Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Richels

Rokets darīs visu lai dabūtu Hovardu

Rokets darīs visu lai dabūtu Hovardu
Dvaits Hovard

Mirklī kad Hjūstona aizmainīja Čeisu Badindžeru uz Minesotu pretī saņemot pirmā raunda 18 izvēles iespēju. Šim faktam vajadzētu pievērst lielu uzmanību, jo Hjūstonas vienībai pirmajā raundā pieder 14, 16 un 18 izvēles iespēja, un ir atklājusi noslēpumu, ka iesaistīsies cīņā par Dvaitu Hovardu.

Hjūstona piedāvās Orlando vienībai kārdinošu drafta izvēļu paketi un spēlētājus, lai Hjūstonā nonākti Dvaits Hovards.

Hjūstonas ģenerālmenidžers Morejs turpinās aktīvi darboties, lai iegūtu pēc iespējas augstākas drafta izvēles iespējas, jau šobrīd Hjūstonas un Sakramento klubu starpā risinās sarunas par Sakramento pirmā raunda piekto izvēles iespēju, kas varētu tālāk tikt piedāvāta Orlando.

Tāpat kā pagājušā gada martā arī šogad Hjūstona ir ar mieru riskēt iemainot Hovardu arī ja viņš nebūs ar mieru neparaksta ilgtermiņa vienošanos.

Rokets īpašnieks Leslijs Aleksandrs un ģenerāl menedžeris Daklijs Morejs redz to kā iespēju, lai izrautos no pozīcijas, kurā viņi ir iestrēguši pēdējās trīs sezonas, kurās dēļ Jao Minga un Treisija Makgreidija veselības problēmām, finansiālais stāvoklis klubam neļāva pilnvērtīgi rīkoties spēlētāju tirgū. Šī būs kluba pirmā starpsezona kad viņiem vairs netraucēs šie līgumi un varēs brīvi rīkoties, lai piesaistītu jaunus spēlētājus.

Šobrīd aktuāls jautājums ir, vai Hjūstona spēs pārliecināt Orlando, lai tā beidzot atbrīvojas no Hovarda un tādējādi saņemot pretī labāko piedāvājumu, lai sāktu tagad pārbūvēt komandu.

Hjūstonas saspēles vadītājs arī varētu tikt pievienots maiņas darījumam, vai arī iesaistīts kādā citā maiņā, lai tikai uzlabotu iespējas Hjūstonai piesaistīt Hovardu, patiesībā šobrīd izskatas, ka Hjūstona ir gatava atdot jebkuru spēlētāju, lai tikai dabūtu sev jaunu komandas seju un uzticamu franšīzes spēlētāju Hovarda personā

Badindžers aizmainīts. Kurš būs nākošais?


, 2012-06-27 13:18, pirms 12 gadiem
Varbūt nevajag ieciklēties uz vienu spēlētāju, kurš tāpat nevēlēsies parakstīt ilgtermiņa līgumu, bet vajadzētu izmantot drafta iespējas, kas nākotnē varētu atmaksāties.

Vienīgais mīnuss - šī gada drafts nav bagāts ar ekstra klases labiem spēlētājiem.
, 2012-06-27 13:49, pirms 12 gadiem
ruudzs rakstīja: Varbūt nevajag ieciklēties uz vienu spēlētāju, kurš tāpat nevēlēsies parakstīt ilgtermiņa līgumu, bet vajadzētu izmantot drafta iespējas, kas nākotnē varētu atmaksāties.

Vienīgais mīnuss - šī gada drafts nav bagāts ar ekstra klases labiem spēlētājiem.
Nu 4,5 ir ekstra klases spēlētāji
, 2012-06-27 14:01, pirms 12 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Nu 4,5 ir ekstra klases spēlētāji
To uzzināsim tikai pēc drafta un NBA sezonas, bet pagaidām neredzu īpaši augstas klases spēlētājus. Ja neskaita izteikto pirmo nr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-27 22:17, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Tas, ka TU neredzi, nenozīmē, ka tā arī ir.

Pavisam noteikti Deiviss, Bārnss, Džounss, Riverss, Kidds Utt, šis drafts varbūt ir ar izteikti vienu lielu talantu, kurš var dot lielu pienesumu uzreiz NBA komandai, bet ir ļoti liels skaits ar milzīgu potencilālu. Manis nosauktie ir tikai viena daļa kuri manuprāt spīdēs jau nākamsezon.
Piekrītu!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.