thunder būs nenovēršama.
Gan jau tuvāko gadu laikā kādu lielāku zivi izdosies nocopēt fa laikā, lakeri jau nu nebūs tie, kas tankosies.
Da nez vai būvēšana ap Bledso nestu kādus rezultātus. Lai tā būvētos ap kaut ko vajag tādu kā Kobe, Lebrons.... Pārējie uz viņu fona ir viduvējības. Būtībā liekas, ka ap PG nevar neko būvēt- lai cik labs būtu CP3, bet PG nav tas ap ko grozās komanda.
, 2014-07-28 00:00, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Lakeri netiks PO
Zinot rietumus, tas būtu tikai loģiski. SAS/OKC/LAC būs top3, POR, GSW nekur nepazudīs, pieļauju, ka HOU varētu paslīdēt zemāk Parsona pazušanas pēc (kgan būs vairāk saspēlējušies. DAL likšu ~6-7 vietu, bet varētu būt augstāk. MEM bija labākie pēc All star spēles ar Gazolu ierindā un viņi sliktāki nepaliks.... Maksimums, ko dodu LAL ir cīņa par 8. vietu ar NOH.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.