Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs trenējas kopā ar komandu un laukumā varētu atgriezties nākamajā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs trenējas kopā ar komandu un laukumā varētu atgriezties nākamajā spēlē
Stefens Karijs
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs Stefens Karijs, kurš laukumā nav devies vairāk nekā mēnesi, atsācis pilnvērtīgus treniņus kopā ar komandu.

Goldensteitas "Warriors", kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā no tālākas cīņas izsita Dāvi Bertānu un Sanantonio "Spurs", sestdien sāks Rietumu konferences pusfinālu pret Ņuorleānas "Pelicans". Netiek izslēgts, ka laukumā varētu doties arī Stefens Karijs. Viņš ceturtdien trenējās kopā ar komandas biedriem, taču savainoto kreisās kājas ceļgalu sargāja īpašs stiprinājums. Tiesa, Karija darbībās nebija nekādu ierobežojumu un viņš darīja tieši to pašu, ko komandas biedri.

Karijs savainojumā iedzīvojās 23. martā, kad atgriezās pēc sešu spēļu izlaišanas potītes savainojuma dēļ. Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers norādīja, ka saspēles vadītāja piedalīšanās nākamajā mačā ir zem jautājuma zīmes. Ja Karijs pēc slodzes jutīsies labi, viņa izredzes aizvadīt jau sērijas pirmo maču tiek vērtētas kā augstas.

"Stefs bija gatavs par 100%, viņš darīja visu un laukumā izskatījās labi," teica Kers. "Taču mums jāpaskatās, kā ķermenis jutīsies dienas turpinājumā un kas notiks pēc rītdienas treniņa. Uzskatu, ka vispirms vajag divu dienu slodzi, lai varētu izdarīt secinājumus. Tomēr šodien redzētais vairoja optimismu."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/curry-back-in-fu...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-27 15:33, pirms 6 gadiem
Defs paliks sliktāks, bet uzbrukums labāks. Varēja jau vēl pasēdēt malā un atpūsties uz fināliem!

     [+] [-]

, 2018-04-27 17:32, pirms 6 gadiem
Ar Pelicans ir cauri!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-27 19:18, pirms 6 gadiem
tad jau ez 4:0 pacels

     [+] [-]

, 2018-04-27 19:40, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: Defs paliks sliktāks, bet uzbrukums labāks. Varēja jau vēl pasēdēt malā un atpūsties uz fināliem!
Karijs šo to var arī nostīlot, tā kā nav noteikti ka defs sliktāks, kamēr viņš uzņems vēl apgriezienus. Arī Kavai Lenards pamazām iegāja apritē pirms pāris mēnešiem (protams, pēc ilgāka savainojuma)