Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Sākums bija dīvains – šķita, ka Hjūstona tiešām izmetīs 50 trīspunktniekus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers: "Sākums bija dīvains – šķita, ka Hjūstona tiešām izmetīs 50 trīspunktniekus"
Stīvs Kers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences finālā būs nepieciešama septītā spēle, jo čempione Goldensteitas "Warriors" aizvadītajā naktī savā laukumā ar 115:86 sakāva bez Krisa Pola spēlējošo Hjūstonas "Rockets". Mājinieku galvenais treneris Stīvs Kers pēc panākuma bija ļoti labā noskaņojumā.

"Neticami treneru triki puslaika pārtraukumā," Stīvs Kers ar platu smaidu sejā atbildēja uz jautājumu, kas tieši ir Goldensteitas "Warriors" galvenā panākumu atslēga veiksmīgajām trešajām ceturtdaļām. Aizvadītajā naktī tā tika uzvarēta ar 33:16. "Es pat nezinu. Visas sezonas garumā trešās ceturtdaļas bijušas labas. Spēlētāji ir vairāk koncentrējušos. Domāju, ka šī spēle parādīja, kāda ir mūsu komanda – ir brīži, kuros sabrūkam, un tad ir izrāvieni, un tad viss pa vidu."

"Spēles sākums bija dīvains. Varēju pateikt, ka Hjūstona to redz – fināls ir rokas stiepiena attālumā. Zinājām, ka viņi sāks aktīvi, jo šis mačs bija šāviens par brīvu. Sestā spēle, izbraukums. Viņi zināja, ka kabatā ir vēl septītais mačs mājās. Tāpēc viņi spēlēja bez spiediena. Likās, ka tiešām izmetīs 50 trīspunktniekus. Bija 39, bet spēles sākumā šķita, ka būs visi 50," teica Kers. "Brīdī, kad aizsardzībā saņēmāmies un sākām segt spēlētājus, un pārējā nepieļāvām kļūdas, tas palīdzēja tikt galā."

"Strādājam ar domu, ka viņš nebūs gatavs nākamajam mačam," par savainotā Andrē Igudalas veselības stāvokli teica komandas galvenais treneris. "Jāskatās dienu no dienas, jo tas ir kaula sasitums – nav iespējams paredzēt, cik ilgs laiks būs nepieciešams. Redzēsim, kā viņš jutīsies, un pagaidām to nezinām. Tad jau redzēsim, kas notiks."

"Mazliet pie vainas bija pretinieki, mazliet – mēs paši. Mazliet arī nogurums," par 21 pieļauto kļūdu teica Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni. "Galvenais secinājums – jābūt uzmanīgākiem. Zinājām, ka būs grūti – viņi ir čempioni, viņi nepadosies bez cīņas, un tā arī notika. Man patīk situācija, kurā šobrīd atrodamies, lai gan īsti nezinu, kur pašlaik esam."

"Nē, ziniet ko, mēs bijām Bahamu salās. Laikam tas bija jūlijs vai augusts, kopā ar puišiem, un kāds mums jautāja, vai mēs piekristu aizvadīt sērijas septīto spēli pret Goldensteitu, turklāt mājās. Jā, protams. Esam situācijā, kuru vēlējāmies redzēt, un tagad viss atkarīgs no pašiem," skaidroja D'Antoni.

"Manuprāt, mūsu kļūdas deva viņiem elpu. Plus divos vai trīs gadījumos aizsardzībā kliboja komunikācija, un viņi ieskrējās vēl vairāk. Ja viņi ieskrienas, viņi var nodarīt pāri visai komandai. Tas noticis jau vairākos mačos. Pirmdien viss būs mūsu rokās, bet zinām, ka tas nebūs viegli," teica Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
ASAP Sport

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-27 18:16, pirms 6 gadiem
Atliek ceret, ka Iguodala bus ierinda uz game 7, lai heiterus varetu pakliidinat #PaKrūmiem
GO GSW!

     [+] [-]

, 2018-05-27 20:53, pirms 6 gadiem
Par 7 spēli,lai abām komandām būtu pilni sastāvi, lai kepkas nemeklē attaisnojumu.