Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Teodosičs: "Nepalikšu CSKA, gribu doties uz NBA"

Teodosičs: "Nepalikšu CSKA, gribu doties uz NBA"
Milošs Teodosičs
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Serbijas izlases saspēles vadītājs Milošs Teodosičs pēc sešiem Maskavā pavadītiem gadiem nolēmis atstāt Eiropas bagātāko komandu, gatavojoties pārcelties uz Amerikas Savienotajām valstīm. Serbu basketbolists Krievijas laikrakstam Novosti apliecinājis, ka savu nākotni saista ar NBA.

NBA klubu ģenerālmenedžeru aptauja apliecinājusi, ka Milošs Teodosičs ir labākais basketbolists ārus Amerikas, balstoties uz NBA lēmumu pieņēmēju viedokli. Jau vairākus gadus dzirdamas baumas par potenciālo Teodosiča pārcelšanos uz pasaules spēcīgāko līgu. Šovasar šī pāreja tik tiešām varētu notikt.

Teodosičs intervijā laikrakstam Novosti apliecinājis, ka Maskavā palikt negatavojas. "Es noteikti nepalikšu Maskavas CSKA. Vēl nezinu kur turpināšu savu karjeru," atklājis serbu basketbolists. "Doties uz Ameriku ir tas par ko domāju un ko vēlos. Kad man būs konkrēta informācija, par to paziņošu," saka 2010. gada Eirolīgas vērtīgākais spēlētājs.

Vairākas NBA vienības šajā starpsezonā centīsies papildināt savu sastāvu ar 30 gadus veco serbu. Kā kandidātes uz Terodosiča piesaistīšanu medijos tiek minētas Čikāgas "Bulls", Maiami "Heat", Bruklinas "Nets", Sakramento "Kings", Atlantas "Hawks" un Denveras "Nuggets".

30 gadus vecais Teodosičs aizvadījis iespaidīgu karjeru ar Serbijas izlasi, izcīnot sudraba medaļas Eiropas čempionātā, Pasaules kausā un olimpiskajās spēlēs. Arī šī gada septembrī Teodosičs pārstāvēs savu izlasi Eiropas čempionātā, pirmo spēli turnīrā aizvadot pret Latvijas valstsvienību. Klubu karjerā pēc četriem gadiem grieķu grandā "Olympiacos", serbs pārcēlās uz Maskavas CSKA, kuras sastāvā 2016. gadā izcīnīja Eirolīgas čempiontitulu.

195 cm garais basketbolists CSKA sastāvā aizvadīja statistiski savu labāko sezonu. Teodosičs vidēji guva 16,1 punktu un izdarīja 6,8 rezultatīvas piespēles. Savukārt VTB līgas turnīrā serba rēķinā vidēji 11,3 punkti un sešas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Naslovna strana | Novosti.rs


, 2017-06-27 15:14, pirms 7 gadiem
es jau labāk viņu gribētu redzēt Pārkera vietā Spurs sastāvā
, 2017-06-27 15:15, pirms 7 gadiem
Es arī gribu doties uz NBA, bet nedošos. Arī Tedijam neiesaku. Tāpat skaidrs, ka deldēs beņķīti. Prozit!
, 2017-06-27 15:22, pirms 7 gadiem
Noteikti labāks par Rubio. Domāju varētu tikt kā otrais pg bet pagaidām uzbrukumā jāpiestrādā jo vajag daudz agresīvākam būt, Eirolīgas mīxtie gājieni neies cauri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-06-27 15:32, pirms 7 gadiem
Nedaudz par velu
, 2017-06-27 15:33, pirms 7 gadiem
Uz vafelem. Praktiski vispar nebus jaspele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-06-27 16:30, pirms 7 gadiem
Viņš ir aizsardzībā pilnīgi nekāds. Viens, maksimums - divi gadi un būs atpakaļ kā mazais sēņu nazītis. Kādā veidā viņš varētu aizsardzībā noturēt tādus puikiņus kā Vestbrūks, Hārdens vai Kairijs Īrvings? Jebkuras puslīdz normālas nba komandas pleimeikers viņu uzvilks kā trīsgadīgu puiku.
Bet uzbrukumā un piespēlēs, protams, viņš ir labs. Jautājums tikai - vai pietiks ātruma, jo nba ir citi tempi.
, 2017-06-27 16:41, pirms 7 gadiem
Uz VEF
, 2017-06-27 16:50, pirms 7 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Viņš ir aizsardzībā pilnīgi nekāds. Viens, maksimums - divi gadi un būs atpakaļ kā mazais sēņu nazītis. Kādā veidā viņš varētu aizsardzībā noturēt tādus puikiņus kā Vestbrūks, Hārdens vai Kairijs Īrvings? Jebkuras puslīdz normālas nba komandas pleimeikers viņu uzvilks kā trīsgadīgu puiku.
Bet uzbrukumā un piespēlēs, protams, viņš ir labs. Jautājums tikai - vai pietiks ātruma, jo nba ir citi tempi.
Paskaties komandas kas par viņu interesējas. Tur jau skaidrs, ka vai nu deldēs benķi vai arī būs komandā, kurai playoff neredzēt kādu laiku.
, 2017-06-27 17:05, pirms 7 gadiem
Shitas HMB nav pie pilna prāta. E-sporta laikā tādi āksti nebija
, 2017-06-27 17:09, pirms 7 gadiem
Noteikti izklausīšos jucis,bet Bulls ideāls vaiants, skolotu Danu, visai lēti var dabūt, Peinu un Rondo var iemainīt pret labu SF
, 2017-06-27 18:16, pirms 7 gadiem
Beidzot!!! Āmen baznīcā! Milošam jātiek klubā, kurā ir crappy PG, tad tikai atliek ņemt visus priekša...!
, 2017-06-27 18:49, pirms 7 gadiem
Labprāt Teodosiču redzētu NBA,protams,nebūtu nekāds allstar pipars,taču kaut vai tādām komandām,kas cīnās par vietu PO būtu ļoti labs otrā numura saspēlnieks.
, 2017-06-27 19:59, pirms 7 gadiem
Klīda runas, ka Jūtas "Jazz" ir visticamākais variants, kur Teo varētu spēlēt.
, 2017-06-27 22:12, pirms 7 gadiem
Eiropiešu pleimekerim nba ir grūti izsisties. Cita spēles filozofija un fizika. Nu salīdziniet Teodosiču ar Goranu Dragiču vai Toniju Pārkeru (to gan vēlams iedomāties pirms pāris gadiem). Man patīk Teodosičs, bet salīdzinājumā ar tām divām raķetēm viņš ir nelidojošs lēnais divplāksnis. Un tur viņam (jo sevišķi pleiofos) neviens neļaus pa laukumu pastaigāties pīpējot. Ar Teo salīdzinot arī mūsu Janka Strēlnieks ir mazā raķetīte, lai gan ir pilnīgi taktiskā, nevis joņojošā stila spēlētājs.
, 2017-06-28 08:26, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Noteikti labāks par Rubio. Domāju varētu tikt kā otrais pg bet pagaidām uzbrukumā jāpiestrādā jo vajag daudz agresīvākam būt, Eirolīgas mīxtie gājieni neies cauri
Galīgi nē. Un es to nesaku kā Rubio atbalstītājs
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
4

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.