Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par Čikāgas "Bulls" ĢM kļūs ilggadējais "Nike" darbinieks Everslijs

Rolands Eliņš

Par Čikāgas "Bulls" ĢM kļūs ilggadējais "Nike" darbinieks Everslijs
Artūrs Karnišovs. Foto: Žygimantas Gedvila/Scanpix

NBA klubs Čikāgas „Bulls” par ģenerālmenedžeri iecels Marku Eversliju, Filadelfijas „76ers” darbinieku, kurš iepriekš desmit gadus nostrādājis „Nike” uzņēmumā.

„Bulls” vadība nesen tika uzticēta lietuvietis Artūram Karnišovam, kurš turpināja komandas vadības pārbūvi. Šodien viņš panācis vienošanos ar Marku Eversliju par viņa stāšanos ģenerālmenedžera amatā.

Kanādietis Everslijs kļūs par pirmo melnādaino ģenerālmenedžeri „Bulls” vēsturē. Viņš līdz šim strādāja „76ers” kluba pārvaldē kā ģenerālmenedžera asistents, bet iepriekš bijis arī „Raptors” un „Wizards” komandās. Pirms ienākšanas NBA Everslijs desmit gadus strādāja „Nike” uzņēmumā.

Līdz ar to „Bulls” teju pilnībā nomainījusi kluba vadību. Savus amatus atstājuši ilggadējie kluba pārvaldes darbinieki Džons Paksons un iepriekšējais ģenerālmenedžeris Gers Formens, kuru vietā varas grožus „Bulls” prezidents Maiks Reinsdorfs nodevis Karnišova un Everslija rokās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-27 14:02, pirms 4 gadiem
Good Luck!BULLS FOREVER!!!